Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(zuikuciuke @ 2009 10 15, 23:40)
Taiva mielosios, man reikia jusu patarimo mylejausi si vaikinu pora valandu pries menesines ir taip atsitiko, kad viskas pasiliko manyje, ryte isgeriau dvi postinor, ir dabar jau menstruacijos prasidejusios, taciau jau antra diena o jau kaip ir jos man baigiasi, na pirma diena kraujavau, o antra beveik nieko, gal galit pasakyt, kas man yra???????????
Ar yra galimybė, kad pastociau????? verysad.gif  blink.gif  unsure.gif  verysad.gif

neturetum pastoti,o ir siaip tavo vietoj tikrai nebuciau gerus postinor. aisku,pries ir po menesiniu kelios dienos yra tikimybe pastoti,bet maza,tai gal nereikejo to postinor gerti.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 01, 14:04)
Tai as taip pat geriau portinor tik praejus mmm, tada po keliu dienu po isgerimo patepliojo ir viskas..
Kolkas kitu mm nesulaukiu, veluoja jau kelias savaites  g.gif
ir testa dariausi, kad drasiau butu, neigiamas, gal ir tu pasidaryk, bus ramiau  smile.gif

na kagi, tiek priverkus supermamoj gryztu su gerom naujienom!
mm pasirode kaip laikrodukas laiku, (pries tai jau du testus dariau pas daktarus) smile.gif
ne tas zodis kaip palengvejo smile.gif
db jau galvoju apie KT vartojima, nes nusibodo su tom gumytem zaist, bo sukuria man tiek problemu visam menesiui biggrin.gif

likusioms mergytems linkiu tik laukt geriausio smile.gif
Atsakyti
Teko karta nueiti i vaistine su ex vaikinu postinoro pirkti,Uz musu eilute zmoniu,geda kazkaip(lb jauna buvau),sakau vaistininkei-gal galit kokios ekstrines kontracepcijos duoti? O jinai-ko tokio? blink.gif Pakartojau garsiau,o ji-kas tai yra? blink.gif blink.gif Teko vatokiai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif aiskinti,kad reik ekstrines kontracepcijos po nesaugaus lytinio akto.Ismovem is vaiztines susigede ir pikti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli. seniau rasiau, kad teko isgert skubaus kontraceptiko. netikras mmm jis issauke, taciau tikrosios jau veluoja 2 savaites. dariausi tris testus, visi neigiami. ar kam buvo kad taip smarkiai veluotu mmm po isgerimo?
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 11 02, 16:44)
sveikos dar karteli. seniau rasiau, kad teko isgert skubaus kontraceptiko. netikras mmm jis issauke, taciau tikrosios jau veluoja 2 savaites. dariausi tris testus, visi neigiami. ar kam buvo kad taip smarkiai veluotu mmm po isgerimo?

Mano draugei isvis buvo dingusios 3menesiam menesines. Jau net ir po penkiu nestumo testo mane, kad laukiasi doh.gif O vis delto ne, matyt postinoras krecia ziaurius pokstus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 03, 01:49)
Mano draugei isvis buvo dingusios 3menesiam menesines. Jau net ir po penkiu nestumo testo mane, kad laukiasi doh.gif O vis delto ne, matyt postinoras krecia ziaurius pokstus unsure.gif

tai tikriausiai. suprantu as tavo drauges baime, man irgi kyla minciu, kad gal vis bloga testa nusiperku, kad jis neteisingai parodo. matyt teks pas gydytoja uzsirasyt.
Atsakyti
as tikriausiai busiu tas vienetinis atvejis kai sita tablete man viska sureguliavo.. ax.gif
buvo kad reikejo.. nuskubejau pirkti, isgeriau.. menesines atejo mazdaug kada ir laukiau.. visada budavo nereguliarus ciklas, sirgdavau po 7 dienas kas 21 -40 dienu.. po postinoro ciklas sutrumpejo iki 5 dienu o dienu variacija taip pat sumazejo iki 26-30 dienu blush2.gif
Atsakyti
laba vakara. turiu bėdą verysad.gif besimylint su vaikinu plyšo prezervatyvas. mylėjomės dvi dienos iki mmm, tad buvo kaip ir nevaisingos dienos, tačiau dėl visą ko dar išgeriau postinor. dbr jau 5 dienos kai mmm vėluoja verysad.gif kreiptis į ginekologa, ar tiesiog laukti? juk pastoti tikrai negalėjau...?
Atsakyti
Man pora kartu teko sio vaisto vartoti,bet jokio ciklo nesutrigde,isgeriau ir tuo viskas pasibaige jokio kraujavimo ir jokio velavimo,prasidejo mmmm kaip ir priklause.
Atsakyti
Ajajai. galėjau ir nepaskaityti tų dviejų puslapių atgal blink.gif pati laukuiu kol draugė atveš ir drebu, kad nebūtų nestuke.gif tikiuosi padės...
Atsakyti
Sveiki,

aš tai šeštadienį naktį su vaikinu nesaugiai pasimylėjau, sekmadienį nuvažiavom į vaistinę, tai kažkur po 11 val gavosi išgėriau abi postinor2 tabletes.. dabar kažkaip užsimąsčiau, pasiskaitinėjau.. tada paskaičiavau, kad mano dar vaisingos dienos buvo ax.gif o dar kai tiek atvejų radau, kad ir išgėrusios postinoro pastojo, tai dabar jau mąstau.. šnekėtis su pilvuku ar ne doh.gif

Beje postinorą teko gerti antrą kartą, kažkada prieš kokius 3 metus gėriau, bet nepastojau, jokių šalutinių poveikių nebuvo ir niekas neišsireguliavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 31 gruodžio 2009 - 06:41
QUOTE(RitutiaS @ 2009 12 31, 07:37)

Beje postinorą teko gerti antrą kartą, kažkada prieš kokius 3 metus gėriau, bet nepastojau, jokių šalutinių poveikių nebuvo ir niekas neišsireguliavo  smile.gif

o as siu metu sausio men. pradzioj isgeriau postinor ir po to uz poros savaiciu prasidejo gimdos kaklelio uzdegimas, issigydziau, bet po 10 men. vel uzdegimas, kurio deka nutruko nestumas , 10 sav. teko daryti abrazija verysad.gif gal cia tik sutapimas ,bet iki postinoro vartojimo jokiu ginekologiniu problemu neturejau schmoll.gif o dabar jau metus kaip neislendu is bedu doh.gif
Atsakyti