Pabandyk susidėlioti viską iš eilės:
1. Tau rūpi ar tu nenėščia.
2. Gėrei Postinoro.
3. Nori išsigydyti pienligę.
Kažko ypatingo gydytojai pasakot ir nereikia. Taip ir pasakyk - gėriau Postinorą, negaliu atsikratyt pienligės. Patikrinus tave ji iškart tau pasakys, kad nenėščia ir paskirs vaistų nuo pienligės. O smulkmenos juk jai visai neaktualios, todėl nebūtina jas pasakot .
Nutaisyk ramų veidą ir pasakyk, kad vaikino spermos pateko ant išorinių lytinių organų ir supanikavai. Bet gėrei iš tiesų be reikalo, užvažiavai su beisbolke per savo hormoninę sistemą, dabar teks palūkėti, kol atsistatys .
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 21, 19:21)
sveikos.. turiu tokia bedute.. pries pora menesiu buvo toks ivykis, kad labai su draugu issigandom.. dar neturiu jokios patirties sitam reikale, o buvo tik deme ant rubu ir paskui ejau i tualeta, o nieko nezinojau, kad kazkas atsitiko.. suzinojau po laiko, ir labai jaudinomes, kad galejo ten kur nors patekti.. tad padariau didziausia kvailyste - isgeriau hormonine tablete.. nu ta, kur geriama po to. zinoma, tai buvo kvaila po to ir visos problemos prasidejo. visu pirma, uzpuole KLAIKI pienlige.. nu jau ketvirtas menuo. buvau pas gydytoja, israse vienkartini vaista, tai jis padejo tik savaitei.. po to nusprendziau gydytis natraliai - isbandziau viska, net dieta, ir nieko, jokio efekto.. dabar vel mastau eiti pas gydytoja, bet nerandu jokios
siaip dar baisiausiai sutriko ciklas.. tos pirmos po to tai buvo tokios normalios gal, bet kitos buvo savaite anksciau ir labai "mazos", o sitos paskutines velavo 2 savaites ir buvo visai apgailetinos. siaip labai baugu :/ as suprantu, kad galimybe buti nesciai yra astronomiskai maza, bet..? siaip juk buna tie lengvesni uz menesines kraujavimai bunant nesciai..
siaip itariu, kad del nervu galejo tos menesines sutrikti, nes nervai parejo per siuos menesiu visai. bet vis tiek baisu
siaip jau butu 3.5 menesio po to, bet lyg ir nestoreju bent is ryto.. tik vakare pavalgius baisiai jau pilvas issipucia :// bet manau, kad cia irgi nuo kandidozes, esu kazkur apie tai skaiciusi..
padekite!!!!!! prasau!
p.s. juk nescios moters pilvas nesumazetu, itempus raumenis?
ir siaip, del pienliges jau nebegaliu kest, eisiu pas daktare, bet tik kad nezinau, pas ka eit. siaip labai baisu, nes teks visa sita istorija pasakot, ir dar mama uz duru sedes (o ji nezino), tai irgi sakes :/ noreciau isvengt to pasakojimo, bet kad kazkaip nezinau, ar kas is to gero..
siaip dar baisiausiai sutriko ciklas.. tos pirmos po to tai buvo tokios normalios gal, bet kitos buvo savaite anksciau ir labai "mazos", o sitos paskutines velavo 2 savaites ir buvo visai apgailetinos. siaip labai baugu :/ as suprantu, kad galimybe buti nesciai yra astronomiskai maza, bet..? siaip juk buna tie lengvesni uz menesines kraujavimai bunant nesciai..
siaip itariu, kad del nervu galejo tos menesines sutrikti, nes nervai parejo per siuos menesiu visai. bet vis tiek baisu
siaip jau butu 3.5 menesio po to, bet lyg ir nestoreju bent is ryto.. tik vakare pavalgius baisiai jau pilvas issipucia :// bet manau, kad cia irgi nuo kandidozes, esu kazkur apie tai skaiciusi..
padekite!!!!!! prasau!
ir siaip, del pienliges jau nebegaliu kest, eisiu pas daktare, bet tik kad nezinau, pas ka eit. siaip labai baisu, nes teks visa sita istorija pasakot, ir dar mama uz duru sedes (o ji nezino), tai irgi sakes :/ noreciau isvengt to pasakojimo, bet kad kazkaip nezinau, ar kas is to gero..
pasidaryk testa del visa ko, nes nescios pilvas tikrai sumazeja itemtus raumenis, gal nuo kokio 5 - 6 men nesumazeja, nes vaikutis jau buna per didelis...
kiek tau metu? gal be mamos pavyktu nueiti pas gyd, gi pasiskambink i poliklinika uzsiregistruok ir nueik...
nestumo testai buna vaistinese, kainuoja nebrangiai, tereikia ryte pasislapinti ir uzlasinti kelis lasiukus, labai paprasta...
