Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo tirpsta rankos, traukia akį

Na pasirodo ne man vienai tokia bėda, tai ir lengviau paliko. Aš bandžiau gert magnį, man pagerėjo thumbup.gif o vaikui pilvą paleido verysad.gif Tai pagėriau kelias dienas ir vėl nustojau.Buvau pas gydytoją tai sakė ko pati maitinu jokių vaistų negali skirt. Taiva mums dar tik 2,5 mėn. Reiškia reikia kentėt.
O buna taip skauda, kad net vaiko negaliu pakelt ir ašaros bėga, nes bijau kad išmesiu.Net puodelio negaliu pakelt
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2006 09 20, 15:06)
Na pasirodo ne man vienai tokia bėda, tai ir lengviau paliko. Aš bandžiau gert magnį, man pagerėjo  thumbup.gif  o vaikui pilvą paleido  verysad.gif Tai pagėriau kelias dienas ir vėl nustojau.Buvau pas gydytoją tai sakė ko pati maitinu jokių vaistų negali skirt. Taiva mums dar tik 2,5 mėn. Reiškia reikia kentėt.
O buna taip skauda, kad net vaiko negaliu pakelt ir ašaros bėga, nes bijau kad išmesiu.Net puodelio negaliu pakelt

pas tave taip stipriai blink.gif Mano drauge medike sake, kad butinai reikia pasirodyti neurologui, nes gali but kas nors su stuburu unsure.gif , bet cia irgi tik po to, kai nebemaitinsiu krutim ax.gif
Atsakyti
Man dešinės rankos vidurinis pirštas paskutiniais nėštumo mėnesiais tirpdavo, ir dar po gimdymo savaitėlę. Daba lyg tai praėjo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi tirpo ir rankos ir kojos praėjus kokiem 2 mėn po gimdymo sad.gif gydytoja pasiūlė pagert kalio su magniu. Lyg ir padėjo mėnesį pagėrus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keas: 30 rugsėjo 2006 - 20:43
Buvau konsultacijai pas neurologa, tai pradziai liepe gerti padidinta Mg doze smile.gif . Tai bandysiu,ziuresim, ar pades g.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau ir apsiraminau.Pasirodo man nera taip blogai.Nestumo metu tai netirpo nei rankos nei kojos,o va,pacio gimdymo metu labai tirpo rankos,net kaip paralyzuotos daresi(vyras labai issigando)as vis pirstus judinau,atrode baisiai,bijojau,kad tik taip nepasiliktu ir dar tirpo lupos ir nosis.Dabar po gimdymo praejo 23 dienos tirpsta rankos daugiausiai kaire ir kartais islipus is lovos koju pirstuose jauciu "skruzdelytes".Panasu,kad taip turi buti ir lauksiu kol praeis,jeigu aisku,blogiau nesidarys.
Atsakyti
man kasdien plastakos nutirpdavo blink.gif
Atsakyti
O man po gimdymo tirpo ir sunkumas buvo kojose, tai gydytojas patarė Magnio B6 pagerti tai kažkiek padėjo. O praėjus kažkuriam laikui tas tirpimas praėjo. smile.gif
Atsakyti
Monyte, gal tau epidura dare? Nuo jo tirpsta kuno dalys irgi.
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2006 10 21, 23:21)
O man po gimdymo tirpo ir sunkumas buvo kojose, tai gydytojas patarė Magnio B6 pagerti tai kažkiek padėjo. O praėjus kažkuriam laikui tas tirpimas praėjo. smile.gif

Man irgi po gimdymo prasidejo sitos bedos. Pradzioj tik desines rankos keli pirstai, paskui visa ranka, dabar ir kaire tirpsta, ir net iki alkuniu kartais doh.gif Dazniau naktimis, tai kai reikia sauskelnes pakeisti, sunku spaudes sliauztu susegt verysad.gif
As irgi norejau Magne- B6 pagert, bet anotacijoj parasyta, kad maitinant negalima schmoll.gif
Atsakyti
Man tirpo pora menesiu iki gimdymo ir pora po jo du desines rankos pirstai. Praejo be pedsaku. O atrode ooooo kokia as invalide...

Mane sujaudino teiginys apie tai kad del magnio vaikui paleidzia vidurius. AR tai tikrai susije? Geriu kalci su magniu nes mano vaikutis pienui susielergizavo sad.gif( ir viduriai skysti kaip vanduo nors ir tyrimus padarem visas bakterijas isgydem.... Tai gal tikrai nuo magnio...
Atsakyti
jei pati maitini tai viduriukai ir buna tokie skysti ir truputi lyg varskes kruopeliu o vitaminu tai reik visom maitinanciom mamytem as geriu prenatal care is serijos gamtos namai ten ieina ir magnis
Atsakyti