Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

Kažkada kalbėjau su mediku apie šią greitą pagalbą - nieko gero ir rekomenduoja kraštutiniu atveju, aišku, sako geriau nei abortas smile.gif
o šiaip manau kiekvienas organizmas į juos reaguoja savaip. Kaip ir į paprastas KT.
Atsakyti
Oi,mergičkos,buvau prisidirbus su tuo Postinoru unsure.gif Organizmas sureagavo taip,kad "žliaugiau" kibirais kokią savaitę...Neapsikentus nuėjau pas gydytoją,prirašė leidžiano vitamino C,dar kažkokio brudo...Turiu pasakyt,rezultatas buvo beveik nulinis,nes po to taip vaikščiojau dar savaitėlę...Jei kitąkart taip...geriau rizikuosiu...
Atsakyti
Na ir aš pasisakysiu, mano Postinor pasakmės po metų eis į mokykla lotuliukas.gif
Ir gėriau aš jas teisingai, kaip man Kauno klinikų gydytojas pasakė, kad jei yra pati vaisingiausia diena Postinor nepadės. Tai va. O mano asmeninė gydytoja, man 3 mėn. aiškino kad aš negaliu būti nėščia nes gėriau Postinor, ir gydė mane nuo uždegimo doh.gif
Atsakyti
mergaites per daug skaiciau pasimeciau, kaip suprantu tas postinor issaukia netikras menesines. As dabar tokiam tarpe, kad geriau KT bet savaite nenusipirkau tai, kad pradet toliau gerti turiu laukti menesiniu pirmos dienos, bet kadangi dabar prisidirbau, tai kaip dabar gaunasi , isgersiu to postinoro , o paskui kai pradesiu kraujuot tai cia uzskaityt kaip menesines ir pradet KT ar laukti sekanciu tikru menesiniu ir tik tada pradet doh.gif nu kai prirasiau tai nei pati nesuprasciau bet jei kas supratot tai , kaip galvojat g.gif
Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2008 09 04, 09:27)
Na ir aš pasisakysiu, mano Postinor pasakmės po metų eis į mokykla  lotuliukas.gif

vai kaip juokas neima dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 09 06, 14:13)
mergaites per daug skaiciau pasimeciau, kaip suprantu tas postinor issaukia netikras menesines. As dabar tokiam tarpe, kad geriau KT bet savaite nenusipirkau tai, kad pradet toliau gerti turiu laukti menesiniu pirmos dienos, bet kadangi dabar prisidirbau, tai kaip dabar gaunasi , isgersiu to postinoro , o paskui kai pradesiu kraujuot tai cia uzskaityt kaip menesines ir pradet KT ar laukti sekanciu tikru menesiniu ir tik tada pradet  doh.gif nu kai prirasiau tai nei pati nesuprasciau bet jei kas supratot tai , kaip galvojat  g.gif
Papildyta:
vai kaip juokas neima dabar  doh.gif

jau pradejau skaiciuot, kiek forumieciu turi lelius po postinoro, tai nei i vaistine kojos nebenesa doh.gif
Atsakyti
Man irgi idomu, kada po "postinor" issaukto kraujavimo prasideda tikrosios mm? g.gif

Nes ciklas tai issiderina...

O tos mamytes, kurios pastojo po "postinoro", ar kraujavote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 06, 20:52)
Man irgi idomu, kada po "postinor" issaukto kraujavimo prasideda tikrosios mm? g.gif

O tos mamytes, kurios pastojo po "postinoro", ar kraujavote? g.gif

Postinor neišaukia kraujavimo, jis tik ekstrinė kontraceptinė priemonė.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 06, 20:52)

Šitas vaistas ne visom iššaukia kraujavimą,bent jau taip parašyta.Gali tik tepliot kurį laiką,o gali ir ne.Čia tik man,jautruolei,viskas blogai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 08, 12:43)
Šitas vaistas ne visom iššaukia kraujavimą,bent jau taip parašyta.Gali tik tepliot kurį laiką,o gali ir ne.Čia tik man,jautruolei,viskas blogai... unsure.gif

As tai kraujavau praejus sesioms dienoms po "postinoro" visa savaite (bet taip lyg butu mm), nors teko ji isgerti ka tik pasibaigus mm...
Tai dbr ir galvoju - 2 testai neigiami, menuo nuo "ivykio" praejo, sirgti turejau 5 diena, bet dar nera nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 08 rugsėjo 2008 - 12:25
QUOTE(Hottea @ 2008 09 08, 13:24)
As tai kraujavau praejus sesioms dienoms po "postinoro" visa savaite (bet taip lyg butu mm), nors teko ji isgerti ka tik pasibaigus mm...
Tai dbr ir galvoju - 2 testai neigiami, menuo nuo "ivykio" praejo, sirgti turejau 5 diena, bet dar nera nieko g.gif

Arba iš nervų,arba daug rūgščių vaisių valgei savaitę iki mm.Gali pabandyt karštą vonią arba karštą naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
na man irgi teko isgerti Postinor. Buvo issauktos mm jau po 5 dienu nuo gerimo,o veliau atsirado tikrosios,taciau gerokai anskciau net po 20 dienu. dabar laukiu treciu, bet tokie skausmai neseniai buvo pilvo apacioje... Tai uzsirasiau pas gine, matysim kas ten ir kodel skausmai tokie.Tikiuosi kad ne nuo postinor,nes jau keli menesiai nuo jo praejo..
Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 09 09, 09:53)
Sveikos, smile.gif
na man irgi teko isgerti Postinor. Buvo issauktos mm jau po 5 dienu nuo gerimo,o veliau atsirado tikrosios,taciau gerokai anskciau net po 20 dienu. dabar laukiu treciu, bet tokie skausmai neseniai buvo pilvo apacioje... Tai uzsirasiau pas gine, matysim kas ten ir kodel skausmai tokie.Tikiuosi kad ne nuo postinor,nes jau keli menesiai nuo jo praejo..

Tai kaip supratau Tu pakraujavai 5 dienos po "postinoro", o tada susirgai realiomis mm dar po 20 dienu? g.gif

Nes man neateina realios mm, nors po "postinoro" sukelto kraujavimo praejo apie 20 dienu irgi g.gif

Atsakyti