nusprendziau jau ryt nebeiti, nes apskritai tingiu tingeti
as is dauniskio
as tai gal sakau reikia 12oj klasej mokslu susdomet, nezinau ... bet speju festivaliai tik bus... o po ju jau tikrai susimsiu, nes bandomieji iskart beveik po atostogu. bus neblogas spyris pasitempti.
bet siaip labai noreciau kazka neiprasto nuveikit, kitur nuvaziuoti, susipazinti su naujais zmonemis
QUOTE(malvea @ 2009 12 21, 19:49)
o taip aš tai planuoju fotkintis teta daug kadrų sugalvojus..... o jeigu ką sudominai, tai va linkas kaip laisvu laiku "dirbau" modeliu: www.agnekfoto.lt
QUOTE(Turkish @ 2009 12 21, 20:24)
nusprendziau jau ryt nebeiti, nes apskritai tingiu tingeti
as is dauniskio
as tai gal sakau reikia 12oj klasej mokslu susdomet, nezinau ... bet speju festivaliai tik bus... o po ju jau tikrai susimsiu, nes bandomieji iskart beveik po atostogu. bus neblogas spyris pasitempti.
bet siaip labai noreciau kazka neiprasto nuveikit, kitur nuvaziuoti, susipazinti su naujais zmonemis
as is dauniskio
aš amžinai noriu kažką veikt, kažkur važiuot...
Eugute man atsidaro nuoroda, bet jokion galerijon neileidzia ar ka. as paniskai bijau fotoaparato objektyvo, savos turiu is ties nedaug foto, man regis, tai kompleksas nefotogeniska esu..
Jums, panelės, palinkėsiu ramių, jaukių, turtingų kūčių (pvz mes šeimoje dovanomis keičiamės tik per kūčias:)) !
labanakt
Jums, panelės, palinkėsiu ramių, jaukių, turtingų kūčių (pvz mes šeimoje dovanomis keičiamės tik per kūčias:)) !
labanakt
Su Šventėm visas
Turkish --> štai nuoroda http://www.agnekfoto.lt/foto.html čia tiesiai į galeriją turėtų nukelti... o jeigu pagrindinį puslapį atidarys, tai galerija yra viršuje, dešinėje pusėje
Turkish --> štai nuoroda http://www.agnekfoto.lt/foto.html čia tiesiai į galeriją turėtų nukelti... o jeigu pagrindinį puslapį atidarys, tai galerija yra viršuje, dešinėje pusėje
Kogi cia taip tylu Beja visas su praejusiom sventem ;D Ka per naujus zadat
Su Šventėm...
Na va su tetulyte jau treti metai per naujus metus darome karnavalą pirmais metais tema buvo tautos (buvai čigonė ), pernai buvo pasakų herojai (buvau pelenė ), o šiais metais darome leliukų balių
Na va su tetulyte jau treti metai per naujus metus darome karnavalą pirmais metais tema buvo tautos (buvai čigonė ), pernai buvo pasakų herojai (buvau pelenė ), o šiais metais darome leliukų balių
Aaaa.....kaip miela ;D mes tai uzpraitais metais darem havaju tema ;D gerulis buvo o siais metais tai pas klasioka svesim naujus + Gimsiuka ;D padariau maike su uzrasu...ir dar mastau paimt padovanot kaip izengus i pilnamecio gyvenima plyta su uzrasu " pirmoji plyta tavo busimam namui " ka manot
QUOTE(Dragonike @ 2009 12 30, 21:14)
ir dar mastau paimt padovanot kaip izengus i pilnamecio gyvenima plyta su uzrasu " pirmoji plyta tavo busimam namui " ka manot
puiki dovana "pirmoji plyta" gerai skamba
QUOTE(Dragonike @ 2009 12 30, 21:14)
Aaaa.....kaip miela ;D mes tai uzpraitais metais darem havaju tema ;D gerulis buvo o siais metais tai pas klasioka svesim naujus + Gimsiuka ;D padariau maike su uzrasu...ir dar mastau paimt padovanot kaip izengus i pilnamecio gyvenima plyta su uzrasu " pirmoji plyta tavo busimam namui " ka manot
o kas ant marškinėlių užrašyta?
su Naujais Metais jus visas
QUOTE(malvea @ 2009 12 31, 13:57)
o kas ant marškinėlių užrašyta?
Vienoj pusej " FREE HUGS" o nugaroj "Have you hugged my tshirt today" Tai visa vakara vakar pravaiksciojo ir hug'ginosi su visais