Kiek matau dazniausias klausimas kokie klausimai? Na zinokit is visko po truputi. Ta sarasiuka kuri duoda tai duoda ne be reikalo. Butinai bent po keleta klausimu buna is visu klausimu. Dar labai pravartu pasiskaityti pareigybes aprasyma. Keli klausimai buna ir is ten. Beje viesa zodziu dazniausiai buna is pareigybes aprasymo.
Beja, cia viena optimistiskai nusiteikusi mergina rase, kad pakaitines galima nurungti. Turiu pasakyti- tikrai galima.
Sekmes visom dalyvaujanciom.
Nessi, 26 Kov 2012 - 10:11, parašė:
Nessi, 26 Kov 2012 - 10:11, parašė: Sveikutes. Atleiskit, kam neatrašiau, buvau pamiršusi foruma. Darbeliai darbeliai.
Kiek matau dazniausias klausimas kokie klausimai? Na zinokit is visko po truputi. Ta sarasiuka kuri duoda tai duoda ne be reikalo. Butinai bent po keleta klausimu buna is visu klausimu. Dar labai pravartu pasiskaityti pareigybes aprasyma. Keli klausimai buna ir is ten. Beje viesa zodziu dazniausiai buna is pareigybes aprasymo.
Beja, cia viena optimistiskai nusiteikusi mergina rase, kad pakaitines galima nurungti. Turiu pasakyti- tikrai galima.
Na, kad ir jei pakaitinių neišeina nurungt, bet jei į dešimtuką papuoli, tai yra tikimybė, kad į pakaitines pakvies.
Mane pakvietė (buvau po konkurso 9-oje vietoje), bet deja pabuvus vieną dienelę Kauno miesto apylinkės teisme, man nepatiko pati įstaigos vidinė aplinka ir atsisakiau dirbti:((
smailyte, 01 Bal 2012 - 14:22, parašė:
smailyte, 01 Bal 2012 - 14:22, parašė: Na, kad ir jei pakaitinių neišeina nurungt, bet jei į dešimtuką papuoli, tai yra tikimybė, kad į pakaitines pakvies.
Mane pakvietė (buvau po konkurso 9-oje vietoje), bet deja pabuvus vieną dienelę Kauno miesto apylinkės teisme, man nepatiko pati įstaigos vidinė aplinka ir atsisakiau dirbti:((
Viena diena? Ir jau is to sprendziate ar norite ten dirbti ar ne? Principingas zmogus...
Sorry, uz "nelietuvybe". Perinstaliavo pc, vadinasi.
Neffertite_, 27 Bal 2012 - 11:57, parašė:
Neffertite_, 27 Bal 2012 - 11:57, parašė: Viena diena? Ir jau is to sprendziate ar norite ten dirbti ar ne? Principingas zmogus...
Žinokit tikrai nesu principinga, bet kartais pirmas įspūdis labai daug ką palieka. Esu dirbusi tikrai ne lengviausią darbą banke. Bet jei dokumentus nešant, jau personalo viena darbuotoja vos neatkalba, kad čia baisus darbas, ir kad mananti, jog banke darbas prie langelio yra lengvesnis, nei sekretorės.
Bet esmė, kad labai blogą įspūdį paliko įstaigos vidinė aplinka. Ji yra labai svarbi, kaip tave sutinka, kaip bendraujama.
Jei būčiau be mergytės 2.5 metų, tai gal būčiau bandžius sėdėt viršvalandžius, ar naktimis baiginėt protokolus. (nes turėjau papult pas teisėją, kur kasdien 7 bylos, o tikrai pabaigt darbus iki 17.00 be šansų).
Kažkaip netikėjau, kad valdiškoje įstaigoje taip yra. Jei sekretorė, kuri dirba 8 metus, ateina 5 ryto, kad darbus užsibaigt.
Ir dar, iš gerų valdiškų vietų taip žmonės nesikeičia. Nes apylinkės teisme, tai kai seku skelbimus kas 2 mėnesiai ieško po 4-7 sekretores.(Suprantu gali viena į dekretą išeit, kita į padėjėjas, bet kai paaiškėjo, kad neapsikentę kitos net į darbo biržą išeina.
