Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(jutela @ 2008 12 19, 13:48)
siaip yra vaistai postinor, tai ekstrine kontracepcija.Jo isgeru per kelias dienas prasideda menesines ir nera jokiu vilciu pastoti

Dėl vilčių, tai nereikia žmogaus klaidinti. Panaršykite kituose supermamų puslapiuose ir rasite pilna postinorinių vaikiukų. Ir mėnesinės ne būtinai prasideda po kelių dienų, čia tiesiog vienas iš šalutinių poveikių. O šiaip geriau saugotis kitais ir pigesniais būdais, o ne postinorą gerti. Tai arkliška dozė hormonų, kuria nereiktų piktnaudžiauti. Aš kažkaip naiviai tikėjau, kad dabartinis žalias jaunimėlis jau viską žino apie saugius lytinius santykius. Juolab, kad internetas nėra beprotiška preabanga. Išvada: lytinis švietimas mokyklose yra BŪTINAS. Ir geriausia, kad būtų dėstomas 5 kartus per savaitę, kaip kokia matematika. Tuomet nebus tokių temų SM ir mums nereiks čia spėlioti, ar mergina tikrai tokia kvaila ar tik apsimeta ir sukūrė fiktyvią temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 19 gruodžio 2008 - 13:08
QUOTE(numlock @ 2008 11 03, 15:30)
o tai paciai suzinot ar pastojau ar ne neiseina ?

Tik jau ne kitą dieną po santykių. Nėštumo testų gamintojai deklaruoja, kad jų testai rodo jau 10 dienų nėštumą, bet, net jei ir taip, jokios tabletės tau nepadetų.
Geriau eik pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2008 12 19, 09:47)
vistiek pasinuodijau.. nes panika buvo siaubinga, net nezinau kodel taip.. bet kiek turejau vaistinese iskentet, kol radau ta kur nupirkau.. kaikuriose i mane kaip i kokia gatves k.. ziurejo.. su tokia pagieza.. siaubas.. verysad.gif

Gal nereiktų paisyti kiekvieno žvilgsnio console.gif Visad atsiras tokių, kurie pasmerks net už gerus darbus. Manyčiau, tau jie tokie baisūs pasirodė, kad pati ne kaip jautiesi. Prisimenu ir aš gilioj jaunystėje, kad paprašius postinoro vaistininkė man tuoj akis į dešinę ranką įbedė - su žiedu ar be lotuliukas.gif Oi būtų ką nors pasakius gun_rifle.gif
Mano akimis kontracepcija, net ir tokia radikalia forma tiesiogiai rodo moters atsakingumą, o smerkti tai gali tik neišmanėliai.
Atsakyti
Man teko pora katu pirkt si vaista, bet ejo vyras, smile.gif pati neinu, o seip tai greit viskas susireguliavo po menesio
Atsakyti
norejau paklausti ar galima darytis nestumo testa sloguojant?
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2008 12 19, 14:14)
seip tai mitai,cia del tu dataru jai tau kokia 16-17metu gali drasiai uzsiregistruoti pas moteru dagtare apsilankytis,nieks galvos nenusuks ir nereikalauja tu tevu. Juk mokyklosia normaliose turetu kalbeti jau panelesm,apie pirma vizita pas ginekologa.

nzn gal kai tik buvo prieme sia nesamone,tai ne viena karta maciau,kad eina vaikai su mamom..ar teciais..mokytoja vede savo 16meti pas daktara,nes kitaip neprieme...tai ir sakau,ka as zn smile.gif gal jau nebereikalauja..smile.gif

Numlock? kaip tau ten? viskas gerai? buvai pas daktarus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 21 gruodžio 2008 - 17:08
Sveikos. smile.gif
Va užvakar naktį buvau išprievartauta, į nieką nesikreipiau, pernelyg bijojau ir tik va šiandien nuėjau nusipirkti Postinor 2, nuo lytinio akto praėjo kažkur apie 36 valandos. Kaip manot jis suveiks ar ne? Nes labai bijau. Apie jokį lelių dar net svajot nenoriu.
Kiek žinau dar yra aborto tabletes kažkokios. Gal žinot jų kaina ir kaip vadinas? Nes chirurginiam abortui nesiryžčiau manau..
Atsakyti
QUOTE(Eteka @ 2008 12 22, 13:34)
Sveikos. smile.gif
Va užvakar naktį buvau išprievartauta, į nieką nesikreipiau, pernelyg bijojau ir tik va šiandien nuėjau nusipirkti Postinor 2, nuo lytinio akto praėjo kažkur apie 36 valandos. Kaip manot jis suveiks ar ne? Nes labai bijau. Apie jokį lelių dar net svajot nenoriu.
Kiek žinau dar yra aborto tabletes kažkokios. Gal žinot jų kaina ir kaip vadinas? Nes chirurginiam abortui nesiryžčiau manau..

Kiek tau metu? Butinai bek pas daktare kuo greiciau. Gali suveikt, bet gali ir ne. Kokios tavo buvo dienos, ar zinai? Buna kad Postinoras nesuveikia, bet gal ir suveiks. Beja o kaip tau ji pardave, dabar jis gi receptinis. Geriau ji gerti iskarto, negerai, kad tiek laukei. Kuo greiciau isgeri, tuo efektyvesnis. Gerai, jei tau jokiu ligu neperdave. Tokius reiketu saudyti. Ji gali nuteisti ir nuo taves tai priklauso. Toks gali ir antra karta taip padaryti ir tau ir kitai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 22 gruodžio 2008 - 13:46
Neseniai suėjo 18. Dienos? Nežinau tikrai.
Pardavė, nes pasakiau, kad skubu ir viskas. Būčiau vakar nusipirkus, bet per dideliame šoke buvau..
Atsakyti
QUOTE(Eteka @ 2008 12 22, 13:50)
Neseniai suėjo 18. Dienos? Nežinau tikrai.
Pardavė, nes pasakiau, kad skubu ir viskas. Būčiau vakar nusipirkus, bet per dideliame šoke buvau..

Galvojau gal nepilnamete. Tikekimes viskas tau bus gerai. Bet nueik pas daktare, kad nuo ligu patikrintu. Abortines tabletes cia nelegalios.
Atsakyti
Nu dar tik 2 dienos, kai 18 metų turiu.
Ačiū, būtinai kreipsiuos ir tikiuosi viskas bus gerai.

Gal žinote kokią gerą ginekologę Vilniuje? Nes pas bet kokią kažkaip baisu eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eteka: 22 gruodžio 2008 - 13:58
QUOTE(Eteka @ 2008 12 22, 13:58)
Nu dar tik 2 dienos, kai 18 metų turiu.
Ačiū, būtinai kreipsiuos ir tikiuosi viskas bus gerai.

Gal žinote kokią gerą ginekologę Vilniuje? Nes pas bet kokią kažkaip baisu eiti.

Vaiva Eringyte yra gera, jei paskambinsi, pasakysi kas tau buvo, manau priims greitai. Gali paieskoti jos numerio internete. Tik kad brangiai kainuoja, bet visur taip. Ji dirba netoli Zalgirio poliklinikos.
Papildyta:
Va, as pati jos nr turejau: 861608607, toks buvo pries kelis metus, kai pas ja buvau
Atsakyti