Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(Dinastija @ 2009 05 11, 20:48)
Išvarysiu save iš proto matyt tuoj. Pirmą sykį gyvenime plyšo prezervatyvas šį savaitgalį.... Ir būtent per vaisingiausias dienas. Postinor išgerti turėjau galimybę tik po maždaug 25-26 val. Net nežinau.... Pykinti nepyko jo išgėrus, tik ėjau iš karto miegoti (bet čia turbūt nuovargis po savaitgalio buvo). Dabar sėdžiu ir nežinau kaip reaguoti į viską.
Arba išgąsdinkite mane, arba nuraminkite. Labai prašau verysad.gif

na spejai isgert per 70 val ir tai gerai.
o tikimybe pastoti visada yra
belieka tik laukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 12 gegužės 2009 - 06:06
Sutrukdysiu,nes turiu ramybės neduodantį klausimėlį g.gif
Su vaikinu mylėjomės gegužės 20-tą dieną,ir plyšo tas nelemtas prezervatyvas doh.gif
Vaikinas dar nebuvo ''nuleidęs'',ir iškart pajutau tą plyšimą,todėl nieko nelaukę nutraukėm viską.
Mano ciklas reguliarus kaip laikrodukas,-32 dienos.
Paskutinį kartą mėnesinės buvo gegužės 9dieną,o baigėsi gegužės 14 dieną.
Kadangi išsigandau,jog galėjo būt vaisingos dienos,pirmą kartą gyvenime išgėriau to nuodo-postinor2...Po įvykio praėjus 14 valandų.
Bet labiausiai neramina,kad būtent tądien man galėjo būti ovuliacija,ir galbūt net jokie postinorai nepadėjo unsure.gif
Ką manot?
Postinorą gėriau vakar popiet,ir jokio pykinimo,šiektiek teplioja,bet viskas...
Gal nesuveikė? doh.gif
Atsakyti
Na, tau, Egzotiska, nors patepliojo smile.gif Man visiškai jokio šalutinio poveikio nebuvo. Ir tik šiandien sulaukiau savo mm (kaip ir turėjo būti) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinastija: 22 gegužės 2009 - 21:14
kai sužinojau kiek dabar kainuoja tas postinor tai man lengvas šokas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 27, 15:48)
kai sužinojau kiek dabar kainuoja tas postinor tai man lengvas šokas buvo  doh.gif

man irgi sokas blink.gif dar pries pora metu kazkur apie 28 lt. kainavo doh.gif jau ir tai kai kam atrode daug, tai dabar kokia eiline paaugle net nelabai ir ipirkt gales. Nesamone visiska schmoll.gif

o del to nėstumo 5 menesiu tai ir as susidomejau g.gif cia jus gal taip bandete aborta pasidaryt? ar iki tiek nejutote, kad lauketes?
Atsakyti
Na man irgi teko naudoti. Menesines atejo laiku(pirmosios po naudojimo) ,taciau veliau issimuse is veziu,net nezinau kada dabar laukti,nors siaip kaip laikrodukas buna..
Atsakyti
sveikos. turiu klausima. dazniausiai isgerus Postinor prasideda menesines. ar galima pradeti gerti normalias kontraceptines tabletes nuo pirmos menesiniu dienos isgerus postinoro?
Atsakyti
jetau kokioj aš neviltį, po nesaugių lytinių santykių, tabletes išgėriau tik po 36h man rods. Norisi lipt sienom, verkt, kad tik nebuciau pastojusi. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės.
Iškart noriu paprašyti, kad nė viena neįsižeistumėt, bet paskaičius forumus man kartais plaukai šiaušiasi, kai informacija plinta gandų lygyje, maždaug "aš girdėjau", "kažkas sakė". Mane labai supykdė kalbos kaip gerti Postinor'ą. Nejaugi niekada neskaitote informacinio lapelio? Ten kuo aiškiausiai viskas parašyta. Prisimenu tą vienintelį atvejį kai pati pirkau vaistinėje Postinor'ą ir paklausiau vaistininkės kaip jį gerti ir ji tieisiai šviesiai pasakė - skaityk lapelyje. Juk dažnai farmacinės bendrovės vaistus "tobulina", keičiasi ir jų vartojimas ir kt., todėl būtina skaityti. Tuo labiau, kad šiais laikais praktiškai visų vaistų informacinius lapelius ir internete galima skaityti ir sužinoti receptinis tai vaistas ar ne.
Galų gale, kai jau rimta problema ir mergina pasimetusi, tai geriausia pirmu taikymu pas ginekologę drožti smile.gif

O šiaip, visoms nuoširdžiai noriu palinkėti išvengti būtinybės naudoti šį vaistą smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
Uoj, tiek prisiskaiciau cia, jauciu, kad prisizaidem. blink.gif Apturejom nesaugu lytini akta, po mano mm buvo pora dienu praejusios, postinora2 isgeriau po 36val, bet tik viena tablete kita po dvylikos val blink.gif unsure.gif taip vaistininke pasake unsure.gif Siandien sulaukiau postinoro issauktu mm. Pirmadieni pirksiu testuka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Varlyte @ 2009 06 10, 21:40)
Sveikos merginos,
Uoj, tiek prisiskaiciau cia, jauciu, kad prisizaidem. blink.gif  Apturejom nesaugu lytini akta, po mano mm buvo pora dienu praejusios, postinora2 isgeriau po 36val, bet tik viena tablete kita po dvylikos val  blink.gif  unsure.gif  taip vaistininke pasake  unsure.gif  Siandien sulaukiau postinoro issauktu mm. Pirmadieni pirksiu testuka.  unsure.gif

Sveikos,

as postinora esu gerusi gal keturis ar penkis kartus. Is ju du kartus prasidejo menesines... Man atrodo, tai nieko gero nereiskia smile.gif bet testuku nepirkau... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(leblon @ 2009 05 10, 17:26)
idomu, kada postinoras kainavo 4,80...

Atsimenu, pries kokius tris keturis metus jis kainavo apie 30 lt, o dabar??? Sakes... 60 lt!!!

Siaip man po postinoro menesiniu nebuvo daugiau kartu, negu buvo. Gyd. sake, kad greiciausiai kraujavimas buvo tais atvejais, kai buvo galimybe pastoti smile.gif
Atsakyti
Kad kazkaip net mm pavadinti ju negaliu, teplioja tik unsure.gif
Atsakyti