Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 10, 02:49)
Na man prasidėjo dienos  smile.gif  tikiuosi bus normalios kaip visada ir kitų mėnesinių ir po mėnesio sulauksiu  blink.gif taip kad panašu, jog postinor apsaugojo mane nuo nestuke.gif nors spėju po savaitės pasidarysiu dar vieną testuką, kad jau tikrai būtų ramu  ax.gif

nebezinau:), linkiu ir tau greičiau sulaukti dienelių, kad būtų ramu  drinks_cheers.gif

thumbup.gif sveikinimai 4u.gif

agam...laukiu..laukiu as ju... unsure.gif
Atsakyti
Prasau padeti,merginos verysad.gif Geriau kontraceptines tabletes apie 3 metus,cia pries sventes praleidau pora tableciu ir susirgau dar nebaigusi viso tableciu ciklo,liko neisgertos 5 tabletes ir nutariau ju daugiau nebegerti,nes prasidejo menesines... ir dar nutariau padaryti menesi pertauka,nes jau nebezinojau kada vel jas pradeti gerti.Po menesiniu praejo savaite laiko ir turejau santykiu,o kadangi buvau pripratusi,kad geriu tabletes,visai is galvos isgaravo,kad dabar ju nebegeriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir...dabar nebezinau ka daryti...ar galvoti,kad dar negalejau pastoti ar begti pirkti Postinor...Padekit merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kazkam buvo panasi situacija?Kaip manot ar didele tikimybe pastoti?
Atsakyti
patarčiau pirkti postinor
Atsakyti
QUOTE(Saulytuke999 @ 2010 01 11, 00:23)
Prasau padeti,merginos  verysad.gif  Geriau kontraceptines tabletes apie 3 metus,cia pries sventes praleidau pora tableciu ir susirgau dar nebaigusi viso tableciu ciklo,liko neisgertos 5 tabletes ir nutariau ju daugiau nebegerti,nes prasidejo menesines... ir dar nutariau padaryti menesi pertauka,nes jau nebezinojau kada vel jas pradeti gerti.Po menesiniu praejo savaite laiko ir turejau santykiu,o kadangi buvau pripratusi,kad geriu tabletes,visai is galvos isgaravo,kad dabar ju nebegeriu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir...dabar nebezinau ka daryti...ar galvoti,kad dar negalejau pastoti ar begti pirkti Postinor...Padekit merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal kazkam buvo panasi situacija?Kaip manot ar didele tikimybe pastoti?

labai mazai parasei.. kas konkreciau ivyko..?kaip jus baiget?ar baige jis tavyje ir pan.. kiek laiko praejo.. aisku po postiron bus ramiau.. bet juo piknaudziaut irgi nelabai... doh.gif
as pati ant adatu sedziu... nesulaukiu mmm doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytuke999 @ 2010 01 11, 00:23)
Prasau padeti,merginos  verysad.gif  Geriau kontraceptines tabletes apie 3 metus,cia pries sventes praleidau pora tableciu ir susirgau dar nebaigusi viso tableciu ciklo,liko neisgertos 5 tabletes ir nutariau ju daugiau nebegerti,nes prasidejo menesines... ir dar nutariau padaryti menesi pertauka,nes jau nebezinojau kada vel jas pradeti gerti.Po menesiniu praejo savaite laiko ir turejau santykiu,o kadangi buvau pripratusi,kad geriu tabletes,visai is galvos isgaravo,kad dabar ju nebegeriu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir...dabar nebezinau ka daryti...ar galvoti,kad dar negalejau pastoti ar begti pirkti Postinor...Padekit merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal kazkam buvo panasi situacija?Kaip manot ar didele tikimybe pastoti?

Sakyčiau tikimybė pastoti net labai nemaža. Bet prieš gerdama postinorą gerai pagalvok - nes žada organizmui didelė bus.

Bet tai aš nesuprantu, kaip galima bijant neštumo 'pamiršti', kad nesisaugai doh.gif
Atsakyti
Na kai tiek laiko geriau tabletes,tiesiog isgaravo,nes tai ivyko su buvusiu draugu,su kuriuo bunat tabletes ir geriau,todel ir isliko ta mintis,kad visada saugausi smile.gif Na paskutini karta geriau pries tris metus,tai tikiuosi,kad nieko labai blogo nenutiks,nes ir ginekologe iskart pasake jas gerti...jokios kitos iseities nepasiule,o ir vaistininke patikino,kad jei retai geriama,tai nera labai labai blogai,na zinoma nesakau,kad gerai,bet tabletes buvau baigusi gerti pries savaite,tai dar net nebuvau sulaukausi normaliu pirmuju menesiniu,o kiek zinau neissivalius organizmo pastoti-nerekomenduojama,todel manau postinor siuo atveju buvo iseitis(nesakau,kad gera,bet...geriau nei pakenkimas vaikuciui),beje net nzn ar buciau pastojusi ar ne,bet kiek skaiciau didziausia rizika ir yra pastoti per pirmaji menesi,tai tas ir baugino,nes buvau sventai isitikinusi,kad po tableciu net neimanoma pastoti per pirma menesi doh.gif
O del to kaip viskas ivyko,tai manau turetu buti aisku,jei nebutu baiges i vidu,tai nebutu buve ir strioko blush2.gif Beje kaina postinoro-2 kokia pakilusi 62Lt pries tris metus trigubai pigiau buvo g.gif

