Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(kristina- @ 2009 03 28, 14:25)
sveikos...kaip koks uzkeikimas, per du menesius plyso tris kartus prezervatyvas...

Kaip čia taip? Kokie prezervatyvai taip plyšinėja? Anksčiau plyšdavo? Ar jūs šviežia pora? smile.gif
Atsakyti
ne naudojom ir pries tai juos tik pastauoju metu taip
Atsakyti
[quote=kristina-,2009 03 28, 21:21]
[/quote

ir mum plyso, cia gal tokius gamint pradejo, visa laika naudodavomes "gumytem" ir ne kart nera plyse... smile.gif
Postinor2 kiek skaiciau teoriskai tai per 72 valandas galima isgerti... ash isgeriau kazkur po 17 valandu...nei kraujo, nei pykinimo nieko nebuvo...idomu...ar likau apsaugota ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristina- @ 2009 03 28, 15:25)
sveikos...kaip koks uzkeikimas, per du menesius plyso tris kartus prezervatyvas...

O kokios firmos prezervatyvus jūs naudojate?

Papildyta:
[quote=Monci'A,2009 03 29, 00:19]
[quote=kristina-,2009 03 28, 21:21]
[/quote

ir mum plyso, cia gal tokius gamint pradejo, visa laika naudodavomes "gumytem" ir ne kart nera plyse... smile.gif
Postinor2 kiek skaiciau teoriskai tai per 72 valandas galima isgerti... ash isgeriau kazkur po 17 valandu...nei kraujo, nei pykinimo nieko nebuvo...idomu...ar likau apsaugota ar ne?
[/quote]

tikrai įdomu, kurios firmos prezervatyvai taip plyšta?.. neturėtų juk, jie testuojami ir pan. g.gif
Aš pati gėriau postinor praėjus 11 val. po "nelaimės", irgi nebuvo nei su baime lauktų, mamyčių forumuose aprašytų pykinimų ir kitų blogumų, net nebuvo tų netikrų, iššauktų mėnesinių, tikrosios atėjo laiku ir buvo normalios. Manau, kad neturėtumėt pastoti, nors aišku, kiekvienos moters organizmas skirtingas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

KT vartoju jau 3m. bet budavo kad kartais kokia tablete ir isgert pamirsdavau. O taip viena karta ir prisizaidusi buvau... Tris dienas neisgeriau KT vidury ciklo, o paskui issigandau kad nepastociau, tai kaip kvaisa nusipirkau ir isgeriau ekstrine kontracepcija Postinor 2. Menesines prasidejo laiku, o paskui savo KT vel geriau reguliariai, bet kita men man toks kiausides uzdegimas prasidejo kad siaubas, ne vieni antibiotikai nepadejo... Tai ir dabar po pusmecio dar jauciu pasekmes, turiu letini uzdegima, ir desini sona vis uzeina paskaudet, kartais daugiau ar maziau... Taciau kaip visiskai issigydit ne gydytojai nezino... schmoll.gif
Nevartokit merginos ir moterys to nuodo, geriau pries viska pagalvokit apie tikrai patikima ir ne tokia kenksminga kontracepcija... unsure.gif
Papildyta:
Beje ginekologe man paskui pasake,kad tos dvi Postinor tabletes prilygsta visai kontraceptiniu tableciu pakuotei blink.gif
Pagalvokit apie tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 02 12, 18:00)
Nava...siandien sulaukiau savo mmm... bet nera ko stebetis,juk tokie hormonai labai sujaucia cikla ir siaip pridaro visokiu negerybiu sad.gif

Ir ciklas labai issiderina ir kiausides gauna labai dideli smugi, dideli kieki hormonu vienu metu blink.gif
Atsakyti
as net nazinojau kad buvau nescia,ir isgeriau postinora,nieko jis aisku nepadejo nes nestumas buvo 19-20savaite,bet ir nieko blogo tikrai nepadare,gime sveikas vaikas pagal Apgar sistema 10 balu.manau organizmas individualiai reaguoja i ji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 04 03, 19:38)
as net nazinojau kad buvau nescia,ir isgeriau postinora,nieko jis aisku nepadejo nes nestumas buvo 19-20savaite,bet ir nieko blogo tikrai nepadare,gime sveikas vaikas pagal Apgar sistema 10 balu.manau organizmas individualiai reaguoja i ji. g.gif

Aš atsiprašau, bet 19-20 savaičių - tai beveik 5 mėnesiai.. kaip galima nesuprast, kad esi nėščia??? doh.gif Dingę mėnesinės, pvz?
Atsakyti
aha, man irgi keista pasirodė, kaip tiek laiko nežinojo, kad nėščia.. 5 mėn. jau kaip ir pilvukas matosi g.gif
Atsakyti
sveikos merginos.ivyko kaip ivyko kad per atostogas susipazinau su vienu puikiu vaikinu ir pasimylejome..deja be prezervatyvo...po 12val isgeriau greita kontracepcija, butu viskas gerai,taciau savaite anksciau prasidejo negausios menesines, o gal net ir ne menesines...esu visiskai pasimetusi...gal tai del tos kontracepcijos, girdejau kad gali buti ivairiu simptomu jas panaudojus, beto kontracepcija buvo nelietuviska smile.gif gal yra jums buve panasiu atveju? pastoti tikrai dar nenoriu ir nesiruosiau tam...
Atsakyti
Sveikute,

Siulau pabandyti pasikaiciuoti ar tuo metu tau galejo buti vaisingos dienos. O dar geriau pasidaryk NT arba nulek pas gine ir bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(aaquaa @ 2009 04 07, 22:31)
sveikos merginos.ivyko kaip ivyko kad per atostogas susipazinau su vienu puikiu vaikinu ir pasimylejome..deja be prezervatyvo...po 12val isgeriau greita kontracepcija, butu viskas gerai,taciau  savaite anksciau prasidejo negausios menesines, o gal net ir ne menesines...esu visiskai pasimetusi...gal tai del tos kontracepcijos, girdejau kad gali buti ivairiu simptomu jas panaudojus, beto kontracepcija buvo nelietuviska smile.gif gal yra jums buve panasiu atveju? pastoti tikrai dar nenoriu ir nesiruosiau tam...

Sveika, man irgi buvo tokiu pora atveju, kai skubiai reikejo isgert kontracepcija. As geriau pastinora. Tai mmm irgi greit atejo ir nelabai gausios. Tai manau cia be panikos- viskas cia gerai. Galejo net pykinti, nes draugei buvo tokie pozymiai- cia salutiniai poveikiai. O jeigu spejai laiku isgert ta tablete- tikrai namanau , kad busi nestuke.gif , net jeigu pas tave ir geriausios dienos pastot buvo.

tai imk 4u.gif ir auksciau nosi smile.gif
Atsakyti