Įkraunama...
Įkraunama...

Moksleivių ir studenčių kampelis

Jalisa, ačiū už apsireiškimą smile.gif
tai kaip suprantu, ten einant galima būti ir žaliam ant kalbos, taip? Pasiruošk mano klausimų lavinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jalisa @ 2008 09 19, 00:47)

Tai tikrai linksmas pas jus gyvenimas:) mes jau mokomes kaip reikiant... O antrakursiai is vis saules sviesos nemato smile.gif

na turiu draugę medfake, tai žinau, kad ten pas juos irgi dienos šviesos nematyt biggrin.gif

na, pas mus aišku mokytis reikia..bibliografijos sąrašai irgi didžiuliai biggrin.gif na, bet kai kurios knygos ant tiek įdomios, kad tikrai neat neatrodo, kad kažką mokais biggrin.gif o ir šiaip.. referatus tik semestro pabaigoj pateikt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandien išsišnekėjom su klasioke, sakom, gal pravarčiau yra tikrai padaryti laisvus metus po 12os klasės? o gal ir daugiau? g.gif
ką jūs manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 19 rugsėjo 2008 - 14:14
QUOTE(Turkish @ 2008 09 19, 16:13)
šiandien išsišnekėjom su klasioke, sakom, gal pravarčiau yra tikrai padaryti laisvus metus po 12os klasės? o gal ir daugiau?  g.gif 
ką jūs manot?

num as tai nedaryciau, nes noriu kuo greiciau pabaigt mokslus, nevilioja manes visokie laiko " tempimai" schmoll.gif
o ir seip mano nuomone, ar labai jums to reikia?nznv gal pajutusios laisves skoni ir nebenoresit toliau mokytis? g.gif tai cia ir nieko gero.as tik uz tai kad negaisint laiko, pabaigti visus mokslus laiku ir gyvent ramu gyvenima (apie darba ne nekalbu nes tai neisvengiama doh.gif )
Atsakyti
o gal gražiausius gyvenimo metus pakeliauti, suprasti, kokio išsilavinimo tau reikės, ir tik tada stoti?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 19, 19:36)
o gal gražiausius gyvenimo metus pakeliauti, suprasti, kokio išsilavinimo tau reikės, ir tik tada stoti?

laukiau tokio ats ax.gif biggrin.gif aisku jei planuoji isvykt i uzsieni tai tada manau gal ir galima atidet...patikek tai nebus paskutiniai graziausi metai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
hahah nu matai kokia aš nuspėjama biggrin.gif
Atsakyti
sunku atsakyt g.gif kadangi pati tiksliai žinojau, kad noriu studijuot istoriją ir ten stojau..tai tokių minčių nekilo.. biggrin.gif

na pliusas stojimo yra tai, kad ištikrųjų gali smagiai pakankamai pasistudentaut, pagyvent studentišką gyvenimėlį lotuliukas.gif

na, bet jei nežinai, ko nori, manau, geriau kažką kito verčiau nuveikt, nei stot belekur..
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 19, 12:06)
Jalisa, ačiū už apsireiškimą smile.gif
tai kaip suprantu, ten einant galima būti ir žaliam ant kalbos, taip? Pasiruošk mano klausimų lavinai biggrin.gif

Tai zinoma klausk klausk kas tik idomu, jei pati nezinosiu, seses pasiklausiu smile.gif Aha tikrai galima, nes ji visiskai nesimoke, nei turk nei nieko, nes siaip neplanavo ten stot, po egzaminu tik apsisprende smile.gif
QUOTE(Turkish @ 2008 09 19, 15:13)
šiandien išsišnekėjom su klasioke, sakom, gal pravarčiau yra tikrai padaryti laisvus metus po 12os klasės? o gal ir daugiau?  g.gif 
ką jūs manot?

Na as tai net negalvojau apie tokius metus, nes kaip ir Lithium jau pakankamai tvirtai buvau apsisprendus, kad noriu studijuot medicina... Jei dar pradeciau visokius laisvus metus imti tai kada is vis as ja pabaigciau? biggrin.gif Keli klasiokai irgi kalbejo, planavo nestoti, keliauti i Airija dirbti, bet visgi paskutine sekunde visi sustojo i unius ar kolegijas... Matyt visgi pagailo tu metu:) Ir nemanau, kad praleistumet graziausius metus, juk ir mokants imanoma keliauti, dziaugtis, lnksmintis... Juk susipazisti su naujais zmonemis, pakeiti aplinka... Manau tai daug idomiau ir daugiau zavesio tai jaunystei suteikia nei tinginiavimas, dirbimas padaveja ir pan... Juk nekeliautumet visus metus aplink pasauli? smile.gif Nors aisku nezinau, gal ir galit sau tai leisti biggrin.gif tada fain
O beje Turkish is kur tu esi?
QUOTE(Lithium @ 2008 09 19, 22:35)
sunku atsakyt  g.gif kadangi pati tiksliai žinojau, kad noriu studijuot istoriją ir ten stojau..tai tokių minčių nekilo..  biggrin.gif

na pliusas stojimo yra tai, kad ištikrųjų gali smagiai pakankamai pasistudentaut, pagyvent studentišką gyvenimėlį  lotuliukas.gif

na, bet jei nežinai, ko nori, manau, geriau kažką kito verčiau nuveikt, nei stot belekur..

vat butent drinks_cheers.gif

O Lithium tavo drauge kartais ne Marta...? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jalisa: 20 rugsėjo 2008 - 09:56
O Turkish yra iš Utenos wink.gif
taip, mano ir tėvų finansinės išgalės tikriausia nelabai leistų pastoviai keliauti po pasaulį biggrin.gif nežinau, pakurstė čia mane ta klasiokė, gal ir nelabai teisinga linkme
Atsakyti
dėl to pakeliavimo... yra toks dalykas kaip Erasmus, taigi galima kelis mėn ar semestrą pasimokyt užsienyje(tikrai daug šalių dalyvauja, bei jei gerai mokais gauni ne tik jų stipendiją, bet VU pvz ir lietuvišką stipkę moka) ir tai užsiskaitys ir Lietuvoje (bent jau daugelyje univerų, jei užsieny skolų neturėsi), dar yra irgi kažkokia panaši programa.. ax.gif

mano draugė kineziterapiją studijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 20 rugsėjo 2008 - 10:58
Taip taip, apie Erasmus žinau, kaip tik vienas turkas atvažiuos čia pusmečiui, bendraujam jau palyginus ilgai, tai ir viešnagei pas save pasikviečiau smile.gif
Atsakyti