Tai va, kadangi tą pirmą dieną dar nedarbino, o ėjau stebėt posėdžių, tai vakare grįžusi apgalvojau, kad noriu dar ir šeimą ir išeigines matyti. Nes kam CV gadint dėl mėnesio, jei tau ten nemiela bus. (Buvo pasakyta, kad rytojaus dieną viena eisiu į posėdžius, nes nėra laisvų sekretorių, kad galėtų eit kartu. Kažkaip normalioje organizacijoje yra bent trumpi apmokymai, adaptacija. Buvo pasakyta, kad svarbiausia diktofoną nepamiršk įsijungt, o po to galėsi pasirašyt tuos protokolus.)
smailyte, 27 Bal 2012 - 13:00, parašė:
smailyte, 27 Bal 2012 - 13:00, parašė: Žinokit tikrai nesu principinga, bet kartais pirmas įspūdis labai daug ką palieka. Esu dirbusi tikrai ne lengviausią darbą banke. Bet jei dokumentus nešant, jau personalo viena darbuotoja vos neatkalba, kad čia baisus darbas, ir kad mananti, jog banke darbas prie langelio yra lengvesnis, nei sekretorės.
Bet esmė, kad labai blogą įspūdį paliko įstaigos vidinė aplinka. Ji yra labai svarbi, kaip tave sutinka, kaip bendraujama.
Jei būčiau be mergytės 2.5 metų, tai gal būčiau bandžius sėdėt viršvalandžius, ar naktimis baiginėt protokolus. (nes turėjau papult pas teisėją, kur kasdien 7 bylos, o tikrai pabaigt darbus iki 17.00 be šansų).
Kažkaip netikėjau, kad valdiškoje įstaigoje taip yra. Jei sekretorė, kuri dirba 8 metus, ateina 5 ryto, kad darbus užsibaigt.
Ir dar, iš gerų valdiškų vietų taip žmonės nesikeičia. Nes apylinkės teisme, tai kai seku skelbimus kas 2 mėnesiai ieško po 4-7 sekretores.(Suprantu gali viena į dekretą išeit, kita į padėjėjas, bet kai paaiškėjo, kad neapsikentę kitos net į darbo biržą išeina.
Tai va, kadangi tą pirmą dieną dar nedarbino, o ėjau stebėt posėdžių, tai vakare grįžusi apgalvojau, kad noriu dar ir šeimą ir išeigines matyti. Nes kam CV gadint dėl mėnesio, jei tau ten nemiela bus. (Buvo pasakyta, kad rytojaus dieną viena eisiu į posėdžius, nes nėra laisvų sekretorių, kad galėtų eit kartu. Kažkaip normalioje organizacijoje yra bent trumpi apmokymai, adaptacija. Buvo pasakyta, kad svarbiausia diktofoną nepamiršk įsijungt, o po to galėsi pasirašyt tuos protokolus.)
Is dalies sutinku. Vidine atmosfera - cia ne UAB, kur dirikas ateina, gali pajuokauti, praskaidrinti tau nuotaika ar net paflirtuoti su tavim. To nebus, cia visi rimti, nes ir istaiga rimta. 7 posedziai per diena, cia prigasdino tos, kurios visa diena begioja parukyt, ar didziaja dali dienos sedi forume ar skaito delfi. Tas kas dirba - speja. Atsimenu kaip planavau pirma nestuma - nieko nespedavau, nes istysia internete ieskojau vis sau kokios info. O kai pastojau, apsipratus, prisiskaicius info, staiga meciau interneta, nes pries dekreta reikejo visas uodegas pasibaigti, tai viska spedavau. VISKA. Ir nebegau kaip pasiutus. Reikia dirbti. Pradzioje ir as naktim protokolus rasydavau, bet su laiku ismoksti spausdinti raides kosminiu greiciu, isisuki ir sugebi susisteminti darba, sudelioti prioritetus, ir tada jau viskas kaip sviestu patepta. Nenesioju kiekviena kvietimuka i rastine, o padarai kelis darbus ir nesi i rastine "pakeliui", kai pietaut eini. Zodziu, tikrai imanoma. O galejai gal kitam kokiam teisejui labai patikti, ir jis "atimtu" tave is to teisejo, kur po 7 posedzius. Galu gale ir tas teisejas zmogus, imanoma sutarti, kad viena diena ar dvi per savaite neskirtu posedziu, daznai penktadieniais neskiria, kad dasibaigti visas uodegas. Jusu pasirinkimas, bet juk zinote, kaip siais aikais zmones megsta perdeti. O kur ir kada cia vyko? Kokiam teisme?
