Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Va tukiames su drauge liepos 9 ir galvojam kokia taip 12-13 diena pajudet is vilniaus link kroatijos pravaziuojant per krokuva bratislava budapesta o kur toliau tai ir ?

Gal kas galetu patart kur trukti i kuri krasta Kroatijoj

Gal kas turit marsruta koki suplanuota issisaugoje

Gal kas juda irgi i kroatija tuom laikum tai sakau galima butu jungtis i bendra kolona nes man kaskaip su viena masinyte nelabai drasu lekt.

Ar yra vengrijoj ir Kroatijoj Automobilines dujos, nes pas mane paty masinoj dujos tik va dabar susimasciau ar yra ten tu duju, ar reik jau ieskot kokios dyzelines

Nu HeLP
Busiu labai dekingas visiems parasiusiems
Atsakyti
Jezusmarja, suklaidinau zmones - visi diterambai apie nuostahiausia roatijoj smeli, noli eziu, fantastiska servisa ir nuostabius vaizdus buvo skirti Omisui, jokiu budu ne Senj. Susimaisiau, dubina, aijnu bilobilio pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2005 05 27, 12:48)
Vaziuok , vaziuok Medeina, gaila tik, kad iki 12d. nesuspesi gtizti ir cia papasakoti kaip pavasari Kroatijoj oras ir vanduo. Zodziu mes ruosiames isvykti 12, tai kazkur pusiaukelėj prasilenksim tongue.gif

Joooooooo , tikras pavasaris buvo pirmas tris dienas: kalnuose iškrito sniegas doh.gif , oro temperatūra dieną apie 14, vandens gal apie 22 mirksiukas.gif , vėjas kokia 14km doh.gif Po to orai pasitaisė: oro gal 24-27, vandens apie 22C.Dabar galiu drąsiai pasakyt: per šitą kelionę matėm ir šilto, ir šalto tongue.gif .
xxxsaulyte, nuotraukas ir aprašymą įmesiu kai tik po visų atostogų grįšiu darban mirksiukas.gif , o tas bus liepos pradžioj ax.gif Dar iki Baltijos reikia nulėkti (arba bent iki soliariumo biggrin.gif biggrin.gif ), o tai darbe nieks nepatikės, kad Kroatijoj buvau biggrin.gif
O visumoj kelionė labai smagi, įspūdinga ir pasisekusi thumbup.gif
Atsakyti
Pasibaigė atostogos, iš kurių dvi savaites truko kelionė iki Kroatijos biggrin.gif biggrin.gif
Maršrutas Lietuva - Lenkija(apie Jelenia gura)-Čekija (Karlovy Vary ir Česky Kryumlov thumbup.gif )-Austrija(deja, nesustojom, nes lijo)- Slovėnija (Bled thumbup.gif )-Kroatija (Senj;Splitas; Dubrovnikas) - Vengrija ( Balatonas) - Slovakija (Liptovsky Mikulaš) - Lietuva.
Kelionė puiki, įspūdžių daugybė. Jei kam reikėtų konkretesnių nuorodų ir pagalbos, klauskit, mielai padėsiu 4u.gif
Atsakyti
Kaip fainai, kaip laukiu, kada išvažiuosim į Kroatiją ax.gif O tai jau bus kitą šeštadienį tongue.gif Ar labai ten šiuo metu karšta, kas neseniai buvot pasidalinkit įspūdžiais 4u.gif Į kokias ekskursijas važiuoti, kokios nelabai ir t.t. Viskas viskas labai įdomu mirksiukas.gif
Beje, mes važiuojam su kelionių agentūra, užsisakėm dar ir su vakariene, prisiskaičiau čia visokių nuomonių ir nusprendžiau, kad taip bus geriau, tikiuosi tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Priesh savaite grizhau ish Kroatijos, viskas ten liuks, kainos zhmonishkos oras geras, tik va krantas ne stebuklai smile.gif
Beje nepatariu naudotis Eura paslaugomis. Kitaip gali tekt 1,5 h klaidziot po Vienos pramoninius rajonus, poto klaidziot po Zagreba, autobuse kondicionierius veiks tik kas atnra diena... zhodziu su Eura geriau nevazhiuokit.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 07 11, 08:08)
Priesh savaite grizhau ish Kroatijos, viskas ten liuks, kainos zhmonishkos oras geras, tik va krantas ne stebuklai smile.gif
Beje nepatariu naudotis Eura paslaugomis. Kitaip gali tekt 1,5 h klaidziot po Vienos pramoninius rajonus, poto klaidziot po Zagreba, autobuse kondicionierius veiks tik kas atnra diena... zhodziu su Eura geriau nevazhiuokit.

Koks šlamštas. Aš kaip tik su Eura šią savaitę išvažiuoju. Norėjau su Grūda, tačiau man netiko laikas. O dar orų prognozes pažiūrėjau!!! Visą šią savaitę ten lyja. Jau šiandien tai ypač morališkai nusiteikiau... Na gal kitą savaitę oras ten bus geresnis? Jei ne, tai kam važiuoti, tas pats Lietuvoj, nežinai kas laukia.
Atsakyti
QUOTE(Brigitutė @ 2005 07 11, 09:10)
Koks šlamštas. Aš kaip tik su Eura šią savaitę išvažiuoju. Norėjau su Grūda, tačiau man netiko laikas. O dar orų prognozes pažiūrėjau!!! Visą šią savaitę ten lyja. Jau šiandien tai ypač morališkai nusiteikiau... Na gal kitą savaitę oras ten bus geresnis? Jei ne, tai kam važiuoti, tas pats Lietuvoj, nežinai kas laukia.

