as irgi pritariu daugumos nuomonei, kad vaikas yra Dievo siustas ir jis ateina kada reikia, kada gyvenime ivyksta luzis, pati pastojau pusiau netycia. Bet neverkiau, ir nesiruosiau jo zudyti, kai apsipratau su mintim, kad turesiu vaikeli, pradejau dziaugtis. Su mama irgi negalejau tartis ji uz 2000km. Nebuvo salia ir kai gimdziau, bet manau kad ateina laikas kai reikia ziureti i ateiti, o ne i praeiti, tai pasaulyje naturalu. Jei netekai mamos, tai Dievas dave vaikeli ir nauja seima.
QUOTE(googa @ 2005 06 21, 14:40)
jau tris metukus turiu mylima drauga, su kuriuo dalinuos bendru gyvenimu ir visom nuostabiom akimirkom visus 3 metukus vartoju KT (Harmonet). Anksciau turejau daug problemu del ciklo, dabar vartojant KT jos visos liko tik slogiu prisiminimu. Tik va nutiko toks dalykelis - sis penktadienis buvo paskutines KT tabletes gerimo diena (geriu jas vakare). Ta pati penktadieni diena su draugu pasimylejome, o vakare aptikau, kad dingusi is pakuotes ta mano paskutine tabletele - apverciau namus aukstyn kojomis ir nieko neradau Is tos panikos, kad galiu pastoti isgeriau tablete Postinoro... Tai va pirmadieni pagal visa scenariju turejo prasideti menesines (paprastai po KT nustojimo gerti jos prasidedavo butent ta diena), o stai jau ketvirta dienele praejo o menesiniu ne zenklo... Supanikavau - ar tai normalu? Ar kuri buvo tokia zioplyste kaip as padariusi? Mama medike (ji ne ginekologe) pataria nepergyventi ir normaliai testi KT kursa, net jei nebus menesiniu, o man si problema taip sirdele spaudzia ir mylimajam nieko nesakiau, nors ir mato, kad man kazkas blogai..
Gal yra kokiu minciu ar kas is patities ka pasakyti gali..
dekui..
dekui..
kokia tawo mama keista.sake toliau wartot nors tau menesines neatsiranda.pfff...mjooo
QUOTE(googa @ 2005 06 21, 12:40)
Tik va nutiko toks dalykelis - sis penktadienis buvo paskutines KT tabletes gerimo diena (geriu jas vakare). Ta pati penktadieni diena su draugu pasimylejome, o vakare aptikau, kad dingusi is pakuotes ta mano paskutine tabletele - apverciau namus aukstyn kojomis ir nieko neradau Is tos panikos, kad galiu pastoti isgeriau tablete Postinoro...
nelabai suprantu, negi neturit KT vartojimo instrukcijos? gi buna prie akuociu, galu gale intrnete galima rasti inotacijas
paskutines tabletes jau galejai ir negerti ir nieko nebutu nutike isvis jeigu paskutine vartojimo savaite pamirsti isgerti ir jei dar ne viena karta, tai jau geriau ir nebegert, o laukti mmm
zodziu postinoro tikrai nereikejo..
QUOTE(IRMELE @ 2006 04 05, 18:59)
As ir panikuoju, pamirsau isgerti 1 tablete pirma savaite, o pries tai 1 diena mylejausi. Dar visa savaite iki menesiniu, tai vieni nervai. Gal kam buvo tokia situacija, kaip ji baigesi?
as per viena menesi esu 3 tabletes pamirsus sugert, tiksliau prisimindavau kai jau reikedavo sekancia gert ir tai buvo pirma savaite, po to antra ir po to paskutine bet tfu tfu nieko nebuvo..o atminties nutrukimai tokie pirma karta man buvo, matyt du vaikai daro poveiki atminciai
QUOTE(ingutera @ 2006 04 25, 13:14)
nepanikuok, aš dar ne tiek buvau pripainiojus. tai viena per mažai išgeriu, tai pamirštu...ir kaip nėr pilvo taip nėr
a ne prisišnekėjai
atrodo jau net tik pilvas yra
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 22, 09:46)
bet tai buvo seniai, gal jau paskui buvo noreta laukta ir myleta
QUOTE(googa @ 2005 06 21, 12:40)
jau tris metukus turiu mylima drauga, su kuriuo dalinuos bendru gyvenimu ir visom nuostabiom akimirkom visus 3 metukus vartoju KT (Harmonet). Anksciau turejau daug problemu del ciklo, dabar vartojant KT jos visos liko tik slogiu prisiminimu. Tik va nutiko toks dalykelis - sis penktadienis buvo paskutines KT tabletes gerimo diena (geriu jas vakare). Ta pati penktadieni diena su draugu pasimylejome, o vakare aptikau, kad dingusi is pakuotes ta mano paskutine tabletele - apverciau namus aukstyn kojomis ir nieko neradau Is tos panikos, kad galiu pastoti isgeriau tablete Postinoro... Tai va pirmadieni pagal visa scenariju turejo prasideti menesines (paprastai po KT nustojimo gerti jos prasidedavo butent ta diena), o stai jau ketvirta dienele praejo o menesiniu ne zenklo... Supanikavau - ar tai normalu? Ar kuri buvo tokia zioplyste kaip as padariusi? Mama medike (ji ne ginekologe) pataria nepergyventi ir normaliai testi KT kursa, net jei nebus menesiniu, o man si problema taip sirdele spaudzia ir mylimajam nieko nesakiau, nors ir mato, kad man kazkas blogai..
