Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

turbut, kad panasus kruvis ir tose mazesniuose miestuose. Kai pridavinejau dokumentus tai klausiau kodel vel organizuojamas konkursas po 3 men. tai sake, naujai priimta sekretore istvere tik 2 savaites.
As taip pat ketinu dalyvauti tokiame konkurse, bet abejoju ar pasiseks nes tokia daugybe istatymu kad manau nespesiu pasiruosti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 06 12, 16:12)
Nezinau ar gerai, ar negerai padariau, kad paskaiciau sia tema, pries einant i konkursa.... biggrin.gif  blink.gif gal sakau mazesniam mieste tokiu krviu nebuna, kad net naktim namie protokolus reiktu rasyt...

gal
biggrin.gif
Atsakyti
Juokas jom biggrin.gif mane striokas ima biggrin.gif
Atsakyti
O vyrų sekretoriais daug dirba? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nannou: 16 rugsėjo 2013 - 16:01
Paskaitau aš vis jūsų šią temą, tuomet vis pažiūriu kad konkursai į šias pareigas beveiks visuose miestuose vis skelbiami ir skelbiami. Prisikaičiau įvairiausių nuomonių, ir vis galvon knibžda kad norėčiau pabandyti.. smile.gif Bet kažkaip tų skelbiamų konkursų dažnumas šiek tiek gązdina, tikrai lenda į galvą, kad darbas super sunkus, nors vis galvodavau kad iššūkius man patinka įveikinėti. Ech. Gaila būtų tuos įstatymus begražiant prieš konkursą, padirbti tik dvi savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilebert @ 2013 09 18, 20:54)
Paskaitau aš vis jūsų šią temą, tuomet vis pažiūriu kad konkursai į šias pareigas beveiks visuose miestuose vis skelbiami ir skelbiami. Prisikaičiau įvairiausių nuomonių, ir vis galvon knibžda kad norėčiau pabandyti.. smile.gif Bet kažkaip tų skelbiamų konkursų dažnumas šiek tiek gązdina, tikrai lenda į galvą, kad darbas super sunkus, nors vis galvodavau kad iššūkius man patinka įveikinėti. Ech. Gaila būtų tuos įstatymus begražiant prieš konkursą, padirbti tik dvi savaites biggrin.gif

bandyk, darbas tik "lengvėja ir lengvėja", tuoj dirbsim kaip italai iš namų neišeidami biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galite kas padėti. Ar būnant valstybės tarnautoju, įstaiga privalo išleisti mokytis? Kaip tik bandysiu pretenduoti kitą sav. Mokslai nesusiję, pretenduoju į sekretores. Jaučiu, nieks nenorės tokio žmogaus, kai darbe toks krūvis. Labai laukiu atsakymo. Ir dar koks atlyginimas sekretorių? 1620 ''ant popieriaus''?
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 09 25, 23:07)
Sveiki,

gal galite kas padėti. Ar būnant valstybės tarnautoju, įstaiga privalo išleisti mokytis? Kaip tik bandysiu pretenduoti kitą sav. Mokslai nesusiję, pretenduoju į sekretores. Jaučiu, nieks nenorės tokio žmogaus, kai darbe toks krūvis. Labai laukiu atsakymo. Ir dar koks atlyginimas sekretorių? 1620 ''ant popieriaus''?

Jei kategorija B4 - tai 1620 ant popieriaus
Dėl mokslų priklauso nuo valdžios požiūrio... Kiti išleidžia, o kiti duoda tik po 1 (ar 2 dienas) egzaminui pasiruošti ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2013 09 26, 08:56)
Jei kategorija B4 - tai 1620 ant popieriaus
Dėl mokslų priklauso nuo valdžios požiūrio... Kiti išleidžia, o kiti duoda tik po 1 (ar 2 dienas) egzaminui pasiruošti ir viskas...

Gaila, kad toks požiūris. Jeigu užsiminčiau per atranką manęs matyt nepriimtų... Tai pasimetusi ką daryti. Jei laimėčiau konkursą, tektų iš karto prašyti atostogų blink.gif Nežinau, užsiminti per atranką, kad studijuoju ar ne.
Ir dar, buvęs VT pareigūnas man smuiku griežia, kad privalo leisti, ir dar 40% algos mokėti. Nors aš niekur nerandu informacijos. Net VT įstatyme.

Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 09 26, 16:43)
Gaila, kad toks požiūris. Jeigu užsiminčiau per atranką manęs matyt nepriimtų... Tai pasimetusi ką daryti. Jei laimėčiau konkursą, tektų iš karto prašyti atostogų  blink.gif Nežinau, užsiminti per atranką, kad studijuoju ar ne.
Ir dar, buvęs VT pareigūnas man smuiku griežia, kad privalo leisti, ir dar 40% algos mokėti. Nors aš niekur nerandu informacijos. Net VT įstatyme.

Pas mus tai tik nemokamas suteikdavo... apie mokamas mokymosi atostogas tik pasvajoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 09 26, 16:43)
Nors aš niekur nerandu informacijos. Net VT įstatyme.

Nes tokio dalyko NĖRA.
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 09 27, 08:30)
Nes tokio dalyko NĖRA.

Tai jau supratau, kad NĖRA smile.gif
jei laimėčiau konkursą, labai bijau, kad neišdirbsiu. Na, aš žinau, kad sunku, bet kas tokio sunkaus? Ar nežinojimas ko griebtis, ar nesuspėjimas su darbu, ar raštvedybos neišmanymas? Gal sekretorės gali pasidalinti? Kiek žinau, mūsų rajone, jau 4 sekretorės per ne pilnus metus iškrito. O juk nepriimtos neišmanelės, juk konkurso laimėtojos...
Atsakyti