Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo tirpsta rankos, traukia akį

Nu geras - o aš kaip tik ryt antrąsyk pas neurologę einu, mat jau apie mėnesį trys kairės rankos pirštai užtirpę (pagalvėlės) ir nepraeina, negaliu jais nieko liesti, nemalonu kaip...Bet jei sakot, kad praeis...gal rimtai praeis (aš ir krūtimi maitinu, tai negaliu vaistukų gerti)
Atsakyti
man tirpo kai buvau nesčia sūnui 3 mėn.o rankos 3 pirštai toliau sėkmingai tirpst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelita @ 2006 06 09, 09:13)
man tirpo kai buvau nesčia sūnui 3 mėn.o rankos 3 pirštai toliau sėkmingai tirpst g.gif

Mano nestuke.gif seseriai dabar tirpsta ir rankos, ir kojos pirstai. Ginekologe paaiskino paprastai: del augancio pilvelio keiciasi stuburo padetis ir uzsispaudzia nervai. Pagimdzius turi praeit- ne iskart, o kai stuburas gris i savo vieta.

Man paciai pirstai, primenu, pradejo tirpti praejus 5 men. po gimdymo. Nieko nedariau, pas gydytojus nejau. Savaime praejo mazdaug po 5-6 men.
Atsakyti
Man taip pat tipsta ranku pirstai i nakti ir diena ,nakti kartais net verkti norisi ,nezinau ka daryti ,telefono negaliu net rankose islaikyti ,nakti is lovos islipus atrodo visas kunas sustinges ,laiptais negaliu nulipti ,lipu kaip senute is reklamos "daktaro taisono juosteles sanariams" doh.gif
Atsakyti
mano mažei greitai bus 7mėn. kai buvo jai 4-5mėn. nemoku apsakyti kaip tirpo kairė ranka,nuo alkūnės iki prštų galiukų...mama paaiškino,kad taip jai buvo...ir kad tai savaime praeina tik reikia kentėt..taigi kentėjau, vitaminų pagėriau į kurių sudėtį įena kalcis,magnis... nežinau ar dėl jų ar tiesiog praėjo tas periodas(adaptavausi ) bet praėjo
thumbup.gif
Atsakyti
Sako, kad tirpt galunes gali del Magnio trukumo. Tik nezinau ar galima ji vartoti maitinant kudiki.
Atsakyti
Man tirpo po pirmo vaiko,tirpsta ir dabar.Nustatė riešo kanalo sindromą.Reikia operuoti.
Atsakyti
man tirpo gerokai pries pastojant, ir nestumo metu, nemanau, kad tai labai gali itakoti gimdymas. nebent svorio kelimas. g.gif
Atsakyti
OI mamytes man irgi ta pati problema tirpsta ir rankos ir kojos.Nakti atsibudindi-jausmas lyg puses taves nebutu-FUI.Baisu buvo pirmus 2-3men,dabar jau retai buna,bet pasitaiko..
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2006 05 21, 22:23)
Nu geras - o aš kaip tik ryt antrąsyk pas neurologę einu, mat jau apie mėnesį trys kairės rankos pirštai užtirpę (pagalvėlės) ir nepraeina, negaliu jais nieko liesti, nemalonu kaip...Bet jei sakot, kad praeis...gal rimtai praeis (aš ir krūtimi maitinu, tai negaliu vaistukų gerti)

man lygiai tas pats, ir as tikiuosi, kad praeis unsure.gif , jausmelis nelabai malonus schmoll.gif , ypac, kai kazka daryti reikia.
bet biskuti nusiraminau, kad ne as viena su sita problema karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Man rankos ir kojos pradejo tirpt jau esant nesciai. Vis nerasdavau vietos patogiai isitaisyti lovoje. teko ir vyro apsikabinimus atstumt,nes vis kas nutirpdavo. Po gimdymo kazkiek apmazejo bet vistiek tirpsta retkarciais, ko tikrai nebudavo pries nestuma. ir nuo ko tai galetu buti?
Atsakyti
kai tirpsta pirstai tai rodo vitamino B ir magnio trukuma, reiktu pagerti, o dar geriau pasibadyti siu vitaminu, taip pat gerai butu nikotino rugsties kursas (tai ne tas pats kas cigaretes biggrin.gif)
Atsakyti