galetu man jau irgi kasnors pasirodyti , tikros netikros ale vis drasiau , o tai kai paskaitai informaciniam lapelyje, kad "kudikiui nekenkia" tai jausmas kaip paracetamolio isgerus
QUOTE(Hottea @ 2008 09 09, 15:26)
Tai kaip supratau Tu pakraujavai 5 dienos po "postinoro", o tada susirgai realiomis mm dar po 20 dienu?
Nes man neateina realios mm, nors po "postinoro" sukelto kraujavimo praejo apie 20 dienu irgi
Nes man neateina realios mm, nors po "postinoro" sukelto kraujavimo praejo apie 20 dienu irgi
Kai isgeriau Postinora , po 5 dienu pasirode tos issauktos mm. Jos truko tiek kiek ir paprastai mm trunka. o tada po 20 dienu atsirado tikrosios. Aisku dariausi testus, nes vistiek jaudulys kilo,kadangi "tada" vaisingos dienos buvo, taciau baigesi taip kaip norejau
QUOTE(nemiegu @ 2008 09 09, 22:37)
Kai isgeriau Postinora , po 5 dienu pasirode tos issauktos mm. Jos truko tiek kiek ir paprastai mm trunka. o tada po 20 dienu atsirado tikrosios. Aisku dariausi testus, nes vistiek jaudulys kilo,kadangi "tada" vaisingos dienos buvo, taciau baigesi taip kaip norejau
Niu tai tikiuosi ir as sulauksiu savuju - ot svente bus tada
QUOTE(Hottea @ 2008 09 10, 09:16)
Niu tai tikiuosi ir as sulauksiu savuju - ot svente bus tada
manau sulauksi
QUOTE(Hottea @ 2008 09 08, 13:24)
As tai kraujavau praejus sesioms dienoms po "postinoro" visa savaite (bet taip lyg butu mm), nors teko ji isgerti ka tik pasibaigus mm...
Tai dbr ir galvoju - 2 testai neigiami, menuo nuo "ivykio" praejo, sirgti turejau 5 diena, bet dar nera nieko
Tai dbr ir galvoju - 2 testai neigiami, menuo nuo "ivykio" praejo, sirgti turejau 5 diena, bet dar nera nieko
Atėjau pasiskaityti, nes prieš kelias dienas panaudojau ir šiandien pradėjau kraujuoti, nors mėnesinės baigėsi rugsėjo 2 d. Tikiuosi ne visą savaitę dabar reiks kraujuot
O šiaip mano organizmo reakcija buvo silpnumas visą dieną, o naktį nei šiaip nei taip jaučiausi, kol apsivėmiau.
Papildyta:
Pasiskaičiau jau uždarytą temą, tai daugiau nenorėčiau niekad gerti šio dalyko. Ir dabar jau gailiuosi, kam nuodyt organizmą...
QUOTE(Egocentric @ 2008 09 10, 15:04)
O šiaip mano organizmo reakcija buvo silpnumas visą dieną, o naktį nei šiaip nei taip jaučiausi, kol apsivėmiau.
Papildyta:
man jokios reakcijos
Egocentric, o as nesigailiu visai, kad isgeriasu "postinoro" - juk tik karta, o ne kas menesi. Nenoreciau, kad vaikelis butu neplanuotas
O del tu simptomu prirasytu praejusioje temoje tai as nustebusi - arba naujasis "postinor 2" maziau kenksmingas, arba mano organizmas stiprus, nes jokiu pragarisku dalyku nebuvo - gal tai daugiau merginu isivaizdavimas, kad nuo "postinoro"
O del tu simptomu prirasytu praejusioje temoje tai as nustebusi - arba naujasis "postinor 2" maziau kenksmingas, arba mano organizmas stiprus, nes jokiu pragarisku dalyku nebuvo - gal tai daugiau merginu isivaizdavimas, kad nuo "postinoro"
QUOTE(Hottea @ 2008 09 11, 08:51)
Egocentric, naujasis "postinor 2" maziau kenksmingas, arba mano organizmas stiprus, nes jokiu pragarisku dalyku nebuvo - gal tai daugiau merginu isivaizdavimas, kad nuo "postinoro"
Oi ne,zuikuti...Tada jau mano vaizduotė super išlavinta,jei taip nuo vaizduotės
Čia tikriausiai tu tokia stipruolė
QUOTE(Hottea @ 2008 09 11, 08:51)
Egocentric, o as nesigailiu visai, kad isgeriasu "postinoro" - juk tik karta, o ne kas menesi. Nenoreciau, kad vaikelis butu neplanuotas
Tiesą sakant aš gėriau jau antrą kartą gyvenime Pirmą man irgi jokių simptomų nebuvo ir net netikros mėnesinės neatėjo. O antras buvo ir yra pragariškas. Daugiau nenoriu.
Bet manau, kad čia tikrai su organizmo stiprumu ir sveikumu susiję, nes kai gėriau pirmą kartą buvau fiziškai stipresnė, dabar toks gyvenimo periodas, kai esu truputį nualinta. Gal dėl to ir organizmas taip pasidavė..
ir man yra teke gerti siu waistuku, netgi du kartus, bet aciu diewui wiskas buwo gerai, jokio salutinio poweikio, jokiu pasekmiu...