Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

Na jei nesisaugojot tai dažniausiai pastojama doh.gif
Atsakyti
Merginos,jei praejo daugiau laiko po galimo pastojimo (apie pora savaiciu) ar gali kas be padet unsure.gif mm veluoja trys dienos,dabar tik atgaminau,kada galejau uzkibti,propaguojam NLA, takart buvo itartinai g.gif trumpiau- postinor nebepadetu?Ar yra koks analogas?Ar jau viskas verysad.gif aisku vis dar tikiuosi sulaukti raudonosios armijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2009 03 11, 17:57)
Merginos,jei praejo daugiau laiko po  galimo pastojimo (apie pora savaiciu) ar gali kas be padet unsure.gif mm veluoja trys dienos,dabar tik atgaminau,kada galejau uzkibti,propaguojam NLA, takart buvo itartinai g.gif trumpiau- postinor nebepadetu?Ar yra koks analogas?Ar jau viskas verysad.gif aisku vis dar tikiuosi sulaukti raudonosios armijos ax.gif

Aisku, kad joks postinoras nebepades.
Pirmyn i vaistine nestumo testo.
Propaguojat apsisagojimo buda kurio patikimumas 70%. O paskui stebites kad mmm veluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 03 12, 00:20)
Aisku, kad joks postinoras nebepades.
Pirmyn i vaistine nestumo testo.
Propaguojat apsisagojimo buda kurio patikimumas 70%. O paskui stebites kad mmm veluoja doh.gif

jo ,propaguojam jau sesti metai ir pasitikejau kazkaip,kita vertus jau specialiai pastoti buciau nenorejus,(pries pora menesiu net norejau Yarine pirkti,bet be recepto dar bunant Vilniuj nepardave),na matyt taip ir turejo buti-likimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_angeliuko @ 2009 03 10, 23:17)
mano situacija visiskai paini.. unsure.gif mazdaug pries 2men geriau Postinor...viskas pagal plana-issauktos dirbtines menesines, po keleto dienu normalios, ju sulaukiau tokia pat diena, kaip ir pries Postinor vartojima..bet va dabar sekanciu nesulaukiu jau daugiau kaip savaite..dariausi testa neigiamas..o krutine taip skauda kaip pries sirgima...na galvoju gal nestuke busiu, bet kad testas parode, kad ne...tiesa pries sias menesines nesisaugojom...esu visiskai susipainiojus..nieko nebesuprantu...lyg ir ciklas tvarkoj po jo buvo..dabar nera menesiniu..gal kas galit padet susigaudyt sioj painioj situacijoj??? blink.gif nors taip surasiau, kad turbut sunku ir suprast... doh.gif

Labai nenoreciau gasdinti, taciau mano drauge pastojo likus kokiom 5 dienom iki menesiniu... Naturalus planavimas negarantuoja saugaus sekso lens.gif
Papildyta:
QUOTE(pumis @ 2009 03 12, 13:06)
jo ,propaguojam jau sesti metai ir pasitikejau kazkaip,kita vertus jau specialiai pastoti buciau nenorejus,(pries pora menesiu net norejau Yarine pirkti,bet be recepto dar bunant Vilniuj nepardave),na matyt taip ir turejo buti-likimas smile.gif

Nesvarbu kiek metu propaguojate, gamta nenuspejama, todel kai viena pazystama pastojo likus keliom dienom iki menesiniu, as pati nepasitikeciau siuo budu... O jai dar vaikinas ne koks pasitaike....
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 24, 08:33)
Tie postinorai. doh.gif  mano drauge gal kokius 15  isgere per vasar, bet jokiu komplikaciju,kiek gine sake, tai pasiseke mergaitei drinks_cheers.gif

Gerai supratau - 15 postinor pakeliu per vasario menesi? t.y. uz 900 Lt? g.gif Jei taip, tai cia - pati neprotingiausia (sveikatos atzvilgiu) ir brangiausia mano girdeta kontracepsija ax.gif Ar per vasara? g.gif
Atsakyti
Buvo toks netyčiukas, kad teko postinor'ą sugert. Išgėriau praėjus pusvalandžiui nuo santykių, vyras iškart į vaistinę nubėgo, bet keistai nei kraujavo, nei pilvo skaudėjo nei išskyrų kokių.
Pati nesupratau.
Kadangi man po KT metimo sutrikęs ciklas, bet jau beveik mėnuo praėjo nuo to laiko, o dabar tik pastinor'ą išgėriau, bet jokių mėnesinių.. Nežinau kaip čia įdomiai gavos.
Nėštumo testą dariaus po trijų dienų - neigiamas. Žinau kad anksti, tik po savaitės dar vieną pasidarysiu..
Kas pastior gėrėt, buvo panašaus ko? kad be jokių šalutinio poveikio, ar kaip čia pasakius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji.: 13 kovo 2009 - 12:33
QUOTE(Ji. @ 2009 03 13, 12:29)
Buvo toks netyčiukas, kad teko postinor'ą sugert. Išgėriau praėjus pusvalandžiui nuo santykių, vyras iškart į vaistinę nubėgo, bet keistai nei kraujavo, nei pilvo skaudėjo nei išskyrų kokių.
Pati nesupratau.
Kadangi man po KT metimo sutrikęs ciklas, bet jau beveik mėnuo praėjo kai pastinor'ą išgėriau, bet jokių mėnesinių.. Nežinau kaip čia įdomiai gavos.
Nėštumo testą dariaus po trijų dienų - neigiamas. Žinau kad anksti, tik po savaitės dar vieną pasidarysiu..
Kas pastior gėrėt, buvo panašaus ko? kad be jokių šalutinio poveikio, ar kaip čia pasakius

man buvo ne karta, kad isgerus postinoro nei kraujavau, nei nieko. ir ciklas nesutrikdavo.
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2009 03 13, 13:33)
man buvo ne karta, kad isgerus postinoro nei kraujavau, nei nieko. ir ciklas nesutrikdavo.

tai tada gerai:) nes kiek kalbėjaus su draugėm tai supratau kad normalu po šgėrimo pradėt kraujuot..
Atsakyti
sveikos...kaip koks uzkeikimas, per du menesius plyso tris kartus prezervatyvas...viskas prasidejo nuo vasario 14, tikra meiles diena thumbup.gif si menesi jau esu gerus postinora atejo issauktos mm ir dabar tik nezymiai teplioju,jei tai butu galima pavadint net teplionem...na va, o vakar vel gi, parazitas nesulaike ka turejo...kaip manot kokia tikimybe, kad galiu tapti mamyte?p.splius dar vartoju jau 4savaites antibiotikus, tai kazkaip turetu atsiliepti mano organizmui,tai ir nezinau ar jis toks pats pajegus uzmegsti vaisiu ar ne... g.gif
Atsakyti
Ketanov( Nuo skausmo) galima vartoti ( pora tabletyciu) , vartojant KT? labai aciu. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 28 kovo 2009 - 14:46
preita menesi isgeriau postinor`a ir sulaukiau savo tikruju menesiniu, po siu menesiniu vel plyso prezervatyvas ir vel isgeriau postinor`o.tada sulaukiau issauktu menesiniu.norejau paklausti ar postinor`o issauktu menesiniu pabaiga(4-ta dieda) yra vaisingos dienos?
Atsakyti