Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(gabria @ 2009 09 30, 18:14)
turiu ir as problemyte. sest isgeriau Levonelle (kas yra vakaru europos atitikmuo postinorui..) isgeriau viena tableciuke (nes dabar tos dvi tabletes sudetos i viena..)
mm buvo tik pasibaige (t.y. sekancios turetu but spalio 19), o siandien (rugs 30) tepliot pradejo.. nieko nei skauda, nei ka, viskas lyg ir gerai, tik kad baimes pilnos akys ir tvinksinti sirdute nakti miegot neduoda.
ryt jau matyt leksiu pas daktarus (nors cia tie UK daktarai neypatingi).
ar yra ko nerimaut...? kad ir kaip myleciau beibius, to vaikiuko dar labai labai nereiketu...
zinau kad turbut perdaug nerimauju, bet skaitant jusu postus kaip jus jau supat mazylius ant keliu man darosi baugu..
prasau padekit  4u.gif

kai as isgeriau Postinor, man menesiniu irgi nebuvo is karto schmoll.gif ir apskritai man sekancios mm buvo tik po keliu menesiu g.gif kai man tiek ilgai nebuvo mm, tai dariausi net kelis testus, bet gerai, kad buvo neigiami tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 09 30, 18:59)
Siandien jau zymiai maziau g.gif  na,ziuresiu,siaip ar taip artimu metu pas gydytoja eiti planuoju

tai cia gal kaip kiekvienas organizmas sureaguoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 30 rugsėjo 2009 - 17:33
QUOTE(as-berry @ 2009 09 30, 18:33)
kai as isgeriau Postinor, man menesiniu irgi nebuvo is karto  schmoll.gif ir apskritai man sekancios mm buvo tik po keliu menesiu  g.gif kai man tiek ilgai nebuvo mm, tai dariausi net kelis testus, bet gerai, kad buvo neigiami  tongue.gif

uojej, as jau rytojuj oas daktariuksti leksiu, keliu menesiu turbut net neislaukciau! biggrin.gif pavargtu nervu sistema man!
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2009 09 30, 20:01)
uojej, as jau rytojuj oas daktariuksti leksiu, keliu menesiu turbut net neislaukciau! biggrin.gif pavargtu nervu sistema man!

na kadangi man nieko neskaudejo, o tik mm nebuvo, tai kas savaite dariausi testus lotuliukas.gif
parasyk, kaip seksis pas gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau tik kad cia anglijoj tie daktarai tokie ramiu veidu i viska ziuri, tai aisku sakys kad ne ka tu, nebus jokiu vaikiuku! bet turbut nenurimsiu tol kol ***** neistikrins visko iki galo...
ir velgi, kadangi tik pirma karta tokia nelaime atsitiko, ar yra kazkoks 'tam tikras laikas' nuo kada galima pradeti darytis testus ar man jau po keturiu dienu kazka tie testai parodytu teisingo...?
Atsakyti
niu nezinau del to laiko tarpo g.gif
as tais testais tik save raminau mirksiukas.gif net nezinau, kodel nenuejau tada pas gydytoja? na bet dziaugiuosi, kad nebuvau nestuke.gif

na tai laikau kumscius, kad greiciau isaisketu viskas ir ramiau miegotusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 09 30, 19:56)
niu nezinau del to laiko tarpo  g.gif
as tais testais tik save raminau  mirksiukas.gif net nezinau, kodel nenuejau tada pas gydytoja? na bet dziaugiuosi, kad nebuvau  nestuke.gif

na tai laikau kumscius, kad greiciau isaisketu viskas ir ramiau miegotusi mirksiukas.gif

nu kaip ir tikejaus, nelabai ka pasake. kadangi ta stebuklinga tablete issauke mano mm dviem savaitem aksciau nei kad turejo but tai jie aiskina kad tipo vaistai suveike. tai sako jeigu sitas prasirgsi normaliai ir sekancios bus laiku tai viskas gerai. ir tipo jeigu noriu tai gali man visus testus daryt (bet jie neparode didelio noro kad jie noretu juos daryt...) reiks galvot kaip cia ka daryt biggrin.gif
biski nusiraminau gal.. ziuresim kaip cia bus:)
Atsakyti
na tai turbut teks laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2009 09 30, 17:14)
turiu ir as problemyte. sest isgeriau Levonelle (kas yra vakaru europos atitikmuo postinorui..) isgeriau viena tableciuke (nes dabar tos dvi tabletes sudetos i viena..)
mm buvo tik pasibaige (t.y. sekancios turetu but spalio 19), o siandien (rugs 30) tepliot pradejo.. nieko nei skauda, nei ka, viskas lyg ir gerai, tik kad baimes pilnos akys ir tvinksinti sirdute nakti miegot neduoda.
ryt jau matyt leksiu pas daktarus (nors cia tie UK daktarai neypatingi).
ar yra ko nerimaut...? kad ir kaip myleciau beibius, to vaikiuko dar labai labai nereiketu...
zinau kad turbut perdaug nerimauju, bet skaitant jusu postus kaip jus jau supat mazylius ant keliu man darosi baugu..
prasau padekit  4u.gif

Tai as taip pat geriau portinor tik praejus mmm, tada po keliu dienu po isgerimo patepliojo ir viskas..
Kolkas kitu mm nesulaukiu, veluoja jau kelias savaites g.gif
ir testa dariausi, kad drasiau butu, neigiamas, gal ir tu pasidaryk, bus ramiau smile.gif
Atsakyti
norejau paklaust ar visoms gerusioms skubios kontracepsijos tablete atejo netikros mm? nuo tabletes isgerimo praejo jau 4 dienos, o to issaukto kraujavimo nera. darosi kazkaip baisu.
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 03, 23:34)
norejau paklaust ar visoms gerusioms skubios kontracepsijos tablete atejo netikros mm? nuo tabletes isgerimo praejo jau 4 dienos, o to issaukto kraujavimo nera. darosi kazkaip baisu.

man pvz nebuvo netikrų mm
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2009 10 04, 00:28)
man pvz nebuvo netikrų mm

ir buvo viskas gerai? nebuvo leliuko? na tada nebe tiek nerimausiu.
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 03, 23:34)

Man 1 k buvo,o kita karta ne g.gif tasyk,kai nebuvo,tai nepastojau,dabar irgi lyg ir ne:)
Atsakyti