Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(Lemoora @ 2009 01 27, 12:26)
Cituoju:

"Jei yra bet kuri iš žemiau išvardytų aplinkybių, pasitarkite su gydytoju, nes Postinor-2 tabletės kaip skubios kontracepcijos priemonė gali Jums netikti:
...
- jeigu vartojate bet kurių žemiau išvardytų vaistų, kadangi jie gali mažinti Postinor-2 tabletės veiksmingumą:
· Barbitūratų arba kitų vaistų nuo epilepsijos (pvz., primidono, fenitoino, karbamazepino);"

Dar kartą pabrėžiu, kad aš žinau, jog vienas iš mano vaistų, paskirtų gydytojos yra nuo epilepsijos, ar jis naudojamas depresijai gydyti, aš nežinau. Tik tiek, kad man jis paskirtas kartu su antidepresantais.

Na kalba kaip ir ėjo apie antidepresantus ir man šitai ir buvo aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korina: 27 sausio 2009 - 16:46
QUOTE(korina @ 2009 01 27, 17:39)
Na kalba kaip ir ėjo apie antidepresantus ir man šitai ir buvo aktualu  smile.gif

Su antidepresantais ir postinor problemu neturetu but wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2009 01 22, 17:58)
Tikimybė po šių tablėčių pastot visada yra, tik neaišku kokia... Man irgi teko gert Postinorą ir  nestuke.gif  netapau smile.gif  Tačiau visvien pasekmės buvo - dėl jų išreguliuoto ciklo atsirado cista.  Bet dabar vėl viskas ok rolleyes.gif

O is kur tu zinai, kad del issireguliavusio ciklo tau atsirado ta cista, man atrodo niekas nezino nuo ko jos atsiranda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misienė @ 2009 01 29, 17:20)
O is kur tu zinai, kad del issireguliavusio ciklo tau atsirado ta cista, man atrodo niekas nezino nuo ko jos atsiranda? g.gif

Kaip tai niekas nežino?? blink.gif Man, pvz, krūtinėj cistos ėmė rastis dėl padidėjusio prolaktino (mot. hormono) kiekio kraujyje. Ir tai patvirtino ne vienas gydytojas. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemoora @ 2009 01 26, 13:58)
Zinau, kad ziaurus, bet svelnesnio nezinau..  blush2.gif  ar tikrai rodo teigiama, net jei nesi nescia??  blink.gif  tai kaip tuomet zinoti, ar tikrai nepastojai? eiti pas ginekologe?  g.gif
Papildyta:
Na, as tiksliai nezinau, ar jis vartojamas, kaip antidepresantas, bet mano gydytoja ji paskyre kartu su antidepresantais vartoti, siaip jo tikroji paskirtis yra gydyti epilepsija.. tei va, radau, kad priesepilepsiniu vaistu negalima vartoti su postinor.
Atsiprasau, is skubejimo pavadinau ji antidepresantu, nes visi kiti mano vartojami vaistai tokie..  4u.gif

Jei noresi zinot , ar esi nescia....darysi testa veliau ...juk nebutinai suzinot ta pacia diena smile.gif O su Postinor testas tikrai gali rodyt teigiama.Man taip buvo..
Atsakyti
Ar kam buvo,kad po postinor menesines velavo pora menesiu? man jau jos 2 men kaip nera (mazdaug). dariausi testus - neigiami. Turbut labai jau issiderino ciklas
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 02 10, 12:25)
Ar kam buvo,kad po postinor menesines velavo pora menesiu? man jau jos 2 men kaip nera (mazdaug). dariausi testus - neigiami. Turbut labai jau issiderino ciklas

Esu tik girdejusi, kad ir taip buna...
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 02 10, 12:25)

Rekomenduociau pasirodyti ginekologei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 02 10, 13:25)

O Tau buvo po keliu dienu nuo "postinoro" isgerimo kraujavimas? unsure.gif
Man buvo, tada po keliu sav buvo mm, o tada labai nereguleru - pvz visa spali nebuvo, visa sausi (nors geriau rugpjuti) - vis dar neatsistato - sokineja ciklas labai g.gif
Atsakyti
Nava...siandien sulaukiau savo mmm... bet nera ko stebetis,juk tokie hormonai labai sujaucia cikla ir siaip pridaro visokiu negerybiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 02 12, 18:00)
Nava...siandien sulaukiau savo mmm... bet nera ko stebetis,juk tokie hormonai labai sujaucia cikla ir siaip pridaro visokiu negerybiu sad.gif

Tai ir sveikinam, kad viskas issisprende i gera 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na va plyso prezervatyvas ir po valandos isgeriau dvi tabletes postinor`o, jau praejo 5dienos o jokio tepliojimo, nieko nera...mano ciklas 28-30dienu, tuomet buvo7diena, kaip manot galiu lauktis?
Atsakyti