labas rytas, moksleivės/studentės, lauksiu jūsų po mokslų
QUOTE(sidabryte @ 2008 10 27, 21:30)
taip apie juos ir reikia.. o ne u tiu tiu zuikūūūūūtis
QUOTE(sidabryte @ 2008 10 28, 09:28)
labas rytas, moksleivės/studentės, lauksiu jūsų po mokslų
lauk lauk, bet aš tik po poros val ten eisiu
pamatysi kada nors ir apie zuikučius šnekėt pradėsi
oi tai gerai tau, ir išsimiegot gali
oi tai gerai tau, ir išsimiegot gali
labas rytas, aš kątik iš grožio salono
šiandien kaip niekad jaučiu poreikį mokytis
QUOTE(sidabryte @ 2008 10 28, 10:23)
nemanau aš esu, kaip sako manasis "niekšė mizantropė"
QUOTE(Turkish @ 2008 10 28, 11:37)
labas rytas, aš kątik iš grožio salono
wow kaip faina tau
kad man toks poreikis apsireikštų
nu tada tu savaip tuos zuikučius pasakai reiškias
jo, man turbūt dar niekad noro mokytis nebuvo na nebent tai, ko man nelabai reikia arba ko iš manęs nereikalauja
o pasigražint ir aš jau norėčiau pats tas rudenį manau
jo, man turbūt dar niekad noro mokytis nebuvo na nebent tai, ko man nelabai reikia arba ko iš manęs nereikalauja
o pasigražint ir aš jau norėčiau pats tas rudenį manau
ir man niekad nebuvo noro mokytis, nebent tik tai kas nebutina ar nenaudinga
sidabryte, o tu neakivaizdziai studijuoji?dirbi gal kur?
sidabryte, o tu neakivaizdziai studijuoji?dirbi gal kur?
aha, neakivaizdžiai. o dirbu tai pagal specialybę, per pažįstamus taip ir teorijos ir praktikos gaunu. nors ta teorija tai beveik nereikalinga iš tikro, reikalingas tik diplomas, kaip ir dažniausiai
nu va, o aš kai romantikė esu, svajoklė tokia, tai man patinka
na.. aš turbūt kolkas mokaus tik tam, kad mokytis. va kai bus koks trečias kursas ar pan, kai kažką panašaus su specialybe mokysimės, tai tada jau mokysiuos todėl, kad įdomu, kad kažką sužinočiau ir panaudočiau tą patirtį ateityje o kolkas tai ta pati matematika, fizika, chemija kaip ir visur kitur..
ką darysies? aš turbūt greitu metu plaukus irgi dažysiuos. užėjo noras pasikeist kažkaip labiau. pasikelt ūpą pačiai taip sakant
na.. aš turbūt kolkas mokaus tik tam, kad mokytis. va kai bus koks trečias kursas ar pan, kai kažką panašaus su specialybe mokysimės, tai tada jau mokysiuos todėl, kad įdomu, kad kažką sužinočiau ir panaudočiau tą patirtį ateityje o kolkas tai ta pati matematika, fizika, chemija kaip ir visur kitur..
ką darysies? aš turbūt greitu metu plaukus irgi dažysiuos. užėjo noras pasikeist kažkaip labiau. pasikelt ūpą pačiai taip sakant
turėsi pasirodyt paskui
ai ir gerai, nevisos poros juk turi būt vienodos. mes irgi kartais mėgstam ir pasimušt, ir pravardžiuojamės bet tokia jau ta meila
dar vis taip pat retai susitinkat? o kaip jūs darot, kai tu grįšti namo?
ai ir gerai, nevisos poros juk turi būt vienodos. mes irgi kartais mėgstam ir pasimušt, ir pravardžiuojamės bet tokia jau ta meila
dar vis taip pat retai susitinkat? o kaip jūs darot, kai tu grįšti namo?