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 21, 19:16)
sveikos.. turiu tokia bedute.. pries pora menesiu buvo toks ivykis, kad labai su draugu issigandom.. dar neturiu jokios patirties sitam reikale, o buvo tik deme ant rubu ir paskui ejau i tualeta, o nieko nezinojau.. suzinojau po laiko, ir labai jaudinomes, kad galejo ten kur nors patekti.. tad padariau didziausia kvailyste - isgeriau hormonine tablete.. nu ta, kur geriama po to. siaip ne postinor, bet escapelle, bet cia ner skirtumo dideliol.
zinoma, tai buvo kvaila po to ir visos problemos prasidejo. visu pirma, uzpuole KLAIKI pienlige.. nu jau ketvirtas menuo. buvau pas gydytoja, israse vienkartini vaista, tai jis padejo tik savaitei.. po to nusprendziau gydytis natraliai - isbandziau viska, net dieta, ir nieko, jokio efekto.. dabar vel mastau eiti pas gydytoja, bet nerandu jokios
siaip dar baisiausiai sutriko ciklas.. labai daug nervinausi, itariu, kad del to. tos pirmos po to tai buvo tokios normalios gal, bet kitos buvo savaite anksciau ir labai "mazos", o sitos paskutines velavo 2 savaites ir buvo visai apgailetinos. siaip labai baugu :/ as suprantu, kad galimybe buti nesciai yra astronomiskai maza, bet..? siaip juk buna tie lengvesni uz menesines kraujavimai bunant nesciai..
siaip jau butu 3.5 menesio po to, bet lyg ir nestoreju bent is ryto.. tik vakare pavalgius baisiai jau pilvas issipucia :// bet manau, kad cia irgi nuo kandidozes, esu kazkur apie tai skaiciusi.. bet as ne nezinau, kaip treciam menesy atrodo siaip
padekite!!!!!! prasau!
zinoma, tai buvo kvaila po to ir visos problemos prasidejo. visu pirma, uzpuole KLAIKI pienlige.. nu jau ketvirtas menuo. buvau pas gydytoja, israse vienkartini vaista, tai jis padejo tik savaitei.. po to nusprendziau gydytis natraliai - isbandziau viska, net dieta, ir nieko, jokio efekto.. dabar vel mastau eiti pas gydytoja, bet nerandu jokios
siaip dar baisiausiai sutriko ciklas.. labai daug nervinausi, itariu, kad del to. tos pirmos po to tai buvo tokios normalios gal, bet kitos buvo savaite anksciau ir labai "mazos", o sitos paskutines velavo 2 savaites ir buvo visai apgailetinos. siaip labai baugu :/ as suprantu, kad galimybe buti nesciai yra astronomiskai maza, bet..? siaip juk buna tie lengvesni uz menesines kraujavimai bunant nesciai..
siaip jau butu 3.5 menesio po to, bet lyg ir nestoreju bent is ryto.. tik vakare pavalgius baisiai jau pilvas issipucia :// bet manau, kad cia irgi nuo kandidozes, esu kazkur apie tai skaiciusi.. bet as ne nezinau, kaip treciam menesy atrodo siaip
padekite!!!!!! prasau!
testa dareisi? man po postinoro irgi pienlige atsirado,kaiuside paiddejo..
patarimas kol kas tik vienas, nusipirk testą, papraščiausias kainuoja kelis litus ir viskas bus aišku, kam nervuotis nesuprantu. Kaip suprantu esi dar labai jauna ir neturi kas tau patartų, būk atsargesnė santykiaudama
tai zinau, kad geriau be reikalo. dabar jau zinau. bet tai reikia moketi uz durnuma jis turi savo kaina.
siaip jau turbut viskas dar ir del nervu parejo. bet tai jau beveik keturi menesiai, kaip kankinuos su siaubinga pienlige, ir tam galo nesimato :/ viska isbandziau. teks pasiduot puses metu gydymui :/ bandziau naturaliom priemonem, bet.. niekas, NIEKAS neveikia..
