QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 14:47)
sveikos:) vakar ir man teko isgerti to Postinor 2, nes plyso prezervatyvas, o tuo metu buvo mano vaisingos dienos (ta diena, pagal mano apskaiciavimus, net ovuliacija turejo buti
)..labai nenorejau gerti postinoro, bet dar labaiu bijojau pastoti..tad nusprendziau isgerti 1 tablete vietoj reikalingu 2 is karto ir tiketis, kad neuzkibo..vakar nebuvo jokio salutinio poveikio, o siandien biski papykino, bet, manau, kad cia ne nuo to vaisto..tai dabar ir galvoju, ar to salutinio poveikio nera del to, jog organizmas stiprus (tikiuosi, kad stiprus), ar del to, jog tas postinoras nesuveike..bet labai nenoriu isgerti visos dozes, nes ir taip mano menesines nera auksines...
Jei tau buvo tikrai vaisinga diena, tai jau esi nėščia. Nesuvokiu kam reikia gerti ir pirkti tą postinorą jei jis nenaudojamas kaip reikia. Čia tas pats kas mylėtis su puse prezervatyvo.
Papildyta:
patchbear, Tu jau esi kalta tik turi dar odos gabaliuką makštyje, kuris vadinasi mergystės plėve. Tai jei taip saugai savo tariamą nekaltybę, tai gal reiktų pasisaugoti ir, kad nepatektų sperma "ten kur nereikia" .