Įkraunama...
Įkraunama...

Pokalbiai psichologijos temomis

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 09, 11:26)

Toliau galima imti kiekviena is siu elementu ir visur rastum rysi su gamta.
Suvokimas yra fiziologinis procesas. Mastymas taip pat. Ir t.t. biggrin.gif

Merginos, atsiprasau, kad grubiai kisuosi i jusu proto aerobikos treniruotes, taciau negaliu ramiai isjungti sio lango. Atrodo, kad zmogu, gamta ir apskritai viska supaprastinate iki formuliu ir kibernetiniu formuluociu. Juk tiek zmogus, tiek gamta, tiek psichika yra visumos, kurios slpypi viena kitoje. Joks skaidymas i elementus nepades nieko suvokti, jei atmesi visumos principa. Lyg chirurges su skalberiu atpjaunate gabala, ziurite, bandote ji apibudinti kuo imantresniais zodziais, kazka israsti, pasipuikuoti kuri daugiau tu imantriu zodziu zinote. O kokiu tikslu tai darote - kad pasitreniruotumete? O ka su tais atpjautais galbais po to darysite, bandysite lipdyti? Tikites sudeti toki pati kurini, ar geresni? Bandydamos racionalizuoti protui nepavadzius ir neapaiskinamus dalykus varote i nevilti ir prota ir visa, ko jis negali paaiskinti. Gal pazaisti sachmatais jums tiktu labiau. O jei protas nerimsta, tai gal imkites kazkokio kurybinio akto, kuris turetu padeti zmogui, gamtai, pasauliui; protui ir sielai? Tas jusu preparavimas kazkaip mane labai suerzino, atsiprasau, kad esu tokia tiesmuka, taciau tikrai manau, kad darote kazka, kas turetu zmogui sujaukti prota ir jausmus, o ne sukurti harmonija tarp tu ir kitu jo daliu. Daugiau i si langa neuzeisiu, tad nesivarginkit man atrasydamos, taciau jei atkreipsit demesi, kad preparuodamos kazka kita, visada preparuojate ir save, gal paskatinsiu jus imtis kurybos, ne analizes.
Atsakyti
mastau.gif koks įdomus postas
Atsakyti
Ir toks gilus, atveriantis akis... biggrin.gif
Atsakyti
Galingas smugis iš šono g.gif nutilde tema schmoll.gif
Atsakyti
Man tai sitos diskusijos ne i psichologijos klausimus sprendziamus panasios, o i filosofijos.. Manau sumaisyta diskusiju vieta.
Atsakyti
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 02 15, 19:13)
Man tai sitos diskusijos ne i psichologijos klausimus sprendziamus panasios, o i filosofijos.. Manau sumaisyta diskusiju vieta.

viena su kita labai susiję biggrin.gif Tarkime E. Fromas - psichologas ir filosofas
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2008 09 18, 13:47)
Merginos, atsiprasau, kad grubiai kisuosi i jusu proto aerobikos treniruotes, taciau negaliu ramiai isjungti sio lango. Atrodo, kad zmogu, gamta ir apskritai viska supaprastinate iki formuliu ir kibernetiniu formuluociu. Juk tiek zmogus, tiek gamta, tiek psichika yra visumos, kurios slpypi viena kitoje. Joks skaidymas i elementus nepades nieko suvokti, jei atmesi visumos principa. Lyg chirurges su skalberiu atpjaunate gabala, ziurite, bandote ji apibudinti kuo imantresniais zodziais, kazka israsti, pasipuikuoti kuri daugiau tu imantriu zodziu zinote. O kokiu tikslu tai darote - kad pasitreniruotumete? O ka su tais atpjautais galbais po to darysite, bandysite lipdyti? Tikites sudeti toki pati kurini, ar geresni? Bandydamos racionalizuoti protui nepavadzius ir neapaiskinamus dalykus varote i nevilti ir prota ir visa, ko jis negali paaiskinti. Gal pazaisti sachmatais jums tiktu labiau. O jei protas nerimsta, tai gal imkites kazkokio kurybinio akto, kuris turetu padeti zmogui, gamtai, pasauliui; protui ir sielai? Tas jusu preparavimas kazkaip mane labai suerzino, atsiprasau, kad esu tokia tiesmuka, taciau tikrai manau, kad darote kazka, kas turetu zmogui sujaukti prota ir jausmus, o ne sukurti harmonija tarp tu ir kitu jo daliu. Daugiau i si langa neuzeisiu, tad nesivarginkit man atrasydamos, taciau jei atkreipsit demesi, kad preparuodamos kazka kita, visada preparuojate ir save, gal paskatinsiu jus imtis kurybos, ne analizes.

as pasakiciau, kad labai idomus mastymas,

mano manymu daugiau vyrams budingas, negu moterim,

nors buna isimciu (kas be ko),

manau tiesiog, kad gyvenime reikia ivairiu zmoniu, ivairiu kripciu, kitaip butu neidomu gyvent, jeigu visi vienodai mastytu ir vienodai elgtusi.

kiekvienas zmogus turi teise klisti, daryti kazkokias isvadas, arba ju nedaryti ir gyventi toliau.

atsiprasau jeigu ka ne taip pasakiau, visos temos neskaiciau.

Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2009 10 21, 10:45)
as pasakiciau, kad labai idomus mastymas,

mano manymu daugiau vyrams budingas, negu moterim,

atsiprasau jeigu ka ne taip pasakiau, visos temos neskaiciau.

o moterims skirta KKK? g.gif
Atsakyti
kodel man sunku ziureti i savo vyra ir i jo dukra. kodel man taip sunku pasidaro kad verkt norisi? ne del to kad tos mergytes nekesciau, kaip tik gerbiu. patys vaiku neturim, as ir neturiu, esam jau kartu 2,5metu, siandien pamaciau pirma karta ja,, KAS man yra. kodel taip sunku pasidaro man ? ar man per sudetynga buti su juo jau.per pustreciu metu su tamintim susigyvenau, bet sunku gal kad ne mano, nesuprantu.. nenoriu kad sprestumet kodel taip yra, noriu kad padetumet kaip tai issprest verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti