Oho, kiek pasikeitimų
Sveiki, prisijungę
QUOTE(cinamonolazdele @ 2008 09 14, 21:26)
Man atrodo Makalius arba už seksualines mažumas arba prie seksualinių mažumų, nes kažko pasiraukęs
na paziurejus i avatara susidaro vaizdas...
šypt - koks sutapimas, čia irgi anglų mokytoja -ytė , apie 80 metų, vaikšto į mokyklą su guminiais ir lietpalčiu what ever koks oras, o klasėje, kaip yprastai, naudojasi šlepetėmis apie kvapą nebesakau nieko, pamokose naudojamės aerozoliais arba smilkalais
QUOTE(Turkish @ 2008 09 14, 20:26)
čia gal visiem pirmadieniais fizinis? man irgi..
Aš taip ir maniau jie visi susitarė prieš mus, tiesiog nukankint po šilto mielo savaitgalio, kada prisivalgom, kad išnešiot visus maisto likučius
QUOTE(Fankula @ 2008 09 14, 20:28)
pritariu
Na va, pritarėja
mes už kūno kultūra šiltai.
Papildyta:
QUOTE(Snowdrop @ 2008 09 14, 20:29)
o tu akyla, aš net nepastebėjau jo avataro, tik tau pasakius žvilgt ir matau žavius berniukus tuomet jis prie seksualinių mažumų.
reiškia nepatrauksim jo dėmesio ;D
QUOTE(šypt @ 2008 09 14, 20:27)
O kad mums dar leistų visokius projektus daryti, bent pažymius pasitaisytume
Na taip pasikeli, bet kaip sunku priversti padaryti tą projektą ir pasakoti išmokti. o ypač kai dar tik mokslo metų pradžia,
QUOTE(Turkish @ 2008 09 14, 20:29)
šypt - koks sutapimas, čia irgi anglų mokytoja -ytė , apie 80 metų, vaikšto į mokyklą su guminiais ir lietpalčiu what ever koks oras, o klasėje, kaip yprastai, naudojasi šlepetėmis apie kvapą nebesakau nieko, pamokose naudojamės aerozoliais arba smilkalais
Žiauru su tom -ytėm, gerai kad bent jau paskutiniai metai pas ją kamuotis Visgi nelabai lengva išsėdėti pamokoje, kai tave vadina invalidu, veršiu išsprogusiom akim ar kitais malonybiniais žodeliais
QUOTE(Fankula @ 2008 09 14, 20:31)
Na taip pasikeli, bet kaip sunku priversti padaryti tą projektą ir pasakoti išmokti. o ypač kai dar tik mokslo metų pradžia,
o mum tokių projektų kažkaip ir nebeduoda.
nebepagaili mūsų
. dar jokio kontrolinio nebuvo.
bet jau turėsim antradienį - istorijos apklausą,
chemijos lygčių kartojimo rašymą ir lietuvių literatūros kartojimo rašymą bei gramatikos kartojimo kontrolinį.
QUOTE(Turkish @ 2008 09 14, 20:26)
čia gal visiem pirmadieniais fizinis? man irgi..
Nia
Man tik antradienį
Koks
šypt - blecha, sujuokinai
musiškė tai baisiai nesiputoja tokiais žodžiais, dar nuo mano klasiokų galvijų sprandan gautų
musiškė tai baisiai nesiputoja tokiais žodžiais, dar nuo mano klasiokų galvijų sprandan gautų
QUOTE(cinamonolazdele @ 2008 09 14, 20:34)
o mum tokių projektų kažkaip ir nebeduoda.
nebepagaili mūsų
chemijos lygčių kartojimo rašymą ir lietuvių literatūros kartojimo rašymą bei gramatikos kartojimo kontrolinį.
nebepagaili mūsų
O man tai jau tokia kaip ir testai: lietuvių, matematikos ir informatikos.
Makalius - gana kurti pediko paveikslą