kaip sunku galvot, ką veiki laisvalaikiu, kai sesija
esu filmų maniakė dar mėgstu labai labai teatrą, knygas savanoriauju vienoj psichologinės pagalbos linijoj.. žinoma, su SB būnu, kai laiko turim (o kadangi jis dar labiau apsivertęs nei aš ) plaanuoju dabar grįžt į salsos pamokas, nes ir pasiilgau ir žmonės, kur šokau jau spaudžią grįžt
QUOTE(Lithium @ 2010 01 17, 22:55)
esu filmų maniakė dar mėgstu labai labai teatrą, knygas savanoriauju vienoj psichologinės pagalbos linijoj.. žinoma, su SB būnu, kai laiko turim (o kadangi jis dar labiau apsivertęs nei aš ) plaanuoju dabar grįžt į salsos pamokas, nes ir pasiilgau ir žmonės, kur šokau jau spaudžią grįžt
o jezau
kada tu dar sau laiko randi?
QUOTE(malvea @ 2010 01 22, 20:33)
o aš tai šiaip galvoju, kad man veiklos dar trūksta
QUOTE(Lithium @ 2010 01 23, 22:55)
o aš tai šiaip galvoju, kad man veiklos dar trūksta
juokauji??!!
QUOTE(malvea @ 2010 01 23, 23:03)
juokauji??!!
nu neeeeeee noris dar kažkokios smagios veiklos turėt
QUOTE(Lithium @ 2010 01 23, 23:08)
nu neeeeeee noris dar kažkokios smagios veiklos turėt
aš tavo vietoj norėčiau didelės tvoros, kad atsitverk kuriam laikui nuo visų
QUOTE(Lithium @ 2010 01 17, 23:55)
Įspūdinga
Kokį paskutinį filmą žiūrėjai?
Salsa yra smagu... Vakar buvau Latino klube, Kaune čia tai man nepatiko
QUOTE(Lithium @ 2010 01 24, 00:50)
o, beje, ką pati veiki?
mokaus, dirbu, vaiką auginu, dabar dar sportuoju
ir man veiklos jau iki kaklo, paskutinį kart knygą tik sau skaičiau kone prieš pusė metų o kino teatre buvau prieš 10m
QUOTE(agnite @ 2010 01 24, 10:02)
Kokį paskutinį filmą žiūrėjai?
Salsa yra smagu... Vakar buvau Latino klube, Kaune čia tai man nepatiko
vakar nakčia žiūrėjau "Ameliją iš Monmartro"
o šiaip iš naujesnių filmų, tai ką per vakar ir užvakar mačiau tai - "daybreakers" ir "the box"
QUOTE(malvea @ 2010 01 24, 12:03)
mokaus, dirbu, vaiką auginu, dabar dar sportuoju
ir man veiklos jau iki kaklo, paskutinį kart knygą tik sau skaičiau kone prieš pusė metų o kino teatre buvau prieš 10m
na kai vaiką augini, tai numanau, kad veiklos netrūksta
o ką mokais? (gal čia jau minėjai, bet kažkaip gal pražoplinau )
QUOTE(Lithium @ 2010 01 24, 12:19)
mokiaus ekologiją-aplinkosaugą , dabar maisto technologiją