Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

kai is geriau ta postinor tai nieko,jokiu salutiniu poveikiu,bet va db praejus kazkur porai savaiciu,savijauta labai nekokia ir mm nera,reikes dar karta del viso pikto nestuma testa pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 11 14, 11:43)
pamenu,kai ir as kelis kartus geriau postinor, bet jau jo efektas  doh.gif galva skauda,pilva skauda,ir kraujuoji,teplioja... mm isreguliavo,ir siaip labai retai ajs galima gerti,kad nepakenkti sau,jau geriau tada naudoti kokia apsaugos priemone,kaip dabar ju tiek daug yra.
saugokite save merginos!

O ka daryti, kai apsaugo priemone plysta doh.gif Vat tada ir griebiesi soko busenoje "postinoro" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(framboise @ 2008 11 14, 14:11)
Mergaites, aciu uz atsakymus.
rasiau,kad sulaukiau kraujavimo, tom akimirkom dziaugiausi,bet dabar jau ir neramu darosi, nes varo kaip is ciaupo,dar taip gyvenime nemaciau pas save.  blink.gif  ka dabar daryt ? neramu kazkaip.

kad as dar karta kaip gyva ta bruda gerciau...  bash.gif

pamenu, kai as is buvau isgerusi postinor, tai labai paskui kraujavau, isisgandusi nuejau pas gyd. ir man pasake, o ko tu norei, juk viena ta tablete sulyg 6 paparstu kontarceptiniu.
bet geriau nueik pasikonsultuoti, kad pati nusiramintum
Atsakyti
Man buvo, kad 9savaites mmm nepasirodė po Postinor pavartojimo. Net ir vaistus teko gert, kad išaukčiau mėnesines unsure.gif
Atsakyti
Kas menesi po postinora? blink.gif Taigi cia ne koks saldainis blink.gif Jei viena kart nelaime atsitiko - darykit isvadas ir pradekit saugotis, o tai susigadinsi sveikata su postinorais ir kelio atgal nebebus.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 11 23, 14:16)
Kas menesi po postinora?  blink.gif Taigi cia ne koks saldainis  blink.gif Jei viena kart nelaime atsitiko - darykit isvadas ir pradekit saugotis, o tai susigadinsi sveikata su postinorais ir kelio atgal nebebus.

Lyg niekas is cia rasiusiu neminejo, kad naudoja ji kas menesi...
Atsakyti
Isties, kamputyje, jus teisi. Ne taip perskaiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 23 lapkričio 2008 - 14:32
QUOTE(Yuka @ 2008 07 18, 13:35)
Sveiki.Turiu toki klausimuka.Mazdaug pries menesi esu gerusi postinor ir ta kart mm prasidejo kaip ir turejo, lygiai po 28 dienu.O si karta jos veluoja jau kelias dienas ir man kilo klausimas: ar dar yra kazkokia tikimybe, kad esu nescia ar cia del postinoro? Nes jau nervas ima taip nieko nezinant.O beje, ar tai, kad zmogus vartojo postinora galima pamatyti per kraujo testus? is anksto dekui ;]

garbane, tau tai sukėlė nerimo? Aš ir dabar perskaičiau ir iškilo klausimas, ar ji "šį kartą" tik apie mėnesines ar apie Postinor'ą g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 24, 16:02)
garbane, tau tai sukėlė nerimo? Aš ir dabar perskaičiau ir iškilo klausimas, ar ji "šį kartą" tik apie mėnesines ar apie Postinor'ą  g.gif

as kiek supratau cia postinoras vartojamas jau kelinta karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yuka @ 2008 07 18, 14:35)
Sveiki.Turiu toki klausimuka.Mazdaug pries menesi esu gerusi postinor ir ta kart mm prasidejo kaip ir turejo, lygiai po 28 dienu.O si karta jos veluoja jau kelias dienas ir man kilo klausimas: ar dar yra kazkokia tikimybe, kad esu nescia ar cia del postinoro? Nes jau nervas ima taip nieko nezinant.O beje, ar tai, kad zmogus vartojo postinora galima pamatyti per kraujo testus? is anksto dekui ;]

aš tai siūlyčiau pasitikrint, nes gali būt, kad nėščia. Ir tikimybė gan didelė, nes neapsaugo visiškai postinoras...
Atsakyti
labas,valandos begyje po nesaugaus lytinio akto isgeriau postinor2,bet isgeriau iskart dvi tabletes,ar butina jas gerti po viena kaip radau kitose temose?nes vartojimo lapelyje parasyta tik tai,kad dvi isdert ir ar dideli sansai man pastot?
Atsakyti
QUOTE(jauna4 @ 2008 12 01, 11:30)
labas,valandos begyje po nesaugaus lytinio akto isgeriau postinor2,bet isgeriau iskart dvi tabletes,ar butina jas gerti po viena kaip radau kitose temose?nes vartojimo lapelyje parasyta tik tai,kad dvi isdert ir ar dideli sansai man pastot?

Neatidarineki temos, jei tokia jau yra - pereiki diskutuoti i senaja tema ax.gif
Pastoti neturetum.
Atsakyti