As taip pat viena karta geriau, pasaliniu reiskiniu nebuvo, taciau nesiulyciau piknaudziauti siuo vaistu
QUOTE(Lemoora @ 2009 02 26, 13:18)
dabar nauja tvarka - parduoda be receptu, o as kaip durniuke is ryto begau pas gydytoja, kad recepta parasytu..
kokia dar nauja tvarka is kur istraukei?
QUOTE(Female @ 2009 03 01, 12:24)
na man pardave be recepto, reiskias kazkas pasikeite
Gal kas galetu paaiskinti kaip ten yra su tom vaisingom nevaisingom dienom?
Kaip jos skaiciuojamos?
Paskutini kart sirgt pradejau vasario 18d (sirgau 6dienas) Tai ar vasario 28-kovo 1 man buvo vaisingos?
Lytiniu santykiu metu plyso prezervatyvas, po 9h isgeriau postinor-2, bet vistiek labai nerimauju.
Na jei tavo ciklas apie 28 - 30 dienu tai paskaiciuok apie 10 dienu nuo mmm pradzios tada prasideda vaisingos dienos tai gaunasi kad kovo 1 turėtų būt vaisinga diena
QUOTE(Female @ 2009 03 01, 13:24)
Na atejus su receptu i vaistine, man paaiskino, kad receptu nebereikia.
QUOTE(Indruskinas @ 2009 03 04, 01:05)
sveikos panos. Turiu čia tokią problemytę. Pireš pora savaičių nesėkmingai mylėjausi su savo vaikinu, išgeriau postinoro. dabar mėnesinės lyg ir atsirado bet jos labai negausios, tiesiog vos vos, o dar prieš tai pora dienų patepliojo, ko niekad nebūdavo. Nejau man verta sunerimti?
Jei laiku isgerei postinora, manau, neverta nerimauti. Greiciausiai cia jo poveikis
QUOTE(Indruskinas @ 2009 03 04, 17:47)
išgeriau greitai gal po 8 ar 9 valandų. tikiuosi tikrai nerimauti neverta
Postinoras - stiprus dalykas, tai čia jis ir galėjo viską išreguliuoti...
mano situacija visiskai paini.. mazdaug pries 2men geriau Postinor...viskas pagal plana-issauktos dirbtines menesines, po keleto dienu normalios, ju sulaukiau tokia pat diena, kaip ir pries Postinor vartojima..bet va dabar sekanciu nesulaukiu jau daugiau kaip savaite..dariausi testa neigiamas..o krutine taip skauda kaip pries sirgima...na galvoju gal nestuke busiu, bet kad testas parode, kad ne...tiesa pries sias menesines nesisaugojom...esu visiskai susipainiojus..nieko nebesuprantu...lyg ir ciklas tvarkoj po jo buvo..dabar nera menesiniu..gal kas galit padet susigaudyt sioj painioj situacijoj??? nors taip surasiau, kad turbut sunku ir suprast...
QUOTE(noriu_angeliuko @ 2009 03 10, 21:17)
mano situacija visiskai paini.. mazdaug pries 2men geriau Postinor...viskas pagal plana-issauktos dirbtines menesines, po keleto dienu normalios, ju sulaukiau tokia pat diena, kaip ir pries Postinor vartojima..bet va dabar sekanciu nesulaukiu jau daugiau kaip savaite..dariausi testa neigiamas..o krutine taip skauda kaip pries sirgima...na galvoju gal nestuke busiu, bet kad testas parode, kad ne...tiesa pries sias menesines nesisaugojom...esu visiskai susipainiojus..nieko nebesuprantu...lyg ir ciklas tvarkoj po jo buvo..dabar nera menesiniu..gal kas galit padet susigaudyt sioj painioj situacijoj??? nors taip surasiau, kad turbut sunku ir suprast...
na testas gali meluoti..
o nesisaugant didele tikimybe pastot..