Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo tirpsta rankos, traukia akį

Na tirpo ir man, dabar jau praėjo beveik pusę metų, tai kaip ir nebuvę tos bėdos. Viskas pasibaigė kai nustojau maitinti, ir kiek sustiprėjau, nes buvo jau mažakraujystė doh.gif Taigi geras mėnesiukas pasistiprinau ir dabar net nepamenu, kaip buvo sunku.
Atsakyti
oi man tai dar ir iki sios dienos rankos naktim tirpsta ir seip koja ant kojos ilgai negaliu laikyti o momentaliai jau nutirpus buna verysad.gif
Atsakyti
jau 4 men po gimdymo. desine ranka nutirpti tik dabar tepradejo.
Atsakyti
Po gimdymo praeijo 1 m 3 men bet dar iki siol kartais nutirpsta kojos ne is sio...
Atsakyti
po pirmo gimdymo man buvo visuomet nutirpe vienos rankos pirstai. tai pageriau magnio diasporalio- tirpstantis magnis. thumbup.gif dalykas .uzteko 15 vnt. joks kitas magnio pavidalas man nepadejo, nes ir nestumo metu tirpdavo tam tikros kuno dalys.
Atsakyti
na matau as cia busiu naujoke,bet as pagimdziau pries du men.pirma men.viskas buvo gerai,o dabar tai tirpsta sprandas ir nugara,vakarais as nei sprando nei nugaros nebejauciu!!! sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 05 30, 14:13)
Po gimdymo ir man tirpo rankos, bet tik naktim g.gif nieko nedariau, bet praėjo, daba nebetirpsta wub.gif

tirpo ir man, nuo magnio vaikui pilva paleisdavo, nes pati maitinau doh.gif Nustojau maitinti, tai gal dar kokis 4mėn tirpo, kol galiausiai viskas atsistatė. Nes buvau nuo maitinimo labai nusilpusi verysad.gif Tai vaikui jau beveik metukai, tai tik dabar jaučiu, kad jėgas atgaunu
Atsakyti
Man tai koki menesi po gimdymo tirpo rankos,net vaikelio negalejau ant ranku paimt,bet tai tikriausiai buvo del to,kad pries gimdyma,jo metu ir po jo tiek laseliniu state,tiek daug bade abi rankas,kad jos visos melynos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 07 birželio 2007 - 11:32
Man po pirmo vaiko buvo nutirpę trys kojos pirštai, praėjo tik po mėnesio. O po antro du rankos pirštai. Tai ir kenčiu dabar. Kol kas jokių rezultatų, nors geriu Magnį + B6
Atsakyti
Va ir aš turiu šitą bėdą. Naktimis nuolat nutirsta rankos - kai prabundu mažių išgirdusi nuolat turiu pirmiausiai atsilankstyti rankų pirštus, kad nors ką galėčiau padaryti. Dieną rankos netirpsta, tačiau jau ilgą laiką yra užtirpęs vienas kojos pirštas. Galvojau, kad čia tik man vienai taip, o žiūriu, čia ištisą kompanija su tokia bėda smile.gif Reikės pabandyti pagerti magnio thumbup.gif
Atsakyti
Man po gimdymo antro taip pat tirpo rankos, o ypač rankų pirštai. doh.gif Atsikėlusi naktį net mažiuko negalėdavau iš lovytės pakelti ir prie krūties pridėti. verysad.gif
Verkdavome abu kol pajėgdavau pakelti.Rankas atrodė jaučiu kaip kempines ir ne mano, nes neina valdyti. ohmy.gif Nuėjau pas gydytoja, o toji sako magnio trūkumas.Nes ir nėščios vitaminų sudėtyje niekur nepastebėjau,kad būtų magnis.O maitinančioms taip pat negalima.Kai tik baigiau maitinti nusipirkau skysto magnio (tikslaus pavadinimo neprisimenu) ampuoles(jos geriamos ir obuolių skonio) ir po 10 ampuolių viskas kaip ranka buvo nuimta thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Dakterė buvo teisi doctor.gif
Atsakyti
Man irgi tirpo, bet tikrai žinau, kad nuo kavos. Miego labai mažai būdavo, tai kavą gerdavau nežmoniškais kiekiais. Dabar gan normaliai išsimiegu, kavos mažiau geriu, visokiausių vitaminų gėriau. Viskas atsistatė thumbup.gif tik susiuvimas tai verysad.gif
Atsakyti