Geguzes viduryje keturios mergelikes norim islekt i Kroatija (vyrai isleidzia ), tik nezinau kokia agentura geriau pasirinkti Eura ar Gruda? Pasidalinkit savo patirtimi, kas vaziavo jau su kuo Aciukas O gal dar kokios agenturos gerai organizuoja? Nenoretumem "nepataikyt"
As su seima taip pat ruosiuosi vaziuoti i Kroatija birzelio pradzioje. Radau daug aprasymu . Neblogas aprasymas yra cia http://litkaunas.dyndns.org/kelione/ . Mes nesiruosiame uzsukti i Italija. Visi vaziuojantys i Kroatija uzsuka i Italija ,tik is suvalkietisku sumetimu. Nuvaziavus 2000 km butu gaila neuzsukti 200km i Italija. Mano nuomone i Italija reikia vaziuoti visai atskira kelione ir nemaisyti poilsines keliones su turistine. Lankytinu objektu ir taip uzteks pakeliui i Kroatija. Cia tik mano nuomone.
Sveiki, mes Kroatiją aplankėme ne vieną kartą. Pirmoji kelionė buvo 2000 metais, kai pakelėse dar stovėjo ženklai - vaikščioti draudžiama - užminuota.
Nors esu išmaišiusi pusę Europos, tokios gražios gamtos nemačiau nė vienoje šalyje. Gaila, kad paskutiniu metu Kroatijoje viskas gerokai pabrangę, nors nakvynę ten galima susirati tokiu pačiu principu, kaip ir Palangoje, bet pavakarieniauti Dubrovniko senamiestyje kainuos geroooookai brangiau negu Vilniuje.
Tačiau nereikia išsigąsti - ši šalis turi ne vieną nuostabų miestą ir nebūtina maitintis kavinėse
Man asmeniškai labiausiai patinka Dalmatijos kraštas su ne vienu tūkstančiu salų, kalnais, įbridusiais į Adrijos jūrą, bei nepakatojamo skonio domačij vynu. Juk nebūčiau grįžusi ten nei 2002, nei 2004 metais.
Jei ką domina konkretūs klausimai - rašykit, pabandysiu atsakyti.
Beje, dėl netolimos, bet įspūdingos kelionės - preitais metais važiavom į Suomiją Netoli, kiek brangoka, bet tikrai verta. O jei pakeliui aplankyti Estiją su Hiuma ir Sarema salomis. Įspūdžių parsivežėm tikrai daug.
Nors esu išmaišiusi pusę Europos, tokios gražios gamtos nemačiau nė vienoje šalyje. Gaila, kad paskutiniu metu Kroatijoje viskas gerokai pabrangę, nors nakvynę ten galima susirati tokiu pačiu principu, kaip ir Palangoje, bet pavakarieniauti Dubrovniko senamiestyje kainuos geroooookai brangiau negu Vilniuje.
Tačiau nereikia išsigąsti - ši šalis turi ne vieną nuostabų miestą ir nebūtina maitintis kavinėse
Man asmeniškai labiausiai patinka Dalmatijos kraštas su ne vienu tūkstančiu salų, kalnais, įbridusiais į Adrijos jūrą, bei nepakatojamo skonio domačij vynu. Juk nebūčiau grįžusi ten nei 2002, nei 2004 metais.
Jei ką domina konkretūs klausimai - rašykit, pabandysiu atsakyti.
Beje, dėl netolimos, bet įspūdingos kelionės - preitais metais važiavom į Suomiją Netoli, kiek brangoka, bet tikrai verta. O jei pakeliui aplankyti Estiją su Hiuma ir Sarema salomis. Įspūdžių parsivežėm tikrai daug.
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 04, 10:56)
Geguzes viduryje keturios mergelikes norim islekt i Kroatija (vyrai isleidzia ), tik nezinau kokia agentura geriau pasirinkti Eura ar Gruda? Pasidalinkit savo patirtimi, kas vaziavo jau su kuo Aciukas O gal dar kokios agenturos gerai organizuoja? Nenoretumem "nepataikyt"
Labas, as praeita vasara vaziavau į Kroatija su Eura, kelionė man patiko...
