tai kalio, magnio ar B reikia?
labai jau skirtingos visoms suteiktos rekomendacijos... aš vistik likčiau prie nuomonės, kad ne tame čia esmė, nes tik pagimdžius per vieną naktį nepradeda staiga kažko trūkti, be to magnio ir B vitamino trūkumai dažniau pasireiškia kitais požymiais
QUOTE(Minlina @ 2009 08 25, 15:32)
tai kalio, magnio ar B reikia?
labai jau skirtingos visoms suteiktos rekomendacijos... aš vistik likčiau prie nuomonės, kad ne tame čia esmė, nes tik pagimdžius per vieną naktį nepradeda staiga kažko trūkti, be to magnio ir B vitamino trūkumai dažniau pasireiškia kitais požymiais
Ranka man tirpo jau nuo aštunto neštumo mėnesio, bet ne taip baisiai ir paprastai tas tirpimas pasireikšdavo naktį. Kitas kalio trūkūmo požymis yra mažas kraujo spaudimas ir galvos svaigimas. Pajutau, kad kas kart vis dažniau pradeda svaigti galva. Dėl to gydytoja ir nusprendė, kad būtent trūksta kalio. magnio neskyrė, nes kojų mėšlungis netraukia, o beto sakė žindančioms motinoms nėra rekomenduojama didesnė dozė (aš geriu vitaminus žindančioms motinoms, kurių sudėtyje jau yra magnio). Aišku būtų idomu sužinoti kitų gydytojų nuomonę.
o kalio ar galima zindancioms?
QUOTE(jurda @ 2009 09 04, 11:58)
o kalio ar galima zindancioms?
galima, tik dvigubai mažesnėm dozėm nei rekomenduojama gerti įprastai ir tik vieną lapelį. Jaučiu ryškų pagerėjimą
jau nebegaliu ir as, kaip tirpsta rankos. Nakti vaikas miega geriausiai, o as net sapnuoju, kad skauda rankos, prabundu ir turiu atsisest lovoj, kad rankas nuleist zemyn. Jau eisiu pasiimsiu talona pas gydytoja, bet kad mano gydytoja pagarsejusi kaip nesilaikanti talonu eiles. Karta su talonu pralaukiau 2 val. Ir ne man spresti, bet atrodo l. nekompetetinga
Man irgi tirpo rankos (dažniausiai naktim), nieko nedariau ir po poros mėnesių praėjo... taip ir nežinau nuo ko...
ir man tirpo naktim. dabar reciau... galvoju, kad nuo padidejusio svorio
MAn ir po gimdymo ir dabar kartais patirspa galvoju, kad Magnio trukumas, kai pageriu Disporalio doze iskart geriau pasidaro
nepadede man magnis DIASPORAL. Kartais ir širdį suduria..reiks pas gyd. keliaut. Kažkas su kraujotaka..
bet man pastoviai dabar laikosi uztirpe abieju ranku po 2 pirstus:didysis ir bevardis. Jau net pripratau..Snd vaistinej rekomendavo BASICA VITAL mineralu kompleksa. Jis tinka ir kudikiams nuo 6men. Tai ziuresiu, ar bus poveikis
Aga, ir man tas akies timpčiojimas nervina
Vaistinėj paklausiau, tai sakė magnio trūkumas. Bet nespėjau jo nusipirkt, praėjo.
Vaistinėj paklausiau, tai sakė magnio trūkumas. Bet nespėjau jo nusipirkt, praėjo.