Papildyta:
na.. labai jauna nesu. man 20 metu.
siaip nenoriu, kad mama suzinotu, nes tiesiog namie tokia situacija. seimos santykiai tokie. mane gana smarkiai priziuri, kas, kad jau "sena karve".
na o testo pirkti kazkaip nesiryztu.. vis tiek eisiu pas daktare (deja, pavyko uzsirasyti tik po 3 savaiciu ://). bet tiesiog testo darymas ir pirkimas ir vel tas eilinis slepimas butu baisus stresas man paciai. emocinis. tai gal geriau palauksiu
musu namuose niekas nedaroma be kitu zinios. tad jei pas daktare nueiciau viena, kiltu idomiu itarimu.
siaip jau turbut viskas dar ir del nervu parejo. bet tai jau beveik keturi menesiai, kaip kankinuos su siaubinga pienlige, ir tam galo nesimato :/ viska isbandziau. teks pasiduot puses metu gydymui :/ bandziau naturaliom priemonem, bet.. niekas, NIEKAS neveikia..
Papildyta:
na.. labai jauna nesu. man 20 metu.
siaip nenoriu, kad mama suzinotu, nes tiesiog namie tokia situacija. seimos santykiai tokie. mane gana smarkiai priziuri, kas, kad jau "sena karve".
na o testo pirkti kazkaip nesiryztu.. vis tiek eisiu pas daktare (deja, pavyko uzsirasyti tik po 3 savaiciu ://). bet tiesiog testo darymas ir pirkimas ir vel tas eilinis slepimas butu baisus stresas man paciai. emocinis. tai gal geriau palauksiu
musu namuose niekas nedaroma be kitu zinios. tad jei pas daktare nueiciau viena, kiltu idomiu itarimu.
testo nsidarau streas.. kazkaip.. bijau suzinot juk vis tiek nieko nepakeisciau. ta prasme, aborto tikrai nedaryciau pvz. tai kazkaip nezinau.. baisu ai, sunku paaiskint.
nu ir siaip, be to, kazkaip kvaili tie mano itarimai, nes buti nesciai beveik fiziskai neimanoma bet galvoj monstrai gyvena zmonems kartais
nu ir siaip, be to, kazkaip kvaili tie mano itarimai, nes buti nesciai beveik fiziskai neimanoma bet galvoj monstrai gyvena zmonems kartais
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 22, 19:50)
testo nsidarau streas.. kazkaip.. bijau suzinot juk vis tiek nieko nepakeisciau. ta prasme, aborto tikrai nedaryciau pvz. tai kazkaip nezinau.. baisu ai, sunku paaiskint.
Pati supranti kad neimanoma pastoti. va kai bus bent kike panasu kaip man,kai plys gumyte per vaisingas dienas tada ir reikia jaudintis,bet ne tavo situacijoj. Kai sitaip panikuoja,atrodo kad nori buti . Kitaip jau seniai butum pasidarius testa ir cia nerasinejus
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 22, 19:48)
Man mažesnis stresas būtų nusipirkt testą, nei laukti dar tris savaites . Padaryti testą užtruksi ne ilgiau nei daraisi makiažą ir slėpti greičiausiai nebus ko . Pažvelk į tai paprasčiau - ne kaip į moralinį klausimą, o kaip paprastą higieninę procedūrą.
Gerai, kad tavo mama turi daug laiko, bet ar ji ir pas dantistę eina kartu? Jei tu jau pilnametė, nematau priežasties, kodėl negalėtum pas gydytoją apsilankyt viena. Juk kai mama eina į polikliniką kiti šeimos nariai neina kartu?
QUOTE(chiang_mi @ 2008 10 22, 20:10)
mm, beje, poliklinika.. as ju bijau ne tas zodis.. ten gi tokie daktarai - apreks, apsausk, dar per uzpakali paspirs.. o dar neduok Dieve vyras pakliutu, isvis mirciau siaip jau pas mus poliklinikose zmoniu netoleruoja, o ypac issigandusiu jaunu paneliu
, bet jei žinai, ko gali tikėtis, nebus netikėtumo efekto. Be to, visada gali paprašyti gydytojo nemoralizuoti, nes ne išpažinties atėjai, o informacijos ir gydymo.