Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

QUOTE(Rzivilele @ 2013 09 29, 18:49)
manau ne viena dirbanti sekretore man pritars, kad ir be protokolų rašymo darbo yra per akis...

neteisingai mane supratot 4u.gif klausiu ar tuo metu, kai per posėdį nereikia protokoluot, gali savo darbus dirbti? na posėdžių salėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2013 09 30, 18:14)
neteisingai mane supratot  4u.gif  klausiu ar tuo metu, kai per posėdį nereikia protokoluot, gali savo darbus dirbti? na posėdžių salėje g.gif

Jei spėji - kažką gali pasidaryti, tačiau nereikia pamiršti, kad yra fiksuojama kas kada pradėjo šnekėti ir baigė. Jei tai praleisi posėdzio metu, tai po posėdžio klausysi įrašo. Aišku per ilgus posėdžius galima kažką nuveikti, bet ne visada gali tai nuspėti... Būna, jei kažką pasiruoši, tai šalys kalba labai trumpai ir pramaišiui, tai tik sėk fiksuoti smile.gif .
Šiuo metu yra diegiama nauja įranga, kuri ale turi pangvinti mums darbą. Kiek dabar su ja teko susidurti, tai iki palengvinimo jai dar kaip iki mėnulio biggrin.gif . Bet, kol ji nėra iki galo sutvarkyta, ir ja naudojamės tik daugiau mokymosi tikslais (nėra nustatyta, kad įrašas privalo būti darimas ja). Ateitis parodys kiek tai palengvins mūsų gyvenimą : D .
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2013 10 01, 05:13)
Jei spėji - kažką gali pasidaryti, tačiau nereikia pamiršti, kad yra fiksuojama kas kada pradėjo šnekėti ir  baigė. Jei tai praleisi posėdzio metu, tai po posėdžio klausysi įrašo. Aišku per ilgus posėdžius galima kažką nuveikti, bet ne visada gali tai nuspėti... Būna, jei kažką pasiruoši, tai šalys kalba labai trumpai ir pramaišiui, tai tik sėk fiksuoti smile.gif .
Šiuo metu yra diegiama nauja įranga, kuri ale turi pangvinti mums darbą. Kiek dabar su ja teko susidurti, tai iki palengvinimo jai dar kaip iki mėnulio biggrin.gif . Bet, kol ji nėra iki galo  sutvarkyta, ir ja naudojamės tik daugiau mokymosi tikslais (nėra nustatyta, kad įrašas privalo būti darimas ja). Ateitis parodys kiek tai palengvins mūsų gyvenimą : D .

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2013 10 01, 06:13)
Jei spėji - kažką gali pasidaryti, tačiau nereikia pamiršti, kad yra fiksuojama kas kada pradėjo šnekėti ir  baigė. Jei tai praleisi posėdzio metu, tai po posėdžio klausysi įrašo. Aišku per ilgus posėdžius galima kažką nuveikti, bet ne visada gali tai nuspėti... Būna, jei kažką pasiruoši, tai šalys kalba labai trumpai ir pramaišiui, tai tik sėk fiksuoti smile.gif .
Šiuo metu yra diegiama nauja įranga, kuri ale turi pangvinti mums darbą. Kiek dabar su ja teko susidurti, tai iki palengvinimo jai dar kaip iki mėnulio biggrin.gif . Bet, kol ji nėra iki galo  sutvarkyta, ir ja naudojamės tik daugiau mokymosi tikslais (nėra nustatyta, kad įrašas privalo būti darimas ja). Ateitis parodys kiek tai palengvins mūsų gyvenimą : D .

o aš įsivaizdavau, kad į posėdžius vaikščioti nebereikės biggrin.gif naivuolė žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2013 10 01, 12:06)
o aš įsivaizdavau, kad į posėdžius vaikščioti nebereikės biggrin.gif naivuolė žodžiu  biggrin.gif

na tikrai naivuolė, nes (priklausomai nuo teisėjo, ko jis reikalauja) būna, kad dar prašymų išsprendimą turi nors trumpai, bet aiškiai aprašyti smile.gif
Atsakyti
Laimėjau konkursą blink.gif
Tai va dabar prasidės... Nežinau nei ką reiks daryti, nei kaip.
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 10 01, 13:39)
Laimėjau konkursą  blink.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Linkiu daug kantrybės besimokant naujų dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 10 01, 12:39)
Laimėjau konkursą  blink.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vilniuj?
Papasakokit, kaip pokalbis praėjo, ar turit tokio darbo patirties. Aš taip pat dalyvauju konkurse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 01 spalio 2013 - 14:54
Ačiū smile.gif
Ne Vilniuje.
Klausimai buvo iš terminų, funkcijų, protokolo. Manyčiau į tai reikia atkreipti dėmesį. Šiaip kodeksą skaitinėjau. Ir cpk skaičiau, ir bpk. Pokalbis nebuvo labai sunkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fille: 01 spalio 2013 - 15:10
QUOTE(Fille @ 2013 10 01, 16:01)
Ačiū smile.gif
Ne Vilniuje.
Klausimai buvo iš terminų, funkcijų, protokolo. Manyčiau į tai reikia atkreipti dėmesį. Šiaip kodeksą skaitinėjau. Kadangi nežinojau prie kokių bylų reiks dirbti, tai ir cpk skaičiau, ir bpk. Pokalbis nebuvo labai sunkus.

kokiam mieste laimėjai?
jau žinai su kokiom bylom dirbsi?
Atsakyti
Nenoriu miesto minėti 4u.gif
Su baudžiamom. Aš labai bijau, nenoriu ir išrinkusių nuvilti, ir bijau, kad nesusitvarkysiu. Daug kas išeina juk. Net nežinau nuo ko darbas prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 10 01, 15:13)
Nenoriu miesto minėti  4u.gif
Su baudžiamom. Aš labai bijau, nenoriu ir išrinkusių nuvilti, ir bijau, kad nesusitvarkysiu. Daug kas išeina juk. Net nežinau nuo ko darbas prasideda.

Gal turi teisinį išsilavinimą? ax.gif Aš pedagogė, tai manau šansų nedaug...
Atsakyti