Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

buvo man toks atvejis-isgeriau postinoro 2 tabletes...bet deja nesusirgau...nes vistiek pastojau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2008 12 11, 10:08)
buvo man toks atvejis-isgeriau postinoro 2 tabletes...bet deja nesusirgau...nes vistiek pastojau.... doh.gif

Nu ir gerai, vadinasi taip buvo lemta mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gerusios "postinor2" - per kiek laiko mazdaug jums susinormalizavo ciklas? g.gif

Nes man kas menesi vis kitu metu prasideda mm - geriau rugpjuti, o pasekmes - iki siol verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 17:02)
Merginos, gerusios "postinor2" - per kiek laiko mazdaug jums susinormalizavo ciklas?  g.gif

Nes man kas menesi vis kitu metu prasideda mm - geriau rugpjuti, o pasekmes - iki siol verysad.gif

o man jis net nebuvo labai sutrikes g.gif teko gerti du kartus- viena karta kraujavimas prasidejo uz keliu dienu,o po poros savaiciu normalios mm laiku,kai antra karta teko gerti jokio kraujavimo nesukele ,tik mm prasidejo 2 dienom anksciau
Atsakyti
Norejau paklausti, ar parduoda jums postinor be recepto? nes kiek girdejau su tuo dabar sunku...
Nutraukiau kontraceptiku vartojima pries 2 men, vakar nelabai saugiai pasimylejau (nutrauktas aktas), bet kazkaip vakare ramu buvo, o siandien kazkokia panika apeme.. sedziu darbe ir apie nieka negaliu galvot.. begt to pastinoro pirkt ar ne.. 20ta ciklo diena, tai kaip jau ir nebaisu turetu buti, bet tokia panika man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(idomu @ 2008 12 15, 11:52)
o man jis net nebuvo labai sutrikes  g.gif teko gerti du kartus- viena karta kraujavimas prasidejo uz keliu dienu,o po poros savaiciu normalios mm laiku,kai antra karta teko gerti jokio kraujavimo nesukele ,tik  mm prasidejo 2 dienom anksciau

Niu matai, tau viskas ok - ziuriu ir vaikiuka jau turi bigsmile.gif 4u.gif

Bet senoje temoje skaiciau, kad daugumai sutrinka ciklas, ilgai nebuna mm... Tai as prie tu nelaiminguju... Testas neigiamas, bet dbr tikrai zinau, kad nebegerciau "postinoro"... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2008 12 15, 10:56)
Norejau paklausti, ar parduoda jums postinor be recepto? nes kiek girdejau su tuo dabar sunku...
Nutraukiau kontraceptiku vartojima pries 2 men, vakar nelabai saugiai pasimylejau (nutrauktas aktas), bet kazkaip vakare ramu buvo, o siandien kazkokia panika apeme.. sedziu darbe ir apie nieka negaliu galvot.. begt to pastinoro pirkt ar ne.. 20ta ciklo diena, tai kaip jau ir nebaisu turetu buti, bet tokia panika man...  verysad.gif

Jau daug laiko praėjo ir niekas neatsakė, bet manau, kad praėjus vienai dienai jau nelabai ir apsimoka save nuodyti. smile.gif
Atsakyti
Va visai neseniai skaiciau,kad nori isvis nutraukti lytinio švietimo programas mokyklose unsure.gif O "Washington Times" pranešė, kad 300 organizacijų nori taip paveikti JTO specialiąją Generalinę asamblėją, skirtą vaikų problemoms spręsti, kad ši būtų priversta priimti sprendimą, teikiantį pirmenybę skaistumo ugdymui, o ne prezervatyvų,kontraceptiku ar kitu apsisaugojimo priemoniu, platinimui kovojant su AIDS ar neplanuotu nestumu. Nu nu paskaiciu sios paneles isdestytas mintis tai,manau pries kokia gerus 20-30metu (ar net daug daugiau),reikejo mastyti apie skaistybes ugdyma.Nes per daug jau viskas isitvirtino nusistovejo,ir tapo normomis,jau lytinis aktas nelabai nustebins 5-6kl mokini girdejas apie tai ar mates tikrai bus 100% kai siuo metu taip lengvai prieinama ne tik tai, kas dar neturetu dominti,bet ir isbandyti viska visaip, kad ir su tos pacios lyties atstovu,juk cia kaip ir noma jau patape, kai kur jau net ir labai seniai doh.gif doh.gif doh.gif
Taip kad dar karta pasikartosiu,jau per daug toli nuaita.Bent as tik uz tai kad, mokyklosa butu protingai apsvieciamas jaunimas visom apsisaugojimo priemonem ir seip naudinga informacija! Nes tokiu kaip si panele tai "pype osia" Lietuvelei,o paskiau buna gerumo akcijos padekime nuskriaustiems vaikams,kuriuos pagimde 10% neismaniusiu kaip apsisaugoti nuo neplanuoto nestumo vaiku! Ziauriu bet tokia relybe,Ievos ir Adomo laiku nieks manau nesugebes sugrazinti,o apsisaugoti nuo pasekmiu imanoma. Gal ziaurokai as cia,bet priverte isreiksti nuomone, kai perskaiciau sios paneles uzduotas klausimas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egocentric @ 2008 12 18, 13:38)
Jau daug laiko praėjo ir niekas neatsakė, bet manau, kad praėjus vienai dienai jau nelabai ir apsimoka save nuodyti. smile.gif

vistiek pasinuodijau.. nes panika buvo siaubinga, net nezinau kodel taip.. bet kiek turejau vaistinese iskentet, kol radau ta kur nupirkau.. kaikuriose i mane kaip i kokia gatves k.. ziurejo.. su tokia pagieza.. siaubas.. verysad.gif
Atsakyti
numlock arba tu niolikine,arba tu cia visiems smegenis pudrini. sakyk gi kiek tau metu? ir ar i tave jis baige? gal jis isvis nebaige.o tu cia keli vejeli.smile.gif kiek zn pas daktarus dbr tik su suaugusiais eit galima.jei ner 18.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 19, 12:04)
numlock arba tu niolikine,arba tu cia visiems smegenis pudrini. sakyk gi kiek tau metu? ir ar i tave jis baige? gal jis isvis nebaige.o tu cia keli vejeli.smile.gif kiek zn pas daktarus dbr tik su suaugusiais eit galima.jei ner 18.

seip tai mitai,cia del tu dataru jai tau kokia 16-17metu gali drasiai uzsiregistruoti pas moteru dagtare apsilankytis,nieks galvos nenusuks ir nereikalauja tu tevu. Juk mokyklosia normaliose turetu kalbeti jau panelesm,apie pirma vizita pas ginekologa.
Atsakyti
siaip yra vaistai postinor, tai ekstrine kontracepcija.Jo isgeru per kelias dienas prasideda menesines ir nera jokiu vilciu pastoti
Atsakyti