Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(Maserati @ 2009 10 04, 11:36)
Man 1 k buvo,o kita karta ne g.gif  tasyk,kai nebuvo,tai nepastojau,dabar irgi lyg ir ne:)

na tu jau tikrai nuraminai mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 04, 00:34)
norejau paklaust ar visoms gerusioms skubios kontracepsijos tablete atejo netikros mm? nuo tabletes isgerimo praejo jau 4 dienos, o to issaukto kraujavimo nera. darosi kazkaip baisu.

man ju irgi nebuvo - ir nepastojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 10 05, 08:27)
man ju irgi nebuvo - ir nepastojau schmoll.gif

matyt nuo organizmo arba ciklo dienu priklauso, ar kraujuoji ar ne. kiekvienos organizmas juk skirtingas smile.gif dar norejau paklausti ar jus po tabletes isgerimo praejus kuriam laikui daretes testa ar jums uzteko pasirodziusiu mm, kad nusiramintumet?
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 05, 08:42)
matyt nuo organizmo arba ciklo dienu priklauso, ar kraujuoji ar ne. kiekvienos organizmas juk skirtingas smile.gif  dar norejau paklausti ar jus po tabletes isgerimo praejus kuriam laikui daretes testa ar jums uzteko pasirodziusiu mm, kad nusiramintumet?

Po mazdaug 10 dienu
Atsakyti
Na, prisidirbau. Dabar 13 ta ciklo diena . O vat menesines pas mane tai 28, tai 31 d. ciklas. Tai man ryt postinoro begt, ar palaukt savaite, kad pasidaryti testa. Ir jei busiu nescia, tai kiek valymas kainuotu gal kas zino unsure.gif ???
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 10 07, 23:34)
Na, prisidirbau. Dabar 13 ta ciklo diena . O vat menesines pas mane tai 28, tai 31 d. ciklas. Tai man ryt postinoro begt, ar palaukt savaite, kad pasidaryti testa. Ir jei busiu nescia, tai kiek valymas kainuotu gal kas zino unsure.gif ???

na manau postinoras geriau negu valymas.
ji reiktu isgerti per 72 val. kuo greiciau, tuo geriau
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2009 10 08, 06:51)
na manau postinoras geriau negu valymas.
ji reiktu isgerti per 72 val. kuo greiciau, tuo geriau

Vat ir as pamaniau, kad valymas butu ne tiek pinigine prasme sunkesni, kiek moraline. Siandien nusipirkau. Viena isgeriau. Vaistineje sake, kad kita po 12 val, nors lapelyje to nera. Kai kurios cia rase, kad is karto abi sugere. Na, gal 12 val nelauksiu
Atsakyti
o man zinokit atsirado tos netikros mmm, ir siandien ryte pasidariau testa, neigiamas thumbup.gif
Atsakyti
ne kartą teko gerti ir visada viskas ok
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 05, 08:42)
matyt nuo organizmo arba ciklo dienu priklauso, ar kraujuoji ar ne. kiekvienos organizmas juk skirtingas smile.gif  dar norejau paklausti ar jus po tabletes isgerimo praejus kuriam laikui daretes testa ar jums uzteko pasirodziusiu mm, kad nusiramintumet?

As dariausi, kai ilgai mm nesulaukiau.. Del viso pikto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nelabai @ 2009 10 07, 23:34)

tai jau gal geriau postinor isgerti unsure.gif
Atsakyti
Taiva mielosios, man reikia jusu patarimo mylejausi si vaikinu pora valandu pries menesines ir taip atsitiko, kad viskas pasiliko manyje, ryte isgeriau dvi postinor, ir dabar jau menstruacijos prasidejusios, taciau jau antra diena o jau kaip ir jos man baigiasi, na pirma diena kraujavau, o antra beveik nieko, gal galit pasakyt, kas man yra???????????
Ar yra galimybė, kad pastociau????? verysad.gif blink.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikuciuke @ 2009 10 15, 23:40)
Taiva mielosios, man reikia jusu patarimo mylejausi si vaikinu pora valandu pries menesines ir taip atsitiko, kad viskas pasiliko manyje, ryte isgeriau dvi postinor, ir dabar jau menstruacijos prasidejusios, taciau jau antra diena o jau kaip ir jos man baigiasi, na pirma diena kraujavau, o antra beveik nieko, gal galit pasakyt, kas man yra???????????
Ar yra galimybė, kad pastociau????? verysad.gif  blink.gif  unsure.gif  verysad.gif

na mano nuomone, kad nepastojai. prieš mėnesines ir dar išgėrei postinor.
o mėnesinės pradingo dėl postinoro. Būtum neišgėrus, būtų viskas ok.
Atsakyti