nu va. pries pora valandu teko isgert ta geruli. brangus bjaurybe, i savijauta- ne pati smagiausia. buvom prie upes. vyrui liepiau kiausus mest vandenin...
cia truputi ne i tema http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba
jei nebaige, nera prasmes nuodytis postinoru. buna ir blogiau...
Mergyte, neverta tikrai gerti. Jei tavo ciklas nera super trumpas, cia buvo tavo nevaisingos dienos + jis nebaige. Tai negi is sventosios dvasios pastosi?
Siulyciau labiau dometis savo ciklu, kontraceptinemis priemonemis, nueik pasikonsultuoti pas gine, rupinkis savimi - tada nereikes gerti jokiu postinoru ir jausies labiau pasitikinti.
As esu grieztai pries sita kontracepcija! Negalima taip atsainiai ziureti i savo organizma ir ji zaloti! Reikia tik elementariu ziniu tau ir tavo vaikinui!
Siulyciau labiau dometis savo ciklu, kontraceptinemis priemonemis, nueik pasikonsultuoti pas gine, rupinkis savimi - tada nereikes gerti jokiu postinoru ir jausies labiau pasitikinti.
As esu grieztai pries sita kontracepcija! Negalima taip atsainiai ziureti i savo organizma ir ji zaloti! Reikia tik elementariu ziniu tau ir tavo vaikinui!
QUOTE(rug @ 2009 07 18, 23:06)
nu va. pries pora valandu teko isgert ta geruli. brangus bjaurybe, i savijauta- ne pati smagiausia. buvom prie upes. vyrui liepiau kiausus mest vandenin...
Prajuokinai
sveikos as cia naujoke net nezinau kaip ka naudoti tai va,situacija tokia,kad turiu dukryte 2m, pries 10 dienu pasimylejau su vyru ir plyso sargis,iskart valandos begyje isgeriau postinor2,po 5 dienu pakraujavo 3 dienas,dabar jau nieko,esme tame kad vaiko antro tureti negaliu,turiu problemu su sveikata,nusimato daugiau nei pora operaciju ir daktare sake siukstu nepastoti,nes bus isvalymas kaip manot nuo kada turiu laukti tikru menesiniu ar skaiciuojant nuo buvusiu preita cikla ar nuo postinor2 issauktu?
Yra tekę gerti postinor du kartus. Ką galiu pasakyti... Pirmą kartą išgėrus mėnesinės buvo laiku, bet... labai labai skausmingos. Antrą kartą - susirgau kiek anksčiau, bet pirmos dienos buvo itin keistos... Pirmą dieną skaudėjo pilvą ir kiek patepliojo, antros dienos ryte irgi nieko gero ir tik + - apie pietus "prasimušė".
QUOTE(Irreplacable @ 2009 08 01, 17:15)
sveikos as cia naujoke net nezinau kaip ka naudoti tai va,situacija tokia,kad turiu dukryte 2m, pries 10 dienu pasimylejau su vyru ir plyso sargis,iskart valandos begyje isgeriau postinor2,po 5 dienu pakraujavo 3 dienas,dabar jau nieko,esme tame kad vaiko antro tureti negaliu,turiu problemu su sveikata,nusimato daugiau nei pora operaciju ir daktare sake siukstu nepastoti,nes bus isvalymas kaip manot nuo kada turiu laukti tikru menesiniu ar skaiciuojant nuo buvusiu preita cikla ar nuo postinor2 issauktu?
laba, nuo iššauktų skaičiuok, o kad būtų ramiau pasidaryk n.testą, 10d po pastojimo jau rodo.
Labuka , teko ir man susidurti su Postinor. Hmmm, neitin geras dalykas, man nuo jo tik problemos prasidėjo, visokie uzdegimai, teko ilgai kankintis geriant daugybe vaistų . Nesitikėjau kad man bus toks poveikis, dabar skaitau ir matau, kad daugeliui artsirado problemu del mm..... man del mm nebuvo bedu bet dėl skausmų tai tikrai, mm prasidėjo normalei kaip ir visada bet su didžiuleis skausmais, pirma mm diena net iš lovos nesugebajau atsikelt kaip skaudėjo, kreipiaus į gydytoja tai pasakė kd postinor man sukėlė uzdegima. na bet tikiuos kad kitoms to nebus ir nebuvo, nes man tikrai nekas buvo. Dabar jei ir būtų tokia situacija tai tikrai negerčiau to Postinor, jau geriau laukčiau ar bus tas mažylis ar ne
Brrrr...truputį baisu pasidarė, kad visgi yra pastojusių, kad ir gėrė postinor. Tikiuos man tos tabletytės bus padėjusios
Ką galiu pasakyti apie Postinor:
1. Gerai, kad apskritai tokių vaistų yra.
2. O visa kita nieko gero. Ypač baisu, kad kai kurioms, ypač jaunutėms, merginoms trūksta atsakomybės juos vartojant. Negera matyti, kaip merginos išvažiuodamos į užsienį vasarėlei padirbėti perka kelis pakelius postinorų "ekstra atvejams"... Ne saldainiukai gi
1. Gerai, kad apskritai tokių vaistų yra.
2. O visa kita nieko gero. Ypač baisu, kad kai kurioms, ypač jaunutėms, merginoms trūksta atsakomybės juos vartojant. Negera matyti, kaip merginos išvažiuodamos į užsienį vasarėlei padirbėti perka kelis pakelius postinorų "ekstra atvejams"... Ne saldainiukai gi
QUOTE(Stella Maris @ 2009 07 13, 14:16)
Mums ir yra ne karta plyse prezervatyvai, ir vaikinas baige ant manes, kolkas nescia neese, todel nepatariu skubet gert tu super extra kontraceptiku, (aisku, jei esi lb jauna, ir tas vaikinas ne paskutinis, tada gerk!!!! kad nebutu netyciuku!!!)
QUOTE((Lelija) @ 2009 07 19, 09:07)
Mergyte, neverta tikrai gerti. Jei tavo ciklas nera super trumpas, cia buvo tavo nevaisingos dienos + jis nebaige. Tai negi is sventosios dvasios pastosi?