QUOTE(laaurynaa @ 2006 04 05, 22:42)
Labas, as praeita vasara vaziavau į Kroatija su Eura, kelionė man patiko...
Skambinau siandien i eura, sake, kad grupe geguzes viduriui gali nesusirinkt , bet turbut tas pats gali but ir su gruda O as galiu tik butent geguzes ~ 17 .... Gruda jau ir kainas, ir viska skelbia, o eura dar esa nieko nezino....
Padėkit Gal kas nuomavotės kokį kambarėlį Kroatijos pajūry? Norėtume kur prie Rijeka pagyventi birželį kokią savaitę. Radau minėtą adriatic puslapį, bet norėtųsi gal kad kas rekomenduotų.. Nemokam mes palapinėse gyventi O gal žinot kempingų su nameliais?
ten vos ne kiekvienas namas nuomojamas . aisku, arciau vandens brangiau. manau problemu kur gyvent neturetu kilti.
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 05, 22:38)
Skambinau siandien i eura, sake, kad grupe geguzes viduriui gali nesusirinkt , bet turbut tas pats gali but ir su gruda O as galiu tik butent geguzes ~ 17 .... Gruda jau ir kainas, ir viska skelbia, o eura dar esa nieko nezino....
Aš važiavau liepos pabaigoje... Ir aš praeita vasarą svarsčiau su kuria geriau važiuoti, su Eura ar Gruda, pasirinkau su Eura, bet manau nera didelio skirtumo su kuria važiuoti, ir kelionės kainos panašios...
QUOTE(vaidille @ 2006 04 06, 13:35)
As irgi ieskau tokios info Help, zinantys
Nuvaziuosit į vietą ir rasit. Daug pigiau nei Adriatikos psl. Mes pernai irgfi tame psl ieskojom, e-mailu prirašėm, bet kai nuvažiavom vietoj iš karto radom daug pigiau ir prie pat jūros. apartamentai buvo super. Buvo 3 kambariai už 60 eurų berods. Tiesą sakant, buvom tokie apšalę, kad net pamiršom pasiderėti, gal būtų buvę dar pigiau.
Geriau vežtis ir pasą ir ATK, Slovėnų, tokie įdomus muitininkai nežinai ką kada paprašys. Be to Lietuvos pasienyje prašo parodyti ir pasą vien ATK neužtenka.
Papildyta:
Kroatijoje geruose kempinguose su *** galima išsinuomuoti namelius, ale, namelius ant ratų (teisingai supratau, kempinguose ieškote namelių, ne apartamentuose? ). Jie pastatyti stacionariai, apsodinti gėlemis, padarytas kiemelis prie namelio. Paprastai nameliai buna pastyti ant juros kranto, gražiausioje kempingo vietoje. Kaina parai nuo 40 EUR. Aišku kainos galėjo keistis, domėjausi kai buvome prieš du metus. Bet mums labiau patinka keliauti su palapinėmis, taip mes labiau mobilus.
Papildyta:
QUOTE(laaurynaa @ 2006 04 06, 14:29)
Aš važiavau liepos pabaigoje... Ir aš praeita vasarą svarsčiau su kuria geriau važiuoti, su Eura ar Gruda, pasirinkau su Eura, bet manau nera didelio skirtumo su kuria važiuoti, ir kelionės kainos panašios...
QUOTE(vaidille @ 2006 04 06, 14:35)
As irgi ieskau tokios info Help, zinantys
Kroatijoje geruose kempinguose su *** galima išsinuomuoti namelius, ale, namelius ant ratų (teisingai supratau, kempinguose ieškote namelių, ne apartamentuose? ). Jie pastatyti stacionariai, apsodinti gėlemis, padarytas kiemelis prie namelio. Paprastai nameliai buna pastyti ant juros kranto, gražiausioje kempingo vietoje. Kaina parai nuo 40 EUR. Aišku kainos galėjo keistis, domėjausi kai buvome prieš du metus. Bet mums labiau patinka keliauti su palapinėmis, taip mes labiau mobilus.