Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(kristina- @ 2009 02 19, 14:00)
sveikos, na va plyso prezervatyvas ir po valandos isgeriau dvi tabletes postinor`o, jau praejo 5dienos o jokio tepliojimo, nieko nera...mano ciklas 28-30dienu, tuomet buvo7diena, kaip manot galiu lauktis?

Šiaip ne visom teplioja, todėl manau, kad nesilauki.
Atsakyti
QUOTE(kristina- @ 2009 02 19, 13:00)
sveikos, na va plyso prezervatyvas ir po valandos isgeriau dvi tabletes postinor`o, jau praejo 5dienos o jokio tepliojimo, nieko nera...mano ciklas 28-30dienu, tuomet buvo7diena, kaip manot galiu lauktis?

jei isgerei po valandos, tai lb maza tikimybe, kad pastojai. kuo greiciau isgeri, tuo labiau veiksmingas sis vaistas.
as 2kartus geriau postinora, ir man netepliojo ir vaiku kolkas neturiu smile.gif
Atsakyti
na va atejo postinor mm, bet labai normalios,kaip iprastos mm...aciu siek tiek nuraminot mane:)
Atsakyti
Postinor'as išreguliuoja ciklą žiauriai.. doh.gif
Atsakyti
Teko man juo pasinaudoti sausio mėnesį. Išgėriau iš karto ryte, bet ar gali būti, kad ciklas iki dabar nesusireguliuoja? Nes mėnesinės šiuos 2 mėn buvo jau tokios silpnos. Nors ir šiaip jos nėra gausios. Testą dariausi 2 kartus, tikrai neigiamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 23 vasario 2009 - 13:40
Na man teko si vaista gerti pries kokius 2 metus gal dar anksciau. Ciklas neissibalansavo, tik vat jau kokia beda visam gyvenimui isigijau. Nuo tu tableciu man pasireiske endometrioze. (panašus į gimdos gleivinę audinys atsiranda ir veša už gimdos ertmės ribų) Tai sakiau gyvenime daugiau negersiu sito brudo. Plys tai plys ka padarysi. Tai labai skausminga liga po kurios galima buti nevaisingai. Geriau iki dabar kontraceptines. tai susitvarke simptomu nebuvo, bet va si menesi nutraukiau nes jau labai myletis nebenorejau ir seip depresija buvo. Ziuresim kaip bus. Jei vel atsinaujins ji tai vel reikes tabletes gerti doh.gif
Papildyta:
P.S. Beje ju sugeriau gal kokias 3 pakuotes per metus.
Atsakyti
Tie postinorai. doh.gif mano drauge gal kokius 15 isgere per vasar, bet jokiu komplikaciju,kiek gine sake, tai pasiseke mergaitei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 24, 07:33)
Tie postinorai. doh.gif  mano drauge gal kokius 15  isgere per vasar, bet jokiu komplikaciju,kiek gine sake, tai pasiseke mergaitei drinks_cheers.gif

Bet tai kaip tiek galima išgert, kažkoks neprotavimas. Draugas man sakė, o tau ūsai neužaugs? Čia humoras, bet žinot, nieko gero ten..
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 24, 07:33)
Tie postinorai. doh.gif  mano drauge gal kokius 15  isgere per vasar, bet jokiu komplikaciju,kiek gine sake, tai pasiseke mergaitei drinks_cheers.gif

o dievuliau verysad.gif aš jau būčiau išprotėjus pati nuo tokių dozių unsure.gif
Atsakyti
[quote=megxil,2009 02 23, 17:56]
Nuo tu tableciu man pasireiske endometrioze. (panašus į gimdos gleivinę audinys atsiranda ir veša už gimdos ertmės ribų)

megxil, man labai aktuali sita tema.. ta endometrioze. Gal gali placiau "apsviesti"? blush2.gif Ginek. apziuros metu spaudant kaire kiauside, labai skauda, ginekologe itaria ta nelemta endometrioze. Bet apie ja tik tiek ir zinau, kaip tu parasei, kad panasi i gimdos gleivine vesa uz jos ribu ir tai gali lemti nevaisinguma.. verysad.gif Turiu keleta klausimu:

1. del ko ji atsiranda? rasei, kad nuo postinor tableciu, ar tikrai? matai, as postinor vartojau tik karta gyvenime ir ir tai tik po to laiko, kai gydytoja itare man esant endometrioze.

2. Kaip ja nustato? kaip nustate tau? girdejau, kad nustatoma tik endoskopijos budu ar kazkaip pan. labai bijau, kad tokia intervencija gali pakenkti ir taip nelabai sveikiems ir skausmingiems mano vid lytiniams organams unsure.gif

3. Kaip ji gydoma? ar galima pasveikti??

Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 24, 06:33)

taigi galima ne daugiau kaip 1 karta per menesi..
Atsakyti
[quote=Lemoora,2009 02 24, 14:13]
[quote=megxil,2009 02 23, 17:56]
Nuo tu tableciu man pasireiske endometrioze. (panašus į gimdos gleivinę audinys atsiranda ir veša už gimdos ertmės ribų)

megxil, man labai aktuali sita tema.. ta endometrioze. Gal gali placiau "apsviesti"? blush2.gif Ginek. apziuros metu spaudant kaire kiauside, labai skauda, ginekologe itaria ta nelemta endometrioze. Bet apie ja tik tiek ir zinau, kaip tu parasei, kad panasi i gimdos gleivine vesa uz jos ribu ir tai gali lemti nevaisinguma.. verysad.gif Turiu keleta klausimu:

1. del ko ji atsiranda? rasei, kad nuo postinor tableciu, ar tikrai? matai, as postinor vartojau tik karta gyvenime ir ir tai tik po to laiko, kai gydytoja itare man esant endometrioze.

2. Kaip ja nustato? kaip nustate tau? girdejau, kad nustatoma tik endoskopijos budu ar kazkaip pan. labai bijau, kad tokia intervencija gali pakenkti ir taip nelabai sveikiems ir skausmingiems mano vid lytiniams organams unsure.gif

3. Kaip ji gydoma? ar galima pasveikti??

Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu savo patirtimi 4u.gif
[/quote]

Bandysiu atsakyti tau i pateiktus klausimus.
Visu pirma skausinga kiauside apziuros metu gali buti del uzdegimo! aisku turetu buti ir kiti uzdegimo pozymiai. Idomu kodel is karto gydytoja pagalvoja apie endometrioze g.gif
1. ligos priezastys neaiskios, svarbu ir paveldejimas, kiti faktoriai. Del postinoro kaltes abejociau- saltiniu teigianciu toki fakta neesu maciusi.
2. diagnostika sudetinga- pradedama nuo echoskopijos, patvirtinti galutinai galima tik endoskopijos metu paemus medziaga istyrimui
3. liga gydoma, gali sukelti nevaisinguma bet nevisais atvejais- moterys sergancios endometrioze turi sansu pastoti ir pagimdyti kudiki

Daugiau informacijos rasi- supermamos skyrelyje nesulaukiancioms gandru, aisku pagoogling, jei moki anglu kalba irasyk endometriosis.

Sekmes
Atsakyti