dekui..
dekui..
Visiškai normalu, kad po Postinor tau apskritai dingo mėnesinės.Juk ten toks kiekis šlamšto, kad ir negeriančioms kontraceptikų sutrinka viskas, o tu dar + kontraceptikus geri.Nereikėjo tau apskritai jo gert.Reikėjo diena anksčiau naują pakuotę pradėt ir viskas...
Ar tikrai tikrai nieko tokio neisgerti paskutines tabletytes?
Mano pakuotej vienos truksta, ir man vis velkasi tas trukumiukas jau pusmeti. Perku nauja pakuote, kad is jos isgerciau paskutine tablete.
Tai galvoju nieko tokio nebus, jei tiesiog neisgersiu tos paskutines, o po 7 dienu (diena anksciau nei paprastai) pradesiu nauja?
Mano pakuotej vienos truksta, ir man vis velkasi tas trukumiukas jau pusmeti. Perku nauja pakuote, kad is jos isgerciau paskutine tablete.
Tai galvoju nieko tokio nebus, jei tiesiog neisgersiu tos paskutines, o po 7 dienu (diena anksciau nei paprastai) pradesiu nauja?
QUOTE(haneriete @ 2008 06 30, 16:38)
Tikrai nieko. Svarbu nedaryti ilgesnės nei 7 d pertraukos. Apie tai ir anotacijoj turėtų rašyti.
QUOTE(haneriete @ 2008 06 30, 17:38)
Uoj mergaitės... I kiekvieną KT pakuotę būna įkišama metro ilgio išsami instrukcija, kaip ir kada gerti, ir ką daryti, jei tabletę pamiršai išgerti pirmą, antrą arba trečią savaitę. Su gražiais brėžinukais, netingėkit pasiskaityt
Net jeigu pamestum paskutines 6 tabletes, jau ir tada gali daryti 7 d pertrauką ir nebegerti. Lygiai taip pat, kaip ir gali išgerti kad ir 28 tabletes iš eiles, o po savaitės vėl 21 jeigu norisi pakeisti ciklą dėl kokių tai priežasčių.
Sveiki.Turiu toki klausimuka.Mazdaug pries menesi esu gerusi postinor ir ta kart mm prasidejo kaip ir turejo, lygiai po 28 dienu.O si karta jos veluoja jau kelias dienas ir man kilo klausimas: ar dar yra kazkokia tikimybe, kad esu nescia ar cia del postinoro? Nes jau nervas ima taip nieko nezinant.O beje, ar tai, kad zmogus vartojo postinora galima pamatyti per kraujo testus? is anksto dekui ;]
Sveikos,
kadangi ankstesnė tema uždaryta, tai jos pratęsimas - čia.
Norėčiau apibendrinti savo patirtį, nes pačiai prieš porą savaičių teko pasinaudoti
Postinoru. Galiu tik pasakyti, kad jokių šalutinių poveikių nejaučiau, mėnesinės atėjo laiku ir be jokių komplikacijų. Postinorą, beje, buvau išgėrus po 4 dienų nuo...
Dabar man atrodo, kad gal be reikalo čia tiek blogybių apie jį buvo parašyta.
kadangi ankstesnė tema uždaryta, tai jos pratęsimas - čia.
Norėčiau apibendrinti savo patirtį, nes pačiai prieš porą savaičių teko pasinaudoti
Postinoru. Galiu tik pasakyti, kad jokių šalutinių poveikių nejaučiau, mėnesinės atėjo laiku ir be jokių komplikacijų. Postinorą, beje, buvau išgėrus po 4 dienų nuo...
Dabar man atrodo, kad gal be reikalo čia tiek blogybių apie jį buvo parašyta.