sveikos:) vakar ir man teko isgerti to Postinor 2, nes plyso prezervatyvas, o tuo metu buvo mano vaisingos dienos (ta diena, pagal mano apskaiciavimus, net ovuliacija turejo buti )..labai nenorejau gerti postinoro, bet dar labaiu bijojau pastoti..tad nusprendziau isgerti 1 tablete vietoj reikalingu 2 is karto ir tiketis, kad neuzkibo..vakar nebuvo jokio salutinio poveikio, o siandien biski papykino, bet, manau, kad cia ne nuo to vaisto..tai dabar ir galvoju, ar to salutinio poveikio nera del to, jog organizmas stiprus (tikiuosi, kad stiprus), ar del to, jog tas postinoras nesuveike..bet labai nenoriu isgerti visos dozes, nes ir taip mano menesines nera auksines...
QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 14:47)
sveikos:) vakar ir man teko isgerti to Postinor 2, nes plyso prezervatyvas, o tuo metu buvo mano vaisingos dienos (ta diena, pagal mano apskaiciavimus, net ovuliacija turejo buti )..labai nenorejau gerti postinoro, bet dar labaiu bijojau pastoti..tad nusprendziau isgerti 1 tablete vietoj reikalingu 2 is karto ir tiketis, kad neuzkibo..vakar nebuvo jokio salutinio poveikio, o siandien biski papykino, bet, manau, kad cia ne nuo to vaisto..tai dabar ir galvoju, ar to salutinio poveikio nera del to, jog organizmas stiprus (tikiuosi, kad stiprus), ar del to, jog tas postinoras nesuveike..bet labai nenoriu isgerti visos dozes, nes ir taip mano menesines nera auksines...
Na tavo vietoj gerciau abi tabletes, tuo labiau jei vaisingos dienos...
QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 14:47)
man irgi nebuvo jokio salutinio poveikio, o kad isgerei viena vietoj dvieju tai matyt netaip ir bijojai pastoti
oj ne, as tikrai bijau nestumo...nesu istekejusi, o tevai manes tikrai nepalaimintu..be to, mano santykiai su vaikinu yra labai labai migloti..nezinau, ar viena pajegciau islaikyti namus ir vaika.. nors gal pajegciau, juk daug tokiu yra:)bet vis tiek...o postinor'o neisgeriau pagal instrukcijas del to, jog bijau susigadin sveikata..ir taip tos mano menesines labai keistos..pastoviai keiciasi..dabar kazkiek nusistovejo, o tai didis dziaugsmas..ir siaip kazkaip tikrai bijau..kaip manot, labai rizikuoju?
QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 19:15)
oj ne, as tikrai bijau nestumo...nesu istekejusi, o tevai manes tikrai nepalaimintu..be to, mano santykiai su vaikinu yra labai labai migloti..nezinau, ar viena pajegciau islaikyti namus ir vaika.. nors gal pajegciau, juk daug tokiu yra:)bet vis tiek...o postinor'o neisgeriau pagal instrukcijas del to, jog bijau susigadin sveikata..ir taip tos mano menesines labai keistos..pastoviai keiciasi..dabar kazkiek nusistovejo, o tai didis dziaugsmas..ir siaip kazkaip tikrai bijau..kaip manot, labai rizikuoju?
Na tu jau ir taip pagal viska pasigadinai sveikata, na man kazkaip atrodo kad tavo noras pastoti yra kur kas didesnis nei uz nora npastoti. Nes pagal instrukcija, norint beveik pilnai isvengti nestumo turi abi isgerti.taciau ar rizikuoji labai nezinau,manau dabar 50 ant 50 galimybe jei jau isgerei tik viena tai jau galejai isvis negerti na cia tik mano nuomone
QUOTE(black_dahlia @ 2008 09 29, 15:47)
As irgi is pradziu (praejus 20 min po tokios pat "nelaimes" kaip Tau) isgeriau 1, tada po poros valandu kita, nes vaistininke sake, kad jei butu bloga nuo pirmos, tada tik antra reikia gerti
Tik nurimki ir nestresuok, nes jei bus lemta, tai jau bus - patikeki, vaikai toks stebuklas, kad verta pasiaukoti del ju
As irgi buvau panikos apimta, tad is karto nulekeme i budincia vaistine, o dbr gailiuosi
na, isvada yra viena..neverta sau dabar kvarsinti galvos (vis tiek puikiai save zinau ir esu isitikinusi, kad kvarsinsiu ) ir laukti tu menesiniu vis tiek kas padaryta, tas padaryta..kadangi tuo metu, kai plyso, man buvo vaisingos dienos, vadinasi teks laukti ne tiek jau ir daug - tik 2 savaites..beje, dar noriu paklausti, ar isgerus postinor 2 buna kraujavimas po keliu dienu? ar cia tas kraujavimas pasireiskia tik isgerus ta paprasta postinor?
tai va teko ir man gert vakar ju,seip esu nekalta dar ir seip jauna ir kwaila,tiesiog neatsargiai isdykawom su wajkinu,ir poto is dideles baimes po 33h isgeriau postinoro..dabar kaip supratau reik tiketis greitu metu arba issauktu menesiniu arba sawo tikruju kurios turi buti kita sawaite,bijau ir laukiu...beje mano paskutines menesines buwo apie rugsejo 7-9diena(gerai nepamenu),kaip supratau vaisingos dienos gali but nuo 8 iki 19 ciklo dienos,taip?o iwykis ivyko rugsejo 28,tai padekit suprast ar tuo metu man buwo lb waisingos dienos ar njea?ar iswis newaisingos?
QUOTE(patchbear @ 2008 09 30, 18:44)
tai va teko ir man gert vakar ju,seip esu nekalta dar ir seip jauna ir kwaila,tiesiog neatsargiai isdykawom su wajkinu,ir poto is dideles baimes po 33h isgeriau postinoro..dabar kaip supratau reik tiketis greitu metu arba issauktu menesiniu arba sawo tikruju kurios turi buti kita sawaite,bijau ir laukiu...beje mano paskutines menesines buwo apie rugsejo 7-9diena(gerai nepamenu),kaip supratau vaisingos dienos gali but nuo 8 iki 19 ciklo dienos,taip?o iwykis ivyko rugsejo 28,tai padekit suprast ar tuo metu man buwo lb waisingos dienos ar njea?ar iswis newaisingos?
Jei tu nekalta tai ko išvis gėrei
QUOTE(kacius @ 2008 09 30, 19:43)
Jei tu nekalta tai ko išvis gėrei
o tai kaip as negersiu jej poto gali nutikt tai ko tikrai nenoriu...tai nejau jo nekaltai negalima gert,kaip cia suprast?
beto keista bet siand wa sloguot pradejau,ar cia gali seip sutapimas but,ar cia gali but kaip postinoro simptomas?
QUOTE(patchbear @ 2008 09 30, 18:44)
Ne visom buna tos isauktos mmm, o siaip nebijok ir lauk normaliu mmm o del slogos tai ji tikrai ne nuo postinoro, turbut persalai
QUOTE(egluziukas @ 2008 09 30, 20:23)
Ne visom buna tos isauktos mmm, o siaip nebijok ir lauk normaliu mmm o del slogos tai ji tikrai ne nuo postinoro, turbut persalai
turbut,nes waikinas sirgo,tai gal nuo jo uzsikreciau padekit man dar susigaudyt su tom waisingom newaisingom dienom