Įkraunama...
Įkraunama...

Postinor 2 - ekstra kontracepcija

QUOTE(Hottea @ 2008 09 22, 13:35)
Tai jeigu yra mm - nemanau, kad galejai pastoti g.gif
O mm savu laiku? Ne per anksti? unsure.gif

niu kaip ir laiku, gal diena ar dviem anksciau.
Atsakyti
QUOTE(kenta @ 2008 09 22, 12:48)
niu kaip ir laiku, gal diena ar dviem anksciau.

Na as tai patariu jokiais budais negerti, nes ne per seniausiai ir pati geriau, gailiuosi nezmoniskai. Manau jog jei atsirado mm, tai begalo maza tikimybe kad pastojai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 09 22, 11:28)
Niu vat sulaukiau mm - savaitgali po pirties.. Bet kaip keista - jau buvau pradejusi planuotis, kas bus, jei lauksiuosi.. Todel kita karta "postinoro" nebegersiu - si karta tiesiog buvau soko istikta, nes pirma karta taip ivyko, kad plystu...

Beje, jei pastociau, manau, kad jausciuosi kitaip - ypatingai, o cia - kraujavimas po "postinoro", 3 neigiami testai, jokios pasikeitusios savijautos unsure.gif

Taigi apturejau pamoka ax.gif
Papildyta:
Niu cia ne vaistas - ekstra atvejo kontraceptikas - man pardave be recepto, bet budincioje vaistineje 1 val nakties - tai recepto neprase ax.gif

Butu keista, jei "postinorui" recepto reiketu g.gif

Kai pati buvau isgerus Postinora ir ilgai velavo mm, irgi buvau bepradejusi planuoti kaip viskas bus kai pastosiu, bet dabar kaip bebutu,bet negersiu gyvenime jo. i jei lelius nores ateiti tai ir leisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kenta @ 2008 09 22, 11:22)
Postinor 2 tai čia receptinis vaistas ar ne?

Taip, tai yra receptinis vaistas. Bet dažnai vaistininkės jo parduoda be recepto.

Hottea, sveikinu nusiridenus akmenį nuo savęs jei taip galima sakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 23 rugsėjo 2008 - 13:49
Niu dekui, laisla, nes siaip as nelinkusi panikuoti del mm velavimo, bet si karta kazkaip "pasisuke" buvo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 09 22, 16:15)
bet dabar kaip bebutu,bet negersiu gyvenime jo. i jei lelius nores ateiti tai ir leisiu  4u.gif

O jis pavojingas, ar kaip, kad taip grieztai pries ji pasisakot.? As irgi vartojau, ir ne karta...
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 09 23, 18:31)
O jis pavojingas, ar kaip, kad taip grieztai pries ji pasisakot.? As irgi vartojau, ir ne karta...

Tai yra nuodas organizmui ir juo piknaudziauti negalima. Kiek skaiciau jis buvo sukurtas tokiems atvejams, kai mergina yra iszaginama ar pan., zodziu, kritiniam atvejui apsissaugoti. g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif tai va,ir man taip nutiko jog teko pavartoti postinor2 verysad.gif pries savaite... nebuvo kitos iseities. Dabar cia prisiskaiciau visko ir baisu pasidare verysad.gif menesines nei joks kraujavimas neprasidejo...siaip jauciasi toks silpnumas,bet nezinau ar nuo postinoro,nes daznai man taip buna... g.gif ir dabar labai bijau kad galejau pastot verysad.gif verysad.gif ar jum taip buvo ir ka man patartumet?...... verysad.gif
Atsakyti
Pries menesi ir as panaudojau sio vaisto, po keliu dienu prasidejo isauktos mmm, jauciausi keistai, pykino, jauciau silpnuma, buvo ziauri nuotaiku kaita. Po to aisku cia prisiskaiciusi forume informacijos, kad ir po postinoro pastojama labai nerimavau, dariausi 2 nestumo testus, jie buvo neigiami. Neseniai sulaukiau tikru mmm ir dar kad butu ant sirdies ramiau nuejau isitirti ultragarsu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2008 09 24, 13:17)
Sveikos paneles smile.gif  tai va,ir man taip nutiko jog teko pavartoti postinor2 verysad.gif  pries savaite... nebuvo kitos iseities. Dabar cia prisiskaiciau visko ir baisu pasidare verysad.gif  menesines nei joks kraujavimas neprasidejo...siaip jauciasi toks silpnumas,bet nezinau ar nuo postinoro,nes daznai man taip buna... g.gif  ir dabar labai bijau kad galejau pastot verysad.gif  verysad.gif  ar jum taip buvo ir ka man patartumet?...... verysad.gif

Nuo postinor gali but visokie silpnumai,man siek tiek buvo, ir sakiau rasiau anskciau irgi dariausi kelis testus, bet viskas normaliai.Nors ji geriau po pus antros paros laiko, jau maniau kad per velu...
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2008 09 24, 14:17)
Sveikos paneles smile.gif  tai va,ir man taip nutiko jog teko pavartoti postinor2 verysad.gif  pries savaite... nebuvo kitos iseities. Dabar cia prisiskaiciau visko ir baisu pasidare verysad.gif  menesines nei joks kraujavimas neprasidejo...siaip jauciasi toks silpnumas,bet nezinau ar nuo postinoro,nes daznai man taip buna... g.gif  ir dabar labai bijau kad galejau pastot verysad.gif  verysad.gif  ar jum taip buvo ir ka man patartumet?...... verysad.gif

Manau, visu pirma nestresuoki, nes tada tikrai dings net ir galimos mm 4u.gif

As kai isgeriau nuraminau save, kad lauksiu, kiek reikes to issaukto kraujavimo - sulaukiau po 6 d. Tada rami visa menesi laukiau mm, bet kai jos pradejo veluoti sustresavau, pradejau testus pirkti, draugui galva uzti ir pan..

Nezinau, ar butu man mm ir toliau velave, bet buvome su draugais pirtyje ir grizusi namo sulaukiau mm ax.gif

Bendradarbe sake, norint issaukti mm reikia suvalgyti kadagio uogu - bet cia jau "bobuciu ismintis" biggrin.gif
Atsakyti
studiju laikais turejau tokia paselusia drauge, kuriai daznai kazkas vis ivykdavo biggrin.gif Tai ji Postinora gere kaip vitaminus, periodiskai, kol atsirado cistu ir reikejo operuoti. Na ligonineje jai pasake kad labai didelis procentas , kad tos cistos, tokiai jaunai, atsirado del dazno Postinoro gerimo.
Atsakyti
Niu cia jau proto reikia netureti, kas savaite ji geriant doh.gif

O tai nuo KT ilgo vartojimo cistu neatsiranda? g.gif
Atsakyti