QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 25, 00:00)
na, ne:p nenoriu tikrai. tiesiog as visiskai neturiu patirties, ir turiu traumu, susijusiu su sitais dalykais. buvau.. ee, na, isnaudota. vaikysteje. todel gal tu ir negali suprasti, kaip man tai gali buti.. kitaip, nei tau. baime yra toks dalykas.
na linkiu nugaleti baime
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 22, 19:48)
na.. labai jauna nesu. man 20 metu.
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 24, 23:57)
Jau ne tokia ir jauna, metas suaugti ir tapti savarankiškesnei
O dėl panikos, tai manau, kad ir aš panašiai elgčiaus, bet gydytojai reikia pasakyti viską, nes kitaip ji tiesiog nežinos, kaip gydyti
QUOTE(k-o-m-a @ 2008 10 25, 12:09)
sveikos. turiu toki klausimeli isgeriau ta postinor-2 tablete po 10 val bet viena..ir po valandos antra..nes nepaskaiciau lapelio kad reikia isgerti iskart abi,gavojau kad cia tos pacios kaip kad reikedavo gerti viena o tik po 12val kita...tai vat ar veiks man tas postinoras..
manau nuodas suveiks
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 10 21, 19:08)
Seniau buvo Postinor, tai ta ir reikedavo gerti antra pablete po 12 valandu, dabar jau Postinor 2, matyt kitoks ir reikia gerti abi tabletes iskarto, bet matyt vaistininkes savo pasenusiom ziniom nurodymus duoda ,kaip man buvo " TAI AISKU ,kad gerti neiskarto. Pasiskaitykit informacini lapeli, ten viskas parasyta" , o pacios net nezino kas
man panasiai buvo. is visu girdejau, kad postinora2 reikia gert viena iskart o kita po 12val. bet as perskaiciau instrukcija ir to nebuvo parasyta. tai abi tabletes iskart geriau
Reiktų konsultacijos prieš porą savaičių baigėsi mm. Prieš savaitę teko vartoti postinor. Šiuo metu vėl prasidėjo mm, ar galėjo taip išsiderinti ciklas ar tai skaityti kaip tikras mm ? ar klijuoti KP, ar laukti tikrų , kitų mm
jo.. ir man atrodo, kad visgi teks pasakoti.
o savarankiskesne tapti ne taip paprasta, kai tau nera leidziama. as juk nenoriu skandalu. tad tenka tai daryti letai viska staigiai pakeisti yra sunku. ***** manes pries metus vakare i miesta neisleisdavo, o dabar jau aciu Dievui griztu namo ir nakti. viskas keiciasi, tik ne taip staiga
kai esi namie vienintelis vaikas, o tevo nera, tai labai perdetai tave saugo:p jei taip auginat vaikus, nedarykit taip. jiems sunku buna.
o savarankiskesne tapti ne taip paprasta, kai tau nera leidziama. as juk nenoriu skandalu. tad tenka tai daryti letai viska staigiai pakeisti yra sunku. ***** manes pries metus vakare i miesta neisleisdavo, o dabar jau aciu Dievui griztu namo ir nakti. viskas keiciasi, tik ne taip staiga
kai esi namie vienintelis vaikas, o tevo nera, tai labai perdetai tave saugo:p jei taip auginat vaikus, nedarykit taip. jiems sunku buna.
QUOTE(šaltute @ 2008 10 26, 13:30)
Reiktų konsultacijos prieš porą savaičių baigėsi mm. Prieš savaitę teko vartoti postinor. Šiuo metu vėl prasidėjo mm, ar galėjo taip išsiderinti ciklas ar tai skaityti kaip tikras mm ? ar klijuoti KP, ar laukti tikrų , kitų mm
Lauki tikru mm, nes tai buvo "postinoro" issauktas kraujavimas.
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti gerusiu "postinora" - ar nepriaugote svorio?
Nes visada sverdavau apie 50 kg - niu dbr kaip 55 taip 55
QUOTE(Hottea @ 2008 10 26, 18:46)
Lauki tikru mm, nes tai buvo "postinoro" issauktas kraujavimas.
Papildyta:
Papildyta:
per savo gyvenima gal kokius 3kartus postinora geraiu, bet del to nepriaugau svorio