Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

jei vartoju antibiotikus, nors temperaturos neturiu, ar galiu darytis nestumo testa?
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 02 25, 00:12)
Bandysiu atsakyti tau i pateiktus klausimus.
Visu pirma skausinga kiauside apziuros metu gali buti del uzdegimo! aisku turetu buti ir kiti uzdegimo pozymiai. Idomu kodel is karto gydytoja pagalvoja apie endometrioze g.gif 
1. ligos priezastys neaiskios, svarbu ir paveldejimas, kiti faktoriai. Del postinoro kaltes abejociau- saltiniu teigianciu toki fakta neesu maciusi.
2. diagnostika sudetinga- pradedama nuo echoskopijos, patvirtinti galutinai galima tik endoskopijos metu paemus medziaga istyrimui
3. liga gydoma, gali sukelti nevaisinguma bet nevisais atvejais- moterys sergancios endometrioze turi sansu pastoti ir pagimdyti kudiki

Daugiau informacijos rasi- supermamos skyrelyje nesulaukiancioms gandru, aisku pagoogling, jei moki anglu kalba irasyk endometriosis. 

Sekmes

Na matai, as pati gydytojos klausiau (ir ne vienos), ar tai ne nuo uzdegimo, bet visos tvirtina kad ne, nes nera kitu uzdegimo simptomu, echoskopija irgi daryta ne karta, nieko itartina jos metu nemato.. unsure.gif kitu tyrimu kol kas nesiule, nors ispejo, kad jie gana drastiski. Israse kontraceptiniu (del padidejusio vieno is moterisku hormonu kiekio), o del skausmo, sake, kad po keliu menesiu pasitikrint, jei tebeskaudes, reiktu tirtis del endometriozes, nes daugiau nera del ko skaudeti. na, dar sake, kad gali buti, jog as super jautrios nervu sistemos arba tuo metu vykusi ovuliacija kaireje kiausideje galejo ta skausma lemti.. zozdiu, niekas neaisku kol kas, bet baimes akys jau dideles... verysad.gif
Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Cia jau nuo organizmo priklauso,nes pas ja reguliarios , ir siaip savijauta gera, ji ne tai kad kasdien,o ji per viena karta nemazai pakeliu,kai buna baime,tai visko pridaro doh.gif ax.gif na nieko, svarbiausia,kad viskas geria 4u.gif
Atsakyti
Kiek dabar postinor kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 25, 11:05)
Kiek dabar postinor kainuoja?

virs 60 Lt
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2009 02 25, 15:24)
virs 60 Lt

mega_shok.gif ir dar su receptu blink.gif
na tai, padauges mamyciu Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas girdejote kokios galimos pasekmes laukiantis 2 savaiteje isgerti postinora, ar vaikui tai turi itakos ar ne?
Atsakyti
Esu naudojus viena karta pries kokius 5-7 metus, bet su vyru netycia nesusilaikem bet pasirodo jau buvo velu, ir dabar jau vaisiui 6-7 savaites ir nezinau ka daryti, gine sake yra daug nesiojanciu ir isgerus postinora. Todel ir domiuosi kaip cia buna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 02 25, 16:10)
mega_shok.gif  ir dar su receptu  blink.gif

man pries menesi be recepto pardave
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 02 25, 17:10)
mega_shok.gif  ir dar su receptu  blink.gif

dabar nauja tvarka - parduoda be receptu, o as kaip durniuke is ryto begau pas gydytoja, kad recepta parasytu.. blink.gif
Atsakyti
Mano patirtis su Postinor'u ne pati geriausia. Vartojau tik vieną kartą prieš keturis metus ir jis ne tik neapsaugojo nuo nėštumo, bet pastojau ne vietoje, t.y. buvo negimdyvinis nėštumas. Ginekologė sakė, kad nuo šio kontraceptiko taip dažnai atsitinka verysad.gif
Nuo to karto visoms savo draugėms patariu labai atsargiai su juo elgtis (geriau visai nevartoti) nono.gif
Atsakyti

as buvau gal kokius 3kartus postinora gerus extra atveju.aisku nestumo isvengiau,bet esu girdejus kad jos tikras nuodas.t.y.pradeda slinkti plaukai,pasidaro lb skausmingos menesines (man taip buvo) ir jei gana daznai naudoji gali daugiau niekada nesusilaukti vaikelio.niu zodziu bet jei beda atsitinka tai nera kur daugiau detis,zinoma gal geriau naudoti kontraceptines tabletes,ziedus ar pleistrus
Atsakyti