Įkraunama...
Įkraunama...

Moksleivių ir studenčių kampelis

kaip sunku galvot, ką veiki laisvalaikiu, kai sesija lotuliukas.gif
esu filmų maniakė biggrin.gif dar mėgstu labai labai teatrą, knygas ax.gif savanoriauju vienoj psichologinės pagalbos linijoj.. žinoma, su SB būnu, kai laiko turim (o kadangi jis dar labiau apsivertęs nei aš doh.gif ) plaanuoju dabar grįžt į salsos pamokas, nes ir pasiilgau ir žmonės, kur šokau jau spaudžią grįžt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 17, 22:55)
kaip sunku galvot, ką veiki laisvalaikiu, kai sesija  lotuliukas.gif
esu filmų maniakė biggrin.gif dar mėgstu labai labai teatrą, knygas  ax.gif savanoriauju vienoj psichologinės pagalbos linijoj.. žinoma, su SB būnu, kai laiko turim (o kadangi jis dar labiau apsivertęs nei aš  doh.gif ) plaanuoju dabar grįžt į salsos pamokas, nes ir pasiilgau ir žmonės, kur šokau jau spaudžią grįžt biggrin.gif

o jezau blink.gif

kada tu dar sau laiko randi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2010 01 22, 20:33)

kada tu dar sau laiko randi?  blink.gif

o aš tai šiaip galvoju, kad man veiklos dar trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 23, 22:55)
o aš tai šiaip galvoju, kad man veiklos dar trūksta  ax.gif

juokauji??!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2010 01 23, 23:03)
juokauji??!! blink.gif

nu neeeeeee smile.gif noris dar kažkokios smagios veiklos turėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 23, 23:08)
nu  neeeeeee smile.gif noris dar kažkokios smagios veiklos turėt  ax.gif

aš tavo vietoj norėčiau didelės tvoros, kad atsitverk kuriam laikui nuo visų biggrin.gif
Atsakyti
kad nieko aš čia taip smarkiai neveikiu biggrin.gif

o, beje, ką pati veiki? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 17, 23:55)
kaip sunku galvot, ką veiki laisvalaikiu, kai sesija  lotuliukas.gif
esu filmų maniakė biggrin.gif dar mėgstu labai labai teatrą, knygas  ax.gif savanoriauju vienoj psichologinės pagalbos linijoj.. žinoma, su SB būnu, kai laiko turim (o kadangi jis dar labiau apsivertęs nei aš  doh.gif ) plaanuoju dabar grįžt į salsos pamokas, nes ir pasiilgau ir žmonės, kur šokau jau spaudžią grįžt biggrin.gif

Įspūdinga thumbup.gif
Kokį paskutinį filmą žiūrėjai? smile.gif
Salsa yra smagu... Vakar buvau Latino klube, Kaune čia tai man nepatiko g.gif schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 24, 00:50)
o, beje, ką pati veiki? smile.gif

mokaus, dirbu, vaiką auginu, dabar dar sportuoju cool.gif
ir man veiklos jau iki kaklo, paskutinį kart knygą tik sau skaičiau kone prieš pusė metų doh.gif o kino teatre buvau prieš 10m blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 01 24, 10:02)

Kokį paskutinį filmą žiūrėjai? smile.gif 
Salsa yra smagu... Vakar buvau Latino klube, Kaune čia tai man nepatiko g.gif  schmoll.gif  unsure.gif

vakar nakčia žiūrėjau "Ameliją iš Monmartro" blush2.gif
o šiaip iš naujesnių filmų, tai ką per vakar ir užvakar mačiau tai - "daybreakers" ir "the box" biggrin.gif

QUOTE(malvea @ 2010 01 24, 12:03)
mokaus, dirbu, vaiką auginu, dabar dar sportuoju  cool.gif
ir man veiklos jau iki kaklo, paskutinį kart knygą tik sau skaičiau kone prieš pusė metų  doh.gif  o kino teatre buvau prieš 10m  blush2.gif

na kai vaiką augini, tai numanau, kad veiklos netrūksta smile.gif
o ką mokais? ax.gif (gal čia jau minėjai, bet kažkaip gal pražoplinau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 01 24, 12:19)

o ką mokais?  ax.gif (gal čia jau minėjai, bet kažkaip gal pražoplinau  blush2.gif )

mokiaus ekologiją-aplinkosaugą , dabar maisto technologiją cool.gif
Atsakyti
o tai apie maistą turbūt jau labai gerai nusimanai thumbup.gif
Atsakyti