Bet as uz vaikucius ir jei turite mylima vyra ir norite su juo kurti seima-neissigaskite...nes dabar save siek tiek griauzu,nes kirbejo tokia mintis,o gal ir gerai butu vaikuti tureti,bet siek tiek pabijojau del pasekmiu po ilgo kontraceptiniu vartojimo ir pertraukos nepadarymo... blush2.gif Ir visgi manau,kad tai geriau,nei isvalymas ar abortas...bet geriausia,kad tokiu situaciju isvis nepasitaikytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytuke999 @ 2010 01 12, 01:22)
Bet as uz vaikucius ir jei turite mylima vyra ir norite su juo kurti seima-neissigaskite...nes dabar save siek tiek griauzu,nes kirbejo tokia mintis,o gal ir gerai butu vaikuti tureti,bet siek tiek pabijojau del pasekmiu po ilgo kontraceptiniu vartojimo ir pertraukos nepadarymo... blush2.gif Ir visgi manau,kad tai geriau,nei isvalymas ar abortas...bet geriausia,kad tokiu situaciju isvis nepasitaikytu  4u.gif

Dabar tokio draudimo nebėra 'kad organizmas išsivalytų'. Rekomenduojama sulaukti pirmų tikrų menesinių tiesiog todėl, kad tada galima tiksliau apskaičiuoti gimdymo datą 4u.gif
Atsakyti
Draugė išgėrė postinorą po 4val. Pastojo... Todėl labai baisu net pagalvoti apie šią tabletę, kai turiu pavyzdį tokį. Nes kokia tada prasmė, jei dar nuodija organizmą ir gali vaisiui pakenkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pirmadienį aš turėjau nesaugius santykius ;s . Praėjus maždaug 14 h išgėriau abi postinor2 tabletes. Mmm turėtų prasidėt savaitgalį arba po savaitgalio, nors rašo, kad gali vėluot, todėl labai bijau ar man jos natūraliai vėluos ar dėl to, kad pastojau. Esu nepilnametė, todėl vaikų tikrai dar nenoriu, čia buvo pirmas toks nesaugus kartas ir TIKRAI paskutinis. Draugas sako, gal net nebaigė viduje, bet nėra tikras, ar man labai nerimaut? Dabar jaučiuos kaip ant adatų. ;(
Atsakyti
Aš tai mečiau KT, ir po kraujavimo mylėjomės ir žodžiu viskas manyje pasiliko... išgėriau valandos bėgyje vaistukus... kažin didelė tikimybė pastoti? Po kiek dienų geriausia testą daryti būtų? Nors šiaip kaip ir nevaisingos dienos turėtų būti, be to, ir vaistus išgėriau iškart...
Papildyta:
QUOTE(Stresuojanti @ 2010 01 22, 20:07)
Šį pirmadienį aš turėjau nesaugius santykius ;s . Praėjus maždaug 14 h išgėriau abi postinor2 tabletes. Mmm turėtų prasidėt savaitgalį arba po savaitgalio, nors rašo, kad gali vėluot, todėl labai bijau ar man jos natūraliai vėluos ar dėl to, kad pastojau. Esu nepilnametė, todėl vaikų tikrai dar nenoriu, čia buvo pirmas toks nesaugus kartas ir TIKRAI paskutinis. Draugas sako, gal net nebaigė viduje, bet nėra tikras, ar man labai nerimaut? Dabar jaučiuos kaip ant adatų. ;(

Kaip galima nežinoti, ar baigei? Manau viskas gerai bus, nemanau, kad baigė, jei būtų baigęs tikrai žinotų... manau gali būti rami ir iš vis to šš nereikėjo tau gerti...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 02 24, 01:33)
Aš tai mečiau KT, ir po kraujavimo mylėjomės ir žodžiu viskas manyje pasiliko... išgėriau valandos bėgyje vaistukus... kažin didelė tikimybė pastoti? Po kiek dienų geriausia testą daryti būtų? Nors šiaip kaip ir nevaisingos dienos turėtų būti, be to, ir vaistus išgėriau iškart...

kam išvis tą testą darytis? jei nesulauksi mėnesinių, tada darykis..
aš tai niekad po postinoro testo nesidariau
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 02 24, 08:23)
kam išvis tą testą darytis? jei nesulauksi mėnesinių, tada darykis..
aš tai niekad po postinoro testo nesidariau

Nes esu nekantrus žmogus lotuliukas.gif na, tiesiog norėčiau žinoti kuo anksčiau...
Atsakyti