Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(patchbear @ 2008 09 30, 19:46)
o tai kaip as negersiu jej poto gali nutikt tai ko tikrai nenoriu...tai nejau jo nekaltai negalima gert,kaip cia suprast?

Kas čia per nesąmonė? Tai jeigu esi nekalta, tai reiškia nesimylėjai, o jeigu nesimylėjai, tai kaip pastosi? Kam tos tabletės?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 30, 20:59)
Kas čia per nesąmonė? Tai jeigu esi nekalta, tai reiškia nesimylėjai, o jeigu nesimylėjai, tai kaip pastosi? Kam tos tabletės?

o taip kad buwo toks iwykis,kad galejo spermos i ten patekt...nenoriu smulkintis
Atsakyti
QUOTE(patchbear @ 2008 09 30, 21:02)
o taip kad buwo toks iwykis,kad galejo spermos i ten patekt...nenoriu smulkintis

Kaip sperma gali patekt į ten nekišant varpos į makštį? Jeigu sperma pateko tiesiog ant išorinių lytinių organų, tai čia tas pats kad pastoti nuo paklodės, na kam reikia nuodyti savo organizmą tais Postinor'ais? Jie tikrai ne vitaminai, man tiesiog gaila jaunų merginų organizmo...
Atsakyti
Aš gal ir papamokslausiu, jei jau saugai nekaltybę tai saugok, o jei nori mylėtis, tai saugokis su apsaugos priemonėm įvairiom, pasirinktinai nuo nėštumo, nejuokauk su postinorais, ypac jei esi dar labai jauna, čia tiesiog patarimas...
Atsakyti
QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 14:47)
sveikos:) vakar ir man teko isgerti to Postinor 2, nes plyso prezervatyvas, o tuo metu buvo mano vaisingos dienos (ta diena, pagal mano apskaiciavimus, net ovuliacija turejo buti blink.gif )..labai nenorejau gerti postinoro, bet dar labaiu bijojau pastoti..tad nusprendziau isgerti 1 tablete vietoj reikalingu 2 is karto ir tiketis, kad neuzkibo..vakar nebuvo jokio salutinio poveikio, o siandien biski papykino, bet, manau, kad cia ne nuo to vaisto..tai dabar ir galvoju, ar to salutinio poveikio nera del to, jog organizmas stiprus (tikiuosi, kad stiprus), ar del to, jog tas postinoras nesuveike..bet labai nenoriu isgerti visos dozes, nes ir taip mano menesines nera auksines... schmoll.gif

Jei tau buvo tikrai vaisinga diena, tai jau esi nėščia. Nesuvokiu kam reikia gerti ir pirkti tą postinorą jei jis nenaudojamas kaip reikia. Čia tas pats kas mylėtis su puse prezervatyvo.
Papildyta:
patchbear, Tu jau esi kalta tik turi dar odos gabaliuką makštyje, kuris vadinasi mergystės plėve. Tai jei taip saugai savo tariamą nekaltybę, tai gal reiktų pasisaugoti ir, kad nepatektų sperma "ten kur nereikia" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 30 rugsėjo 2008 - 22:05
QUOTE(laisla @ 2008 09 30, 23:08)
Jei tau buvo tikrai vaisinga diena, tai jau esi nėščia. Nesuvokiu kam reikia gerti ir pirkti tą postinorą jei jis nenaudojamas kaip reikia. Čia tas pats kas mylėtis su puse prezervatyvo.
Papildyta:
patchbear, Tu jau esi kalta tik turi dar odos gabaliuką makštyje, kuris vadinasi mergystės plėve. Tai jei taip saugai savo tariamą nekaltybę, tai gal reiktų pasisaugoti ir, kad nepatektų sperma "ten kur nereikia" .

Mokykloje, kurioje aš mokiausi buvo viena pana, kuri savo nekaltybę labai "saugojo", tik visi bernai ją buvo nugraibę nuo kojų iki galvos, o ir oralinį seksą pana mėgo daryti - va tokia ta nekaltybė pas ją buvo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 10 01, 11:07)

O ką? Turbūt ir ištekėjo "nekalta" lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Bet jau nejuokinga darosi, kai jaunos paneles taip ramiai raso, jog po neaiskaus lytinio akto gere "postinora". Negi taip darys po kiekvieno suartejimo?

Jei taip bijai pastoti, tai geriau perziureki savo prioritetus gyvenime - gal tada i pirma vieta kelki savo, kaip asmenybes tobulinima, brendima, moksla, o tik tada santykius su vaikinu, kuris nepasirupina apsauga.

Zinoma, as pati geriau "postinora" - bet tai buvo 1 kartas po pastoviu santykiu, nes per 3 metus tokio dalyko neteko daryti (ir nebedaryciau verysad.gif )
Atsakyti
cia kaikas maiso nekaltybe su skaistumu....neprasiau jusu man moralizuoti,pati wiska puikiai suprantu,ir patikekit uoj kaip gailiuosi...bet wisdelto norejau kad padetumet isspresti man tuos kelis kilusius klausimus,buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(patchbear @ 2008 10 01, 19:53)
cia kaikas maiso nekaltybe su skaistumu....neprasiau jusu man moralizuoti,pati wiska puikiai suprantu,ir patikekit uoj kaip gailiuosi...bet wisdelto norejau kad padetumet isspresti man tuos kelis kilusius klausimus,buciau dekinga

Juk spresti nera ko - jei jus santykiavote ir jo sperma issiliejo tavyje - tai gerai kad isgerei "postinoro" - turetu padeti, jei isgerei anksti. Tada po 5 - 7 dienu prasides issauktos mm.

Po 10 dienu galesi ir testa jau pirkti. Jei pastojai, tai nezymiai matysis ir antra juostele.

Patarciau su draugu pasikalbeti, kas butu, jei lauksiesi - geras santykiu isbandymas.
Atsakyti
QUOTE(patchbear @ 2008 10 01, 18:53)

Jetus nekaltybė, skaistumas, koks skirtumas kaip pavadinsi, su vaikinais myliesi, o vis tik norima parodyti, kad esi nekalta... Kam tos parodijos? Jeigu nori tiesiog atsakymo į savo klausimą, tai ir klaus tiesiogiai, o ne deklaruok savo nekaltumą wink.gif
Atsakyti
na tarp nekaltybes ir skaistumo tikrai didelis skirtumas yra...tai ar kas nors man pades susigaudyt su tom waisingom newaisingom dienom?stai kas man rupi ir nieks nepadeda
Atsakyti