Oo, tai tau visai good ;D Jo, šiais laikais tai nesisuksi - negyvensi
Gerai, aš tai tik pirmam kurse dar Kad pas mane būtų lengva... Kūno k ir tą spaudžia, praeitą semestrą nelabai lankiau, tai sausio mėn per sesiją turėjau atsiskaitinėt Bet nieko, pasimokiau, tai dabar sąžiningai į kiekvieną paskaitą einu
Na, as studijuoju BANALIA teise Bent jau visi taip sako, nors ir ziauriai klysta
Taip, daug kas stoja, bet tikrai mazai tokiu, kurie stoja, nes patinka...dauguma del prestizo.
As is tu, kuriems si specialybe idomi. Norejau but teisininke nuo 8 kl. (serialu apie teismus itaka) Nesigailiu, kad istojau i VU TF, nors ir ziauriai sunku...bet ka jau padarysi
Be to, mane dziugina tai, jog sios zinios gyvenime labai pravers (ypac kokia seimos teise), net jeigu nedirbsiu teisinio darbo
Taip, daug kas stoja, bet tikrai mazai tokiu, kurie stoja, nes patinka...dauguma del prestizo.
As is tu, kuriems si specialybe idomi. Norejau but teisininke nuo 8 kl. (serialu apie teismus itaka) Nesigailiu, kad istojau i VU TF, nors ir ziauriai sunku...bet ka jau padarysi
Be to, mane dziugina tai, jog sios zinios gyvenime labai pravers (ypac kokia seimos teise), net jeigu nedirbsiu teisinio darbo
QUOTE(Lithium @ 2009 02 19, 01:24)
neblogai man
kartais geriau į teisę nesigilint.. va kokiam senovės babilone jei žmona vyrui buvo nefaina, tai jis ją upę įmest galėjo
kartais geriau į teisę nesigilint.. va kokiam senovės babilone jei žmona vyrui buvo nefaina, tai jis ją upę įmest galėjo
Na, Senovej arba Viduramziais visko pasitaikydavo D Vien inkvizicinis teismas ko vertas
Tiesa pasakius, kazkada (nors..ir dabar irgi) pasvajodavau apie operini dainavima, teatra, fotografija Is tikruju siek tiek meno, kurybos truksta teisej Bet kartai per egzus tenka prikurt