Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

man tai buvo taip,kad isgerus postinoro pradejau ziauriai viduriuot,todel teko gerti antra doze... nes jei vemi ar viduriuoji,visi vaistai taip sakant ''pro viena gala iejo,pro kita isejo...'' blink.gif
Atsakyti
O as pirma isgeriau po mazdaug 20 min po "ivykio", o antra po 3 val - pabijojau, kad viena nesuveiks unsure.gif

Atsakyti
Postinor-2 ir reikia gerti abi iškart, o seniau buvo Postinor, kur reikėjo vieną išgerti kuo greičiau, o kitą praėjus 12val. po pirmos išgėrimo.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 09 12, 01:11)
Postinor-2 ir reikia gerti abi iškart, o seniau buvo Postinor, kur reikėjo vieną išgerti kuo greičiau, o kitą praėjus 12val. po pirmos išgėrimo.

Tai kad pasitaike vaistininke, kuri sake, jog 1 isgerciau is karto, o kita - jei pasidarytu bloga nuo pirmos unsure.gif

Ar toms, kurios gerete "postinor2" buvo po pirmo issaukto susirgimo mm dinge daugiau nei menesiui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 12 rugsėjo 2008 - 12:09
QUOTE(Hottea @ 2008 09 12, 13:08)
Tai kad pasitaike vaistininke, kuri sake, jog 1 isgerciau is karto, o kita - jei pasidarytu bloga nuo pirmos unsure.gif

Ar toms, kurios gerete "postinor2" buvo po pirmo issaukto susirgimo mm dinge daugiau nei menesiui? g.gif

na man dinge taip nebuvo, bet esu girdejus kad gali ju nebuti ir dar ilgiau g.gif
Atsakyti
Senoje temoje pasiskaiciau, kad kai kurioms forumietems mm po "postinoro" issauktu mm nebuvo iki 3 menesiu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 15, 12:27)
Senoje temoje pasiskaiciau, kad kai kurioms forumietems mm po "postinoro" issauktu mm nebuvo iki 3 menesiu blink.gif

Tikiuosi man taip nebus unsure.gif Aš lygiagrečiai su iššauktom mėnesinėm ir susirgau, temperatūra pakilo, sloga prasidėjo, dabar išvis vidurius suka, nebežinau, kas daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 08, 11:43)
Šitas vaistas ne visom iššaukia kraujavimą,bent jau taip parašyta.Gali tik tepliot kurį laiką,o gali ir ne.Čia tik man,jautruolei,viskas blogai... unsure.gif

man visa menesi buvo kraujavimas po pastonor tableciu
Atsakyti
Taip ilgai? Man tik 6 dienas g.gif Reikes vel testa nusipirkti - nors jau virs menesio praejo - gal butu kokie pozymiai nestumo g.gif

Kai pagalvoju - jei bus, tai bus - nors norejau leliuko po magistro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 16 rugsėjo 2008 - 09:30
QUOTE(Hottea @ 2008 09 16, 10:30)
Taip ilgai? Man tik 6 dienas g.gif 

Man 5, pas mus viskas normaliai, o kraujavimas visą mėnesį blink.gif jau reikalauja gydytojo konsultacijos. Man panikos priepuoliai prasidėtų.
Atsakyti
Niu bet ar tas musu kraujavimas reiskia, kad zuvo apvaisinta kiauside? g.gif

O kurios vis tiek pastojote po "postinoro" isgerimo - ar kraujavote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 16, 16:56)
Niu bet ar tas musu kraujavimas reiskia, kad zuvo apvaisinta kiauside? g.gif

O kurios vis tiek pastojote po "postinoro" isgerimo - ar kraujavote? g.gif

na kiek teko skaityti, tai tas kraujavimas nereiskia ar buvo nuzudyta kazkas ar ne, tiesiog postinoras neleidzia susidaryti ten niekam g.gif telieka manyti kad niekas nezudoma ,nes kitaip baisu pagalvoti...
Atsakyti