Įkraunama...
Įkraunama...

Moksleivių ir studenčių kampelis

QUOTE(Turkish @ 2009 12 17, 23:33)
pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė, tai yra kas sušildyų  ax.gif  wub.gif

Ir kasgi Tave sildo 4u.gif
Atsakyti
Na mūsų horizonte berniukas atsirado, bet kol kas viskas tik pasimatymų lygyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 17, 23:01)
Na mūsų horizonte berniukas atsirado, bet kol kas viskas tik pasimatymų lygyje smile.gif

kaip tau pasisekė wub.gif tai visos meilės nuo pasimatymų prasideda.... o po kažkiek laiko ir rimčiau būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 18, 00:01)

Tai labai sveikinam drinks_cheers.gif

QUOTE(eugute* @ 2009 12 18, 13:02)
kaip tau pasisekė wub.gif  tai visos meilės nuo pasimatymų prasideda.... o po kažkiek laiko ir rimčiau būna ax.gif

Na taip, man tai taip greit su berniuku susikloste ;D ilgai nesizaidem pasimatymais ;D
Atsakyti
Bet as dabar galvoju, koks ilgas tas naujas susipazinimo procesas, zmogaus pazinimas... ohhh laukia sunkus darbas... ax.gif kaip savaitgalio nuotaikos? ka planuojat idomesnio? mes vakar apejom puse piceriju ir klubu, nors siandien ir siek tiek tingu, bet sakau, jog pamiegosim senatvej ir leksim kazkur ax.gif velnias, kaip man patinka buti tokiai uzimtai thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalio rytas tai toks sunkokas smile.gif planuoju sia diena pratinginiaut tikriausiai ;D
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 19, 12:36)
Bet as dabar galvoju, koks ilgas tas naujas susipazinimo procesas, zmogaus pazinimas... ohhh laukia sunkus darbas...  ax.gif kaip savaitgalio nuotaikos? ka planuojat idomesnio? mes vakar apejom puse piceriju ir klubu, nors siandien ir siek tiek tingu, bet sakau, jog pamiegosim senatvej ir leksim kazkur  ax.gif  velnias, kaip man patinka buti tokiai uzimtai  thumbup.gif

kalbant, kad Utn tik trys klubai, tai daug vaikščiot nereikėjo lotuliukas.gif bet kiek picerijų blink.gif kaip man jų gausybėj trūksta kokios mielos kavinukės ax.gif

man šnd šalta unsure.gif
Atsakyti
Žiūrint apie kokio lygio KLUBUS (juokinga tokį žodį net sakyt Utenoj) kalbama, gal aš įtraukiau ir Twinsus ir kam per 30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 19, 22:14)
Žiūrint apie kokio lygio KLUBUS (juokinga tokį žodį net sakyt Utenoj) kalbama, gal aš įtraukiau ir Twinsus ir kam per 30 biggrin.gif

kam per30 penktadienį nedirba tongue.gif čia mano mėgstamiausiais thumbup.gif
twinsai girdėjau pavadinimą pakeitė, bet ta pati landynė išliko doh.gif
dis par ? g.gif 13-ikinių rojus rolleyes.gif
Rendevu - ai , tiesiog ne man ax.gif
Man ir Antika labiau klubą nei piceriją primena schmoll.gif na bent Utn lygiu thumbup.gif
Atsakyti
Feniksas ale ta pati duobe ;DD
Disparas 13iniams, taip, bet buna geru muzikos vakaru - nesakyk smile.gif
is kurio mikrorajono tu?
Atsakyti
labas iš vakaro wink_3.gif na va rytoj paskutinė diena mokykloje ir prasideda atostogos assa.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 20, 14:50)
Feniksas ale ta pati duobe ;DD
Disparas 13iniams, taip, bet buna geru muzikos vakaru - nesakyk smile.gif
is kurio mikrorajono tu?

iš smėlio, o tu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eugute* @ 2009 12 21, 19:38)
labas iš vakaro  wink_3.gif  na va rytoj paskutinė diena mokykloje ir prasideda atostogos  assa.gif  santa2.gif

negali atsidžiaugt? cool.gif ką planuojat, panos, atostogom? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti