Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

NLA tikrai nėra patikimiau už prezervatyvus, bent jau aš tai taip nesisaugočiau, o KT irgi negerk, patariu iš savo patirties pati gėriau 5 metus, kol geri gerai, bt kai meti. Vistik aš pirmenybę teikiu gumytėm, neplyšo mum nė karto per 6 metus
Atsakyti
na mes tik per vaisingas dienas naudodavom gumytes,apie pora savaiciu kazkur.kolkas dar neuzkibo
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 01, 15:39)
na jos ir man jau veluoja,bet tik keleta dienu,gal tau vienas ciklas del ju tik nuplauke paskui susitvarkys

Taip iseina, kad nuplauke - visa spali nebuvo mm, o 11 02 - prasidejo rolleyes.gif
Tad galiu reziumuoti man sukelta "postinoro" zala - isderino mm cikla verysad.gif
Visa kita normaliai - essen.gif pries mm matyt norejau biggrin.gif
Atsakyti
na sveikos smile.gif noreciau pasiklausti jusu nuomones ax.gif mazdaug pries 2men teko isgerti postinoro,issauke menesines,poto ir tikrosios atejo, o stai menesines buvo paskutini karta spalio 5-9d. vejuoja db g.gif ir nezinau ka daryti...testa dariausi bet neigiamas,nusipirkau dar viena,darysiuos rytoj blink.gif ir nenumanau kodel man mmm veluoja?? gal kam taip buvo? beje,jau apie savaite keistai maudzia pilvo apacia...
Papildyta:
ir dar vienas dalykas,po to turejau santykiu,bet vaikinas taip sakant nenuleido manyje. Bet pasiskaicius internete,kad po tokiu zaidimu 25/100 merginu pastoja,neramu pasidare g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Taip jau yra - ciklas isderintas juk...
Antros tikrosios mm visoms labai velai ateina unsure.gif
Atsakyti
atkeliavo menesines siandien biggrin.gif 4u.gif valio 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
as sestadienio ryta isgeriau ta tablete (vokietijoj jos kitaip vadinas), siandien sulaukiau kraujavimo. ir jau nebeturiu kantrybes skaitinet internete, per tas dienas galvojau isprotesiu is nerimo ir baimiu visokiu,ko tik as sau neprisigalvojau.
ar gali man kas nors trumpai ir aiskiai pasakyt, ar jau galiu nusiramint ? teoriskai juk sitas issauktas kraujavimas gimda isvalo irgi, ar ne taip ? reiskia nebeturetu buti kur tam leliukui isikabint,jeigu jis ten ir buvo..
Atsakyti
QUOTE(framboise @ 2008 11 13, 13:22)
sveikos,
as sestadienio ryta isgeriau ta tablete (vokietijoj jos kitaip vadinas), siandien sulaukiau kraujavimo. ir jau nebeturiu kantrybes skaitinet internete, per tas dienas galvojau isprotesiu is nerimo ir baimiu visokiu,ko tik as sau neprisigalvojau.
ar gali man kas nors trumpai ir aiskiai pasakyt, ar jau galiu nusiramint ? teoriskai juk sitas issauktas kraujavimas gimda isvalo irgi, ar ne taip ? reiskia nebeturetu buti kur tam leliukui isikabint,jeigu jis ten ir buvo..

Tiesa tokia kad POstinoras neleidzia implantuotis kiausineliui bet jei jis jau spejo isskverbti i gimdos gleivine jis nestumo nenutrauks, tai nera aborta sukeliantis preparatas. Jei menesines atsirado reiskia si karta neuzkibo blush2.gif
Atsakyti
istikro daug cia visko apie ta postinora prirasyta bet turbut tik medikai galetu pasakyti kaip yra istikruju,nors ir jie kiekvienas savo nuomone turi... As viena karta geriau postinora, ir daugiau nebegersiu,galvos skausmas tas postinoras...Sutrikdo cikla,ir siaip labai silpna po jo buna... Nemanau kad nestuke busi wink.gif bet del ramios galvos pasidaryk testa po poros savaiciu... As irgi taip dariau smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
pamenu,kai ir as kelis kartus geriau postinor, bet jau jo efektas doh.gif galva skauda,pilva skauda,ir kraujuoji,teplioja... mm isreguliavo,ir siaip labai retai ajs galima gerti,kad nepakenkti sau,jau geriau tada naudoti kokia apsaugos priemone,kaip dabar ju tiek daug yra.
saugokite save merginos!
Atsakyti
Mergaites, aciu uz atsakymus.
rasiau,kad sulaukiau kraujavimo, tom akimirkom dziaugiausi,bet dabar jau ir neramu darosi, nes varo kaip is ciaupo,dar taip gyvenime nemaciau pas save. blink.gif ka dabar daryt ? neramu kazkaip.

kad as dar karta kaip gyva ta bruda gerciau... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(framboise @ 2008 11 14, 14:11)
Mergaites, aciu uz atsakymus.
rasiau,kad sulaukiau kraujavimo, tom akimirkom dziaugiausi,bet dabar jau ir neramu darosi, nes varo kaip is ciaupo,dar taip gyvenime nemaciau pas save.  blink.gif  ka dabar daryt ? neramu kazkaip.

kad as dar karta kaip gyva ta bruda gerciau...  bash.gif

Nelabai ka ir padarysi. Jei taip gausiai kraujuotu kelias dienas tai butinai kreipkis pas gydytojus.
Atsakyti