Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

Aš tai tiesą sakant nebuvau tiek baisybių prisiskaičius niekada ir per daug nesidomėjau juo, tiesiog lapelį tą informacinį perskaičiau ir tiek.. o dabar kai prisiskaičiau čia tiek visko, tai tikrai noras praėjo man jį gerti.. jeigu būčiau perskaičius viską prieš išgeriant postinorą, tai spėju ir negėrus jo būčiau.. doh.gif Dabar tik tikiuosi, kad Dievulis nesupyko ant manęs ir nenubaus.. tikiuosi, kad nepastojau, o jei pastojau, tai vaikutis bus sveikas.. negaliu net pagalvoti kitaip.. siaubas verysad.gif
Atsakyti
Man nuo situ tableciu vienkartinio panaudojimo menesines išsireguliavo kokiem 7 metam maziausiai, tik pagimdzius antra vaika susinormalizavo
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 17, 00:32)
as tikriausiai busiu tas vienetinis atvejis kai sita tablete man viska sureguliavo..  ax.gif
buvo kad reikejo.. nuskubejau pirkti, isgeriau.. menesines atejo mazdaug kada ir laukiau.. visada budavo nereguliarus ciklas, sirgdavau po 7 dienas kas 21 -40 dienu.. po postinoro ciklas sutrumpejo iki 5 dienu o dienu variacija taip pat sumazejo iki 26-30 dienu  blush2.gif

as busiu ta antroji vienetine matyt smile.gif
dar rugseji sitoj temoj verkiau kaip baisu, kaip baisu, o dabar va taip viskas susitvarke!!! visad buvo labai nereguliarus ir pas mane, bet po postinoro isgerimo ***** kaip laikrodukas dabar veikiu! zinau kuria diena, ciut ne kuria valanda bus smile.gif taip faina! taip kad gal ner jau jis toks ir blogas (is vienos puses... smile.gif )

visom pergyvenanciom linkiu sulaukt kai nusiraminsit, o ir siaip svenciu proga linkiu mums kuo reciau atsidurti situacijose kai ji reikes gerti smile.gif
Atsakyti
man po postinor kaip tik issireguliuodavo menesines..budavo bloga savijauta..karta net vemiau verysad.gif
postinor 2 esu gerus nemazai kartu schmoll.gif verysad.gif
ir metus maniau jog jau nebegaliu buti vaisinga.. unsure.gif
tačiau gavosi taip jog po metu pastangu pastojau rolleyes.gif
manau jog tu tableciu daugiau gyvenime nebegersiu schmoll.gif blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
Gaila bet man Postinor nepadejo verysad.gif nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maknik @ 2010 01 05, 20:58)
Gaila bet man Postinor nepadejo  verysad.gif  nestuke.gif  unsure.gif

O po kiek laiko tabletes išgėrei?

aš tai dar nieko nežinau.. ar nestuke.gif , ar ne nestuke.gif .. bet greitu laiku tikiuosi sužinosiu.. kad ir kaip bebūtų turbūt geriau jau žinoti, negu dabar nežinioje sėdėti.. ax.gif

Beje neliūdėk, jei jau taip nutiko, vadinas buvo lemta, turėsi dar vieną mažą žmogutį, tad pradėk tuo džiaugtis, nes yra jau kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 06 sausio 2010 - 01:20
Šiandien dariau NT - neigiamas, bet man dar iki mėnesinių liko 5 dienos, tiesiog šiandien kaip tik buvo praėję 10 dienų po nesaugios sueities, tai dėl to ir dariau, nes ant testo buvo parašyta, kad galima daryti jau po 10 dienų ir dar prieš mm.. ax.gif aišku tokio ankstyvo nėštumo dažnai testai ir neparodo turbūt.. na lauksiu mm ir žiūrėsim kaip bus toliau.. smile.gif

beje man tai postinor jokių netikrų mm neiššaukė, nieko neskauda, jokių šalutinių poveikių nejaučiau ir nejaučiu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 06 sausio 2010 - 13:43
Sveikos..

o aš vėl su klausimais ir bėdom doh.gif

paskutinės mano mėnesinės prieš geriant postinor buvo lapkričio 22d, gruodžio 5d gėriau postiron.. ir gruodžio 11d sulaukiau mėnesinių...(kaip supratau postiron man jas išsaukė doh.gif )..tai dabar jau jų vėl turėčiau laukti apie sausio 8-11d...ar taip..?(mano ciklas paprastai 29-31d..)
ajai..neramu vėl doh.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau, kad kai kuriom po Postinor veluoja gerokai mmm... nu gal man dar ramiai but... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 01 08, 16:46)
pasiskaitinejau, kad kai kuriom po Postinor veluoja gerokai mmm... nu gal man dar ramiai but...  g.gif  unsure.gif

Aš tai kai prisiskaičiau, tai turbūt rami būsiu tik kai porą mėnesių praeis smile.gif šiaip tai pasidaryk nėštumo testą, aš aišku dariausi dar iki mm, kurios dar neatėjo, tai parodė neigiamą atsakymą, bet tą sekundę vis tiek ramiau, o jei jau parodys teigiamą, tai geriau jau anksčiau sužinoti ir nesinervuoti..

bet kai pasiskaičiau, kad testai ilgai kartais nerodo, kad kai kurios praserga alia mmm ir vis tiek nėščios, tai susibalamutina galva visai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 08, 22:41)
Aš tai kai prisiskaičiau, tai turbūt rami būsiu tik kai porą mėnesių praeis smile.gif šiaip tai pasidaryk nėštumo testą, aš aišku dariausi dar iki mm, kurios dar neatėjo, tai parodė neigiamą atsakymą, bet tą sekundę vis tiek ramiau, o jei jau parodys teigiamą, tai geriau jau anksčiau sužinoti ir nesinervuoti..

bet kai pasiskaičiau, kad testai ilgai kartais nerodo, kad kai kurios praserga alia mmm ir vis tiek nėščios, tai susibalamutina galva visai  blink.gif

jo..as ir kai prisikaiciau unsure.gif palauksiu dar kelias dienas ir pirksiu matyt ta testa irgi doh.gif
Atsakyti
Na man prasidėjo dienos smile.gif tikiuosi bus normalios kaip visada ir kitų mėnesinių ir po mėnesio sulauksiu blink.gif taip kad panašu, jog postinor apsaugojo mane nuo nestuke.gif nors spėju po savaitės pasidarysiu dar vieną testuką, kad jau tikrai būtų ramu ax.gif

nebezinau:), linkiu ir tau greičiau sulaukti dienelių, kad būtų ramu drinks_cheers.gif
Atsakyti