mmm ir turėjo prasidėti kiaušinėliai gi išeina kaip mmm, tai tą "greita kontracepcija" ir iššaukia mmm, kad tas apvaisintas kiaušinėlis išeitų.. gaunasi mikro mikro abortas..
Laba,manau-kad pergyventi tikrai neverta. Aš pati Postinorą esu vienąsyk naudojus,kai mano mažius buvo visai mažiukas,nes nenorėjau greito antro nėštumo. Tai galiu pasakyt,kad tie vaistai išaukia anksčiau mmm,ir keletą ciklų gali būt nereguliarūs. Tik dažnai tokių vaistų nerekomenduočiau,nes tada gali būt daugiau ginekologinių problemų
Nezinojau kokioj temelej parasyt,tai galvoju gal cia pasireiksiu..Isgeriau postinoro pries 5 dienas,bet jokiu salutiniu poveikiu nebuvo,menesines turejo jau siandien pasirodyti,bet net nesijaucia kad jos artetu..Galvoju ar blogai, kad nebuvo jokio salutinio,ir seip net isskyru jokiu nebera pas mane,anksciau ju nemazai budavo..Pagal visus paskaiciavimus tai turejo buti nevaisingos dienos,bet nezinia tiket ar ne..
O ar ne kazkas keisto jei po postinoro pavartojimo jokio kraujavimo nebuvo? Tik menesines turejo jau buti o nera,gal nesuveike jis?
Kaip idomu kai tokias temas skelbia i "Nestumo planavimo" skyreli
QUOTE(detyte @ 2008 12 11, 11:08)
buvo man toks atvejis-isgeriau postinoro 2 tabletes...bet deja nesusirgau...nes vistiek pastojau....
Oho, galvojau , kad jau sita tablete tikrai turbo ir neimanoma pastoti.
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 04 08, 22:51)
Kaip idomu kai tokias temas skelbia i "Nestumo planavimo" skyreli
O, tai kaip Tu manai-jei būtų išprievartavimas Tai irgi manau galvotum apie greitą kontracepciją arbą abortą Nors ir vaikelis nekaltas,bet jei nenori-tai geriau jau greita kontracepcija,nei prisiminimai visam gyvenimui Aišku ir pagal galimybes reik galvoti
Jau ne į temą visai, teigia, kad nemalonu tokias temas matyti pas planuojančias ir tai natūralu, nors man tai vienodai iš tikro Bet apie išprievartavimus visai ne prie ko. Ir nuolat tie abortai su išprievartavimais siejami, tik rodos ima visas ir prievartauja, tik prievartauja
aaquaa 2009 04 07, 20:31 Paskelbta:
sveikos merginos.ivyko kaip ivyko kad per atostogas susipazinau su vienu puikiu vaikinu ir pasimylejome..deja be prezervatyvo...po 12val isgeriau greita kontracepcija, butu viskas gerai,taciau savaite anksciau prasidejo negausios menesines, o gal net ir ne menesines...esu visiskai pasimetusi...gal tai del tos kontracepcijos, girdejau kad gali buti ivairiu simptomu jas panaudojus, beto kontracepcija buvo nelietuviska gal yra jums buve panasiu atveju? pastoti tikrai dar nenoriu ir nesiruosiau tam...
Tikrai , kad nieko negalėjo būti, pakankamai greitai išgėrei , taip kad nesijaudink ir nesinervink O kitos merginos jau sakė , kad dažnai buna po tokių tablečių vartojimo, greitesnis mmm atsiradimas
sveikos merginos.ivyko kaip ivyko kad per atostogas susipazinau su vienu puikiu vaikinu ir pasimylejome..deja be prezervatyvo...po 12val isgeriau greita kontracepcija, butu viskas gerai,taciau savaite anksciau prasidejo negausios menesines, o gal net ir ne menesines...esu visiskai pasimetusi...gal tai del tos kontracepcijos, girdejau kad gali buti ivairiu simptomu jas panaudojus, beto kontracepcija buvo nelietuviska gal yra jums buve panasiu atveju? pastoti tikrai dar nenoriu ir nesiruosiau tam...
Tikrai , kad nieko negalėjo būti, pakankamai greitai išgėrei , taip kad nesijaudink ir nesinervink O kitos merginos jau sakė , kad dažnai buna po tokių tablečių vartojimo, greitesnis mmm atsiradimas
QUOTE(stella2007 @ 2009 04 10, 23:11)
Oho, galvojau , kad jau sita tablete tikrai turbo ir neimanoma pastoti.
Oi tikrai ne turbo
As dar viena is tu kurios pastojo isgerus postinor.....
Ir dabar auginu 2 men... sunu apie kuri savojau nuo astoniolikos tikriausiai nes auginu dvi dukrytes......
Sveikos man 24 metai. norejau jusu paklausti, atsitiko man toks dalykas, isgeriau as Postirona, po 10 valandu nesaugaus sexo. As geriu kontraceptikus jau 3 metus, be pertrauku, o atsitiko taip , kad swumasciau jog noriu padaryti trumpa pertraukele, tai dariau 7 dienu pertrauka ir turejau pradeti gerti kontraceptikus 5tadieni, bet isgeriau pirmadieni nakti, taigi 3 dienom veliau po 7 dienu pertraukos, mylejausi pirmadienio nakti, bet buvau isgerusi 1ma kontraceptika, bet paskui atsikelus, labai issigandau , kad nesuveiks mano KT, tai nulekiau ir isgeriau viena tablete po 10 valandu, reikejo gerti tik viena, nes anglijoje dabar geriamos tabletes yra ne 2 , o viena 1500mg. Bet as vistiek pergyvenu, kad Postironas nesuveiks, ir as visdelto pastosiu, nezinau, man paranoja tokia ...bijau... sakykit, ar kontraceptikai po 3 metu gerimo, be jokiu pertrauku, palaiko man kokia apsauga , net jeigu praleidau pirmas 3 dienas? Beje tikiuosi Postironas suveiks, as ir toliau geriu kontraceptikus po postirono gerimo...jokiu kraujo, jokiu tepimo, jokiu vemimo nebuvo, gal nesuveike postironas, jei nei kiek nekraujavau? gal galit mane kas pakonsultuoti....?