na ką, permečiau jūsų temą, tai galiu pasakyt tik wow mane gąsdino, kad darbas sunkus, bet buvau pasiryžus bandyt, dabar tas ryžtas išblėso, tik noras nedingo šiemet baigiu bakalaurą, turėjau teisės gretutines studijas ir mane ta teisė taip patraukė, kad net apie magistrą galvoju, bet prieš tai planavau pabandyt pasižiūrėt, kas toj kasdieninėj virtuvėj daros.. ir man teismo sekretorė atrodė labai gera galimybė, nes daugiau be teisinio išsilavinimo nelabai kur papulsi kad valstybinėse įstaigose dirbami viršvalandžiai man nenuostabu, bet valandą dvi, o ne vos ne antrą pamainą... tai va susimąsčiau ar verta bandyt, tiksliau bandyt tai verta visada, bet bijau nepatempti, o ir asmeninį gyvenimą turėti norisi
Sefiene*, 27 Bal 2012 - 22:06, parašė:
Sefiene*, 27 Bal 2012 - 22:06, parašė: smailyte, šaunuolė, kad taip padarei .. žinau ka tai reiškia .. žinok, tavo pasirinkimas labai geras..
Jei mano mergytei būtų ne 2,5 metukų, ar turėčiau šalia močiutę, tai tikrai būčiau bandžiusi tą košę srėbti. Nebijau darbo, bet bijau, kad neliks dėmesio vaikui.
Papildyta:
Neffertite_, 03 Geg 2012 - 12:28, parašė:
Neffertite_, 03 Geg 2012 - 12:28, parašė: Is dalies sutinku. Vidine atmosfera - cia ne UAB, kur dirikas ateina, gali pajuokauti, praskaidrinti tau nuotaika ar net paflirtuoti su tavim. To nebus, cia visi rimti, nes ir istaiga rimta. 7 posedziai per diena, cia prigasdino tos, kurios visa diena begioja parukyt, ar didziaja dali dienos sedi forume ar skaito delfi. Tas kas dirba - speja. Atsimenu kaip planavau pirma nestuma - nieko nespedavau, nes istysia internete ieskojau vis sau kokios info. O kai pastojau, apsipratus, prisiskaicius info, staiga meciau interneta, nes pries dekreta reikejo visas uodegas pasibaigti, tai viska spedavau. VISKA. Ir nebegau kaip pasiutus. Reikia dirbti. Pradzioje ir as naktim protokolus rasydavau, bet su laiku ismoksti spausdinti raides kosminiu greiciu, isisuki ir sugebi susisteminti darba, sudelioti prioritetus, ir tada jau viskas kaip sviestu patepta. Nenesioju kiekviena kvietimuka i rastine, o padarai kelis darbus ir nesi i rastine "pakeliui", kai pietaut eini. Zodziu, tikrai imanoma. O galejai gal kitam kokiam teisejui labai patikti, ir jis "atimtu" tave is to teisejo, kur po 7 posedzius. Galu gale ir tas teisejas zmogus, imanoma sutarti, kad viena diena ar dvi per savaite neskirtu posedziu, daznai penktadieniais neskiria, kad dasibaigti visas uodegas. Jusu pasirinkimas, bet juk zinote, kaip siais aikais zmones megsta perdeti. O kur ir kada cia vyko? Kokiam teisme?
Kauno miesto apylinkės.
Nessi, 29 Geg 2012 - 13:15, parašė:
Nessi, 29 Geg 2012 - 13:15, parašė: Merginos, Bandyti visada reikia. Man atrodo, kad išeiti galima bet kada. Ne visada tas darbas toks baisus. Aš negaliu nė pusės blogo žodžio pasakyti nors dirbu tik puse metuku. susitvarkau. Ir kolektyvas didelis ir puikus. Net teisėjai labai geri žonės ir pajuokauja ir saldainiu pavaišina ir gimtadienius visi švenčiam. Ne visur blogai. O dėl šeimos per tuos puse metu tik kokius du kartus užtrukau ilgiau darbe ir tai tik užtrukau. Taigi, manau kad reikia bandyti
jei ne paslaptis kuriam teisme