Na tirpo ir man, dabar jau praėjo beveik pusę metų, tai kaip ir nebuvę tos bėdos. Viskas pasibaigė kai nustojau maitinti, ir kiek sustiprėjau, nes buvo jau mažakraujystė
Taigi geras mėnesiukas pasistiprinau ir dabar net nepamenu, kaip buvo sunku.

oi man tai dar ir iki sios dienos rankos naktim tirpsta ir seip koja ant kojos ilgai negaliu laikyti o momentaliai jau nutirpus buna

jau 4 men po gimdymo. desine ranka nutirpti tik dabar tepradejo.
Po gimdymo praeijo 1 m 3 men bet dar iki siol kartais nutirpsta kojos ne is sio...
po pirmo gimdymo man buvo visuomet nutirpe vienos rankos pirstai. tai pageriau magnio diasporalio- tirpstantis magnis.
dalykas .uzteko 15 vnt. joks kitas magnio pavidalas man nepadejo, nes ir nestumo metu tirpdavo tam tikros kuno dalys.

QUOTE(lineva @ 2007 05 30, 14:13)
Po gimdymo ir man tirpo rankos, bet tik naktim
nieko nedariau, bet praėjo, daba nebetirpsta 

tirpo ir man, nuo magnio vaikui pilva paleisdavo, nes pati maitinau

Man tai koki menesi po gimdymo tirpo rankos,net vaikelio negalejau ant ranku paimt,bet tai tikriausiai buvo del to,kad pries gimdyma,jo metu ir po jo tiek laseliniu state,tiek daug bade abi rankas,kad jos visos melynos buvo.
Va ir aš turiu šitą bėdą. Naktimis nuolat nutirsta rankos - kai prabundu mažių išgirdusi nuolat turiu pirmiausiai atsilankstyti rankų pirštus, kad nors ką galėčiau padaryti. Dieną rankos netirpsta, tačiau jau ilgą laiką yra užtirpęs vienas kojos pirštas. Galvojau, kad čia tik man vienai taip, o žiūriu, čia ištisą kompanija su tokia bėda
Reikės pabandyti pagerti magnio

Man po gimdymo antro taip pat tirpo rankos, o ypač rankų pirštai.
Atsikėlusi naktį net mažiuko negalėdavau iš lovytės pakelti ir prie krūties pridėti.
Verkdavome abu kol pajėgdavau pakelti.Rankas atrodė jaučiu kaip kempines ir ne mano, nes neina valdyti.
Nuėjau pas gydytoja, o toji sako magnio trūkumas.Nes ir nėščios vitaminų sudėtyje niekur nepastebėjau,kad būtų magnis.O maitinančioms taip pat negalima.Kai tik baigiau maitinti nusipirkau skysto magnio (tikslaus pavadinimo neprisimenu) ampuoles(jos geriamos ir obuolių skonio) ir po 10 ampuolių viskas kaip ranka buvo nuimta
Dakterė buvo teisi

Verkdavome abu kol pajėgdavau pakelti.Rankas atrodė jaučiu kaip kempines ir ne mano, nes neina valdyti.

Man irgi tirpo, bet tikrai žinau, kad nuo kavos. Miego labai mažai būdavo, tai kavą gerdavau nežmoniškais kiekiais. Dabar gan normaliai išsimiegu, kavos mažiau geriu, visokiausių vitaminų gėriau. Viskas atsistatė
tik susiuvimas tai