sveikos.... yra 12-okių tai vat.... kaip čia ta temelė nejuda?
QUOTE(eugute* @ 2009 12 10, 13:00)
sveikos.... yra 12-okių tai vat.... kaip čia ta temelė nejuda?
visos stropiai mokos
QUOTE(malvea @ 2009 12 10, 17:55)
visos stropiai mokos
jo jo, girdėjus aš tokių bajerių, kad stipriai mokinasi...
QUOTE(eugute* @ 2009 12 12, 00:23)
jo jo, girdėjus aš tokių bajerių, kad stipriai mokinasi...
semestro pabaiga gi visos skolas taisos po švenčių turėtų lįst pradėt
Sveikos mielosios
esu dvyliktoke nors nera cia ko dziaugtis
kaip jauciates? kaip moksliukai? galim apie neissenkancias temas, tokias kaip- simtadienis, egzaminai ir t.t. paplepet
kaip jauciates? kaip moksliukai? galim apie neissenkancias temas, tokias kaip- simtadienis, egzaminai ir t.t. paplepet
Sveikos, ar padėtumėt nabagėlei? gal galite pasirinkti savo mėgstamiausią spalvą ir įvesti savo trumpus duomenis? GALBŪT man tai padėti laimėti http://spalvos.topsh...i...5&sid=37152
aciuuu
aciuuu
QUOTE(Turkish @ 2009 12 12, 18:34)
Sveikos, ar padėtumėt nabagėlei? gal galite pasirinkti savo mėgstamiausią spalvą ir įvesti savo trumpus duomenis? GALBŪT man tai padėti laimėti http://spalvos.topsh...i...5&sid=37152
aciuuu
aciuuu
padariau ;D
Sveikutes, gal priimsit ir mane į savo gretas, esu dvyliktokė
QUOTE(liusijana @ 2009 12 12, 16:15)
Sveikos mielosios
joa, temos tai tokios pagerintos, ypač tema pavadinimu "egzaminai', net šiurpas nueina tariant tos temos pavadinimą
QUOTE(Dragonike @ 2009 12 12, 20:16)
prašom prašom, papasakok daugiau apie save
tai ką šarkos patarškos šiandien nuveikėt? aš tai langus pasipuošiau vat:)
QUOTE(eugute* @ 2009 12 13, 01:38)
net nežinau ką čia pasakot ;D Esu iš Šiaulių, kaip jau ir sakiau gimnazistė Esu vardu Darja. pomėgių turiu beales ......ir nebežinau ką ir besakyt...jaučiu persimiegojau šiandien
Darija??? kOOOks grazus vardas...
paneles, dabar sakykit kokia tema istorijos einat? mes tik ka pasidalinom ATR... ziauriai atsiliekam nuo programos...
paneles, dabar sakykit kokia tema istorijos einat? mes tik ka pasidalinom ATR... ziauriai atsiliekam nuo programos...
QUOTE(Turkish @ 2009 12 13, 17:41)
Darija??? kOOOks grazus vardas...
Darja Be "i" dekui, o savo vardo kai mazesne buvau,gal kokiu 12 metu tai nemegdavau
Na mes tai katik atsiskaitem tarpukari
Aš pamaniau, kad su klaida parašei, išvis negirdėtas
Tarpukarį jau.. o viešpatie kaip jum gerai...
Tarpukarį jau.. o viešpatie kaip jum gerai...