Cia jau kaip kuri supranta ta "postinoro" isgerima, bet tai isvalymui tikrai neprilygsta - juk niekas nedraskoma, tiesiog uzkertamas kelias apvaisinimui. Mat as isgeriau 15 - 20 min po to, o ne po keliu paru
Testas vel neigiamas, o mm nera
QUOTE(Hottea @ 2008 09 17, 11:33)
Cia jau kaip kuri supranta ta "postinoro" isgerima, bet tai isvalymui tikrai neprilygsta - juk niekas nedraskoma, tiesiog uzkertamas kelias apvaisinimui. Mat as isgeriau 15 - 20 min po to, o ne po keliu paru
Tai jei neramu nueik pasidaryk tą kraujo tyrimą arba pas ginekologę ir nebereiks sukti galvos.
QUOTE(laisla @ 2008 09 18, 20:59)
Tai jei neramu nueik pasidaryk tą kraujo tyrimą arba pas ginekologę ir nebereiks sukti galvos.
Tai jau teks, nes nesamone, kad taip ilgai nera mm
QUOTE(Hottea @ 2008 09 19, 10:43)
Tai jau teks, nes nesamone, kad taip ilgai nera mm
Greičiausiai nieko nėra. Žinau kam nebuvo 10d. mm nors net nebuvo to vadinamo iššaukto kraujavimo. Bet geriau sumokėti už tą tyrimą nei mąstyti bus-nebus
Postinor-2 tai drąstiškai didelė hormonų dozė. Jei gleivinė būna pradėjusi vešėti (čia natūralus procesas), tai ir sukelai kraujavimą,kuris su žuvusia kiaušialaste nieko bendra neturi. Ir ciklą sutrikdo. MM gali ir mėnesį nebūti. bet gali nebūti ir dėl pastojimo, todėl nueiti pas ginekologę geriausia išeitis
QUOTE(jurgele29 @ 2008 09 20, 09:57)
Postinor-2 tai drąstiškai didelė hormonų dozė. Jei gleivinė būna pradėjusi vešėti (čia natūralus procesas), tai ir sukelai kraujavimą,kuris su žuvusia kiaušialaste nieko bendra neturi. Ir ciklą sutrikdo. MM gali ir mėnesį nebūti. bet gali nebūti ir dėl pastojimo, todėl nueiti pas ginekologę geriausia išeitis
Jau uzsirasiau, bet tik po savaites priims - eiles
O kaip suprasti - "veseti gleivine" - prezervatyvas plyso mylintis paskutine mano mm diena
O del hormonu dozes as nesijaudinu - gyvenime negeriau ir negersiu KT - tad gavau doze ne didesne, negu kitos, geriancios n metu..
Po ovuliacijos gimdos gleivinė pradeda vešėti, t.y. augti,tam, kad jei moteris pastotų kiaušialąstė galėtų prisitvirtinti. Jei nepastotajam, tai ta išvešėjusi dalis atsiskiria ir prasideda mėnesinės. ir taip kiekvieną mėnesį
QUOTE(jurgele29 @ 2008 09 21, 15:11)
Po ovuliacijos gimdos gleivinė pradeda vešėti, t.y. augti,tam, kad jei moteris pastotų kiaušialąstė galėtų prisitvirtinti. Jei nepastotajam, tai ta išvešėjusi dalis atsiskiria ir prasideda mėnesinės. ir taip kiekvieną mėnesį
Tai gerai, bet juk Hottea rašo, kad tai įvyko paskutinę mm dieną, tai jokių išvešėjimų nebeturėjo būti, nes katik buvo mm ir viskas turėjo būt pasišalnę.
Niu vat sulaukiau mm - savaitgali po pirties.. Bet kaip keista - jau buvau pradejusi planuotis, kas bus, jei lauksiuosi.. Todel kita karta "postinoro" nebegersiu - si karta tiesiog buvau soko istikta, nes pirma karta taip ivyko, kad plystu...
Beje, jei pastociau, manau, kad jausciuosi kitaip - ypatingai, o cia - kraujavimas po "postinoro", 3 neigiami testai, jokios pasikeitusios savijautos
Taigi apturejau pamoka
Papildyta:
Niu cia ne vaistas - ekstra atvejo kontraceptikas - man pardave be recepto, bet budincioje vaistineje 1 val nakties - tai recepto neprase
Butu keista, jei "postinorui" recepto reiketu
Beje, jei pastociau, manau, kad jausciuosi kitaip - ypatingai, o cia - kraujavimas po "postinoro", 3 neigiami testai, jokios pasikeitusios savijautos
Taigi apturejau pamoka
Papildyta:
QUOTE(kenta @ 2008 09 22, 12:22)
Postinor 2 tai čia receptinis vaistas ar ne?
Niu cia ne vaistas - ekstra atvejo kontraceptikas - man pardave be recepto, bet budincioje vaistineje 1 val nakties - tai recepto neprase
Butu keista, jei "postinorui" recepto reiketu
QUOTE(kenta @ 2008 09 22, 12:40)
kitą dieną po "įvykio" as sulaukiau mm, tai net nežinau ar reikia man to postinoro ar ne. sėdžiu kaip ant adatų
Tai jeigu yra mm - nemanau, kad galejai pastoti
O mm savu laiku? Ne per anksti?