Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

ačiū jums. :} nėščia nepatapau. tfūtfūtfū. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(true @ 2009 08 15, 23:53)
ačiū jums. :} nėščia nepatapau. tfūtfūtfū.  clap.gif

Miela, kad parašei. Gal tavo atvejis sulaikys be pagrindo supanikavusias nuo bereiklingos hormonų dozės.
Atsakyti
man taip pat teko pasinaudoti postinor2 tabletemis...pirma syki gyvenime...
vyras buvo isvaziaves i uzsieni ir kadangi ten sake ilgai uzsibus as nutraukiau kontraceptiniu naudojima,kam gi metyt pinigus i bala,bet praejus 3 menesiams gryzo del tam tikru priezasciu...na ir ka ivyko kas turejo ivykti...labai jau issiilge vienas kito buvom ir...kita ryta po TO nusipirkau siu tableciu,isgeriau abi is karto...salutiniu pozymiu jokiu nebuvo iki dabar ,isskyrus issauktas mm po 2 dienu...taigi...
paskutines mm buvo liepos 1-2d. nesaugus sex liepos 7-8...isgerti vaistai liepos 9,issauktos mm liepos 11...
siandien rugpjucio 16 mm nesulaukiu...sakiau pirksiu pirmadieni testa...ketvirto vaikucio kaip ir nelabai noreciau blush2.gif
be to pries kelias dienas atsirado pienlige,manau,kad nuo postinorio...kito paaiskinimo nerandu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mečiau šį mėnesį kt, mėnesinės turėjo būti vakar, bet aišku jų nebuvo... taip pat vakar mylėjomes su vaikinu, naudojome prezervatyvą, bet buvo į mane įėjęs ir be jo ir per tas kelias sekundes sugebėjo pabaigt... baigė ne manyje, bet tikrai galėjo aptaškyti mane, be to, ant tos vietos dar netyčia užpakaliuką padėjau... praėjo jau kokios 12 valandų, bet svarstau gal išgerti postinoro... ką jūs manote?
Atsakyti
Kažkada seniau - norėjau pirkt postinorą tai vaistininkė - medikė gal pusvalandį atkalbinėjo - sakė - nekišk į save tų arklio dozių hormonų.
Atsakyti
Isgeriau postinoro pirma tablete praejus 5 valandoms po nesaugaus sexo, ir ka Jus manot. po menesio suzinojau, jog laukiuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(g.sarune @ 2009 08 19, 17:26)
Isgeriau postinoro pirma tablete praejus 5 valandoms po nesaugaus sexo, ir ka Jus manot. po menesio suzinojau, jog laukiuosi...  doh.gif

oho, bigsmile.gif , teko kada gert, bet ,,salutinio poveikio" nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nega25: 19 rugpjūčio 2009 - 16:30
QUOTE(g.sarune @ 2009 08 19, 17:26)
Isgeriau postinoro pirma tablete praejus 5 valandoms po nesaugaus sexo, ir ka Jus manot. po menesio suzinojau, jog laukiuosi...  doh.gif

labai dziaugiuosi,kad man neatsitiko taip pat... yahoo.gif
vakar sulaukiau savuju menesiniu ax.gif nors jos gerokai uztruko ir labai isgazdino... doh.gif
ryte nusipirkau testa,patikrinau - neigiamas...o vakare ir prasidejo... thumbup.gif

bet jau kaip ant dusios palengvejo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 19 rugpjūčio 2009 - 17:45
QUOTE(g.sarune @ 2009 08 19, 16:26)

o antrąją kada išgėrėte?.. šiaip tai rekomenduojama išgerti abi tabletes iš karto...
Atsakyti
...sveikutes...pries 4 menesiukus ir man teko susidurti su Postinor'u, itarus, jog galejau pastoti... doh.gif ...isgeriau pirma tablete po 10 val., antra - dar po 8 val. ...zodziu isgeriau abi tabletes maziau nei per 24 val., salutinio poveikio kaip ir nejutau, gal trumpa, lengva sleikstuli... rolleyes.gif ...uztai dabar savo pilvelyje nesioju 4 menesiuku maziuka... nestuke.gif ...ir tuo labai dziaugiuosi...nors kai suzinojau apie nestuma, buvo tikras kosmaras... blink.gif ...mmm velavo 10 dienu, pasidare jautri ir padidejusi krutine, bet maniau, kad tai nuo stebuklingojo Postinor'o...deja testas buvo teigiamas... doh.gif ...Gine sake, kad reikejo iskarto gerti 2 tabletes, nors as aplamai abejoju jo poveikiu, jei nepastoji, tai nieko ir nera, o jei taip -niekur nedingsi... nestuke.gif ...
...PS, dabar galiu tik pasakyti, aciu Postinor'ui, kad jis nesuveike, nes tai tokia laime po savo sirdute nesioti maza stebukleli... thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 08 22, 12:16)
...sveikutes...pries 4 menesiukus ir man teko susidurti su Postinor'u, itarus, jog galejau pastoti... doh.gif  ...isgeriau pirma tablete po 10 val., antra - dar po 8 val. ...zodziu isgeriau abi tabletes maziau nei per 24 val., salutinio poveikio kaip ir nejutau, gal trumpa, lengva sleikstuli... rolleyes.gif  ...uztai dabar savo pilvelyje nesioju 4 menesiuku maziuka...  nestuke.gif  ...ir tuo labai dziaugiuosi...nors kai suzinojau apie nestuma, buvo tikras kosmaras... blink.gif  ...mmm velavo 10 dienu, pasidare jautri ir padidejusi krutine, bet maniau, kad tai nuo stebuklingojo Postinor'o...deja testas buvo teigiamas...  doh.gif  ...Gine sake, kad reikejo iskarto gerti 2 tabletes, nors as aplamai abejoju jo poveikiu, jei nepastoji, tai nieko ir nera, o jei taip -niekur nedingsi... nestuke.gif  ...
...PS, dabar galiu tik pasakyti, aciu Postinor'ui, kad jis nesuveike, nes tai tokia laime po savo sirdute nesioti maza stebukleli...  thumbup.gif  mirksiukas.gif

sveikinu mirksiukas.gif
man panasiai irgi teko pries kokius 6 menesiu isgerti.. suveike, bet buvo ir salutinis poveikis - sutriko mano ciklas, nors nesilaukiau, bet menesiniu nebuvo 2 menesiu doh.gif
Atsakyti
Na zinot ka panos, cia ir prigasdinot mane blink.gif Dabar jau nebezinau ko ir laukti doh.gif Esme tame, kad man pagal visus skaiciavimus vaisingos dienos baigesi rugpjucio 19d, o reikalai nesaugus atlikti rugpjucio 22d ir mazdaug po 15-16 valandu isgeriau dvi postinoro tabeltkas... Kadangi issigandome, jog gali buti taip kad ovuliacija ivyksta veliau negu kad pagalm skaiciavimus, nes moters organizme gi nevyksta viskas pagal grafika, todel pamaneme kad visgi dar galejo buti mano vaisingos dienos. Kai pasiklausiau kiek cia jusu yra pastojusiu, tai jau darosi baugu, kad ir as galejau pastot nestuke.gif doh.gif Ka jus manot? Ar yra tikimybe? MM turetu ateiti uz savaites, ciklas mano +- 30 dienu unsure.gif Help! g.gif
Atsakyti