Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(Keiti @ 2008 10 01, 19:57)
Jetus nekaltybė, skaistumas, koks skirtumas kaip pavadinsi, su vaikinais myliesi, o vis tik norima parodyti, kad esi nekalta... Kam tos parodijos? Jeigu nori tiesiog atsakymo į savo klausimą, tai ir klaus tiesiogiai, o ne deklaruok savo nekaltumą wink.gif

Nežinau, mamytės, ar jūs iš medžio iškritusios, ar santykius iškart pradėjot nuo lytinio akto doh.gif . Mergaitė tiksliai apibūdino padėtį, kad sulauktų protingo patarimo, o ne moralų.
Patchbear, vaisingos dienos priklauso ir nuo ciklo ilgumo, bet šios dienos labai tikėtina, kad buvo nevaisingos.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 10 01, 20:28)
Nežinau, mamytės, ar jūs iš medžio iškritusios, ar santykius iškart pradėjot nuo lytinio akto doh.gif . Mergaitė tiksliai apibūdino padėtį, kad sulauktų protingo patarimo, o ne moralų.
Patchbear, vaisingos dienos priklauso ir nuo ciklo ilgumo, bet šios dienos labai tikėtina, kad buvo nevaisingos.

Ne, ne nuo lytinio akto, bet kai vaikinui išsilieja sperma makštyje, nu niekaip negaliu to pavadinti nekaltumu doh.gif o jeigu ne makštyje, tuomet nematau prasmės kalbėti apie pastojimą ir Postinor'o gėrimą.
Atsakyti
na va,ketvirtadieni man pasirode menesines,nors turejo buti uz geros pusantros savaites,bet jos tetruko 2 dienas,o siaip buna 5.dabar pateplioja truputi...Ir nezinau ka dabar galvoti..gal reiks testa pasidaryti g.gif kaip manot ar galeciau buti nescia?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 10 01, 20:54)
Ne, ne nuo lytinio akto, bet kai vaikinui išsilieja sperma makštyje, nu niekaip negaliu to pavadinti nekaltumu doh.gif o jeigu ne makštyje, tuomet nematau prasmės kalbėti apie pastojimą ir Postinor'o gėrimą.

na as galiu pasakyt kad lytinio akto tikrai nebuwo,tiesiog neatsargus elgesys,itariu kad wajkinas galejo netycia ikist pirsta ant kurio buwo spermos,tai nenorejau rizikuot ir geriau postinora...zodziu,long story
Una Li aciu,siek tiek nuraminai...
Atsakyti
Slykstu ir vaikiska.

Kita karta pries taip elgiantis paklausk jo, ar noretu buti nepilnametes vaiko tevu.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 01, 21:28)
Slykstu ir vaikiska.

Kita karta pries taip elgiantis paklausk jo, ar noretu buti nepilnametes vaiko tevu.

tai wa kad waikiska,nors wajkinas tikrai jau ne niolikinis
Atsakyti
O tu save laikai skaiščia ar nekalta? Čia šiaip klausimas pamastymui, tikriausiai neskaiščia ir nekalta taip? O vaikinas jei ne niolikinis tai gerai pagalvok ka tu su juo veiki, jei taip elgiasi pilnametis tai reikia bėgti nuo tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patchbear @ 2008 10 01, 21:07)
na as galiu pasakyt kad lytinio akto tikrai nebuwo,tiesiog neatsargus elgesys,itariu kad wajkinas galejo netycia ikist pirsta ant kurio buwo spermos,tai nenorejau rizikuot ir geriau postinora...zodziu,long story
Una Li aciu,siek tiek nuraminai...

Aš suprantu, kad tokie žaidimai normalu, tarkim kad ir 16-likos, bet tada jau sunkiai galima pavadinti nekaltumu. Aš nesakau, kad kažkas nenormalaus suartėjimas (tam aišku reikia subręsti), bet pripažink nenormaliai skamba pats nekaltumo faktas, kai vaikino spermuoti pirštai yra kišami "ten".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 01 spalio 2008 - 21:21
QUOTE(patchbear @ 2008 10 01, 18:53)
cia kaikas maiso nekaltybe su skaistumu....neprasiau jusu man moralizuoti,pati wiska puikiai suprantu,ir patikekit uoj kaip gailiuosi...bet wisdelto norejau kad padetumet isspresti man tuos kelis kilusius klausimus,buciau dekinga

Nepamokslausiu rolleyes.gif Jei apie vaisinguma tai svarbiausia zinoti jog spermijai gali islikti gyvybingi ir tinkami apvaisinimui iki 3-5dienu po lytinio akto. Vaisingiausia diena buna kai ivyksta ovuliacija- dazniausiai ciklo viduryje - bet vel gi nevisoms taip tiksliai buna. Tad jei ciklas 28dienos tai vaisingiausia diena butu 14 ciklo diena. Daug informacijos rasi prisimink.lt ir siaip gali pagooglint.
O Postinoras tikrai brudas doh.gif
Atsakyti
wisu pirma tai laikau sawe neskaiscia,cia ir taip aisku...o nekalta,ne,nes tai tik kaip fizinis terminas,grynai su mergystes pleve susijes...zodziu wiso to moko mokyloj per etika,remiuosi tik tuo ka zinau ar bent jau tom ziniom kurias suteikia tikrai zinantis zmogus..bet kazin ar cia tema apie kaltuma ar nekaltuma

Galiu pasakyt tik tiek kad ta baime man jau praejo,db laukiu kitos sawaites kad galeciau pasidaryt testa.
Atsakyti
Tada sekmes laukiant 4u.gif

Busi apturejusi pamoka (gyvenimiska) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 30, 21:35)
Kaip sperma gali patekt į ten nekišant varpos į makštį?

Visko būna, ginekologai sako, kad gali.
Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2008 10 01, 22:18)
Aš suprantu, kad tokie žaidimai normalu, tarkim kad ir 16-likos, bet tada jau sunkiai galima pavadinti nekaltumu. Aš nesakau, kad kažkas nenormalaus suartėjimas (tam aišku reikia subręsti), bet pripažink nenormaliai skamba pats nekaltumo faktas, kai vaikino spermuoti pirštai yra kišami "ten".

Nesuprantu, ko prie jos prikibai, ar gyvenimu nepatenkinta???
Atsakyti