Na jums gal pasiseks, nes mums autobusa surado tik paskutine minute, tai tie vairuotojai niekad nebuvo vazhiave nei Kroatijoje, nei Austrijoj. O del oro, tai mes birzhelio pabaigoj buvom saule visas dienas. Beje mums tik pats vazhiavimas iki Makarskos nekoks buvo, vietoj viskas normaliai. Rekomenduoju ekskursija i kalnus, bishki extrymas bet liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 07 11, 09:39)
Na jums gal pasiseks, nes mums autobusa surado tik paskutine minute, tai tie vairuotojai niekad nebuvo vazhiave nei Kroatijoje, nei Austrijoj. O del oro, tai mes birzhelio pabaigoj buvom saule visas dienas. Beje mums tik pats vazhiavimas iki Makarskos nekoks buvo, vietoj viskas normaliai. Rekomenduoju ekskursija i kalnus, bishki extrymas bet liuks smile.gif

Na gal viskas bus gerai, tik man labai nepatiko toj Euroj, kai dar užsisakinėjau kelionę, labai mažai informacijos davė dėl pačios kelionę, pvz., ar reikia maisto pasiimti ar nereikia, viską man pačiai reikėjo tardyti. Būčiau nepaklausus, tai ir bučiau nesužinojusi, kad jie niekur nestos, tik trumpai degalinėse. Juk ką aš galiu žinoti, jei pirmą kartą į kelionę autobusu važiuoju, esu tik lėktuvu vykus. Žinau, kad visos nakvynės viešbučiuose, o kada ten atvažiuojama (ar labai vėlai) ir ar labai anksti reikia keltis? Mėgstu ilgai pamiegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitutė @ 2005 07 11, 10:27)
Na gal viskas bus gerai, tik man labai nepatiko toj Euroj, kai dar užsisakinėjau kelionę, labai mažai informacijos davė dėl pačios kelionę, pvz., ar reikia maisto pasiimti ar nereikia, viską man pačiai reikėjo tardyti. Būčiau nepaklausus, tai ir bučiau nesužinojusi, kad jie niekur nestos, tik trumpai degalinėse. Juk ką aš galiu žinoti, jei pirmą kartą į kelionę autobusu važiuoju, esu tik lėktuvu vykus. Žinau, kad visos nakvynės viešbučiuose, o kada ten atvažiuojama (ar labai vėlai) ir ar labai anksti reikia keltis? Mėgstu ilgai pamiegoti smile.gif

Mes kai vazhiavom, Lenkijoj stojo pavalgyt ir vazhiuojant pirmyn ir atgal. Vazhiuojant pirmyn atvazhiuodavom velokai ~10 - 11 vietoslaiku (-1 nuo Lietuvos laiko) ryte pusrychiai ~7- 7.30 budavo. Gryshtant anksciau atvazhiuodavom ~8-9 h ishvazhiuodavom anksti. Beje gyzhtant vienas vieshbutis Kroatijoj labai nekoks buvo blink.gif. Slovakojoj tai kaip kam pasiseke, nes dalis kambariu buvo su bendru dushu ir vonia. Cekijoj labai geras vieshbutis, Zagrebe irgi neblogas.

Po shitos keliones nusprendem autobusu daugiau taip toli nesigrusim arba lektuvu arba savo mashina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 11 liepos 2005 - 09:38
QUOTE(Julius3 @ 2005 07 11, 10:36)
Mes kai vazhiavom, Lenkijoj stojo pavalgyt ir vazhiuojant pirmyn ir atgal. Vazhiuojant pirmyn atvazhiuodavom velokai ~10 - 11 vietoslaiku (-1 nuo Lietuvos laiko) ryte pusrychiai ~7- 7.30 budavo. Gryshtant anksciau atvazhiuodavom ~8-9 h ishvazhiuodavom anksti. Beje gyzhtant vienas vieshbutis Kroatijoj labai nekoks buvo  blink.gif. Slovakojoj tai kaip kam pasiseke, nes dalis kambariu buvo su bendru dushu ir vonia. Cekijoj labai geras vieshbutis, Zagrebe irgi neblogas.

Po shitos keliones nusprendem autobusu daugiau taip toli nesigrusim arba lektuvu arba savo mashina...

Man tai ką sakė, kad niekur tikrai nevalgysim, maistą imti 3 dienom. Tai jau visai pasimečiau, visai aš nenoriu tiek tempti (beje keliauju su vaiku) ir maitintis džiūvėsiais bei razinom, juk viskas genda. O kiek reikia turėti zlotų? Man tai sakė, kad užtenka 5-10, bet įtariu, kad reikia daugiau išsikeisti.
Atsakyti
Beje, dar Euroj sakė, kad visi viešbučiai pakelėse yra 3 žvaigždučių. Žodžiu apgavo turbūt, kadangi nemanau, kad 3 žv. viešbučiuose dušai bendri.
Atsakyti