Sito tai nezinojau Dauguma KT yra sudetines ir turi estrogenus
QUOTE(Liūtinė @ 2009 07 07, 00:39)
Skaitau jusu komentarus apie postinor. Man taip pat teko pirma karta isgerti siu vaistu. Ir dabar nerimauju, kada vel busiu vaisinga. Ar sie vaistai turi itakos vaisingumui? Dekoju is anksto
nelabai supratau klausimo? gal konkreciau
QUOTE(Liūtinė @ 2009 07 07, 00:53)
Ar vaistas postinor sutrikdo vaisinguma? Isgerus vaisto laukiu menesiniu. Ar po menesiniu ateis vaisingos dienos kaip anksciau? Ar postinoras nesumazins vaisingumo? Jau einu is proto, kad isgeriau siu vaistu ir padariau didele klaida savo sveikatai
Jis uzmusa tik gyvus spermatozoidus esancius tavyje o tavo vaisingumui itakos nepadaro.... tad gali buti rami
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 06, 23:59)
Jis uzmusa tik gyvus spermatozoidus esancius tavyje o tavo vaisingumui itakos nepadaro.... tad gali buti rami
Postinor tikrai neužmuša spermatozoidų, manoma tik , kad sutirštėjus gleivėms jie sunkiau beprasiskverbia į gimdą, o pagrindinis Postinor poveikis yra tas, kad trukdo apvaisintai kiaušialąstei, žinoma, jei tas apvaisinimas buvo įvykęs, įsitvirtinti gimdoje. Kokią įtaką daro tolimesniam moters vaisungumui, tiksliai nežinau, nemanau, kad vienkartinė dozė gali kažką negrįžtamai pakeisti.
Mums ir yra ne karta plyse prezervatyvai, ir vaikinas baige ant manes, kolkas nescia neese, todel nepatariu skubet gert tu super extra kontraceptiku, (aisku, jei esi lb jauna, ir tas vaikinas ne paskutinis, tada gerk!!!! kad nebutu netyciuku!!!)
Na jeigu sakai,kad nenuleido tai tikrai nemanau,kad yra sansu,jog pastosi.As nepirkciau postinoro :>
matau daug kam kyla klausimas apie vaisingumą po postinor. esu jas gėrusi du kartus kokių 19 metų, bet 22 puikiausiai pastojau, iškarto kai tik užsimanėm, nėštumo metu jaučiausi puikiai puikiausiai išnešiojau be priekaištų, be jokių nesklandumų, gimė sveikas sveikutėlis vaikutis dabar va auga guvus, protingas ir gražus
o aš pagalvočiau kaip gyvenu dabar ir ko tikiuosi ateityje...