QUOTE(gabria @ 2009 09 30, 18:14)
turiu ir as problemyte. sest isgeriau Levonelle (kas yra vakaru europos atitikmuo postinorui..) isgeriau viena tableciuke (nes dabar tos dvi tabletes sudetos i viena..)
mm buvo tik pasibaige (t.y. sekancios turetu but spalio 19), o siandien (rugs 30) tepliot pradejo.. nieko nei skauda, nei ka, viskas lyg ir gerai, tik kad baimes pilnos akys ir tvinksinti sirdute nakti miegot neduoda.
ryt jau matyt leksiu pas daktarus (nors cia tie UK daktarai neypatingi).
ar yra ko nerimaut...? kad ir kaip myleciau beibius, to vaikiuko dar labai labai nereiketu...
zinau kad turbut perdaug nerimauju, bet skaitant jusu postus kaip jus jau supat mazylius ant keliu man darosi baugu..
prasau padekit
mm buvo tik pasibaige (t.y. sekancios turetu but spalio 19), o siandien (rugs 30) tepliot pradejo.. nieko nei skauda, nei ka, viskas lyg ir gerai, tik kad baimes pilnos akys ir tvinksinti sirdute nakti miegot neduoda.
ryt jau matyt leksiu pas daktarus (nors cia tie UK daktarai neypatingi).
ar yra ko nerimaut...? kad ir kaip myleciau beibius, to vaikiuko dar labai labai nereiketu...
zinau kad turbut perdaug nerimauju, bet skaitant jusu postus kaip jus jau supat mazylius ant keliu man darosi baugu..
prasau padekit
kai as isgeriau Postinor, man menesiniu irgi nebuvo is karto ir apskritai man sekancios mm buvo tik po keliu menesiu kai man tiek ilgai nebuvo mm, tai dariausi net kelis testus, bet gerai, kad buvo neigiami
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 09 30, 18:59)
Siandien jau zymiai maziau na,ziuresiu,siaip ar taip artimu metu pas gydytoja eiti planuoju
tai cia gal kaip kiekvienas organizmas sureaguoja