galima prisijungt?
studentė istorikė
QUOTE(Lithium @ 2008 09 16, 00:30)
Visus priimam
daug tų istorikų, oj daug
šiandien mano interpretacija praėjo laaabai gerai, tikiuosi mano pasitikėjimas nepakiš kojos laukiant rezultatų
šiandien mano interpretacija praėjo laaabai gerai, tikiuosi mano pasitikėjimas nepakiš kojos laukiant rezultatų
dėkui dėkui, o koks universitetas tavo?
Lithium, sveika atvykus!
Turkish, mane irgi traukia egzotiškos kalbos, norėčiau kada nors arabiškai pramokt Iš ko interpretaciją rašėt?
O man su matematikos kontroliniu irgi visai pasisekė Nuėjau tokia nelabai pasitikinti savo jėgomis, bet gavusi lapą ramiai atsisėdau ir per daug nepanikuodama viską kuo lengviausiai išsprendžiau Įdomu kiek bus teisingai
Turkish, mane irgi traukia egzotiškos kalbos, norėčiau kada nors arabiškai pramokt Iš ko interpretaciją rašėt?
O man su matematikos kontroliniu irgi visai pasisekė Nuėjau tokia nelabai pasitikinti savo jėgomis, bet gavusi lapą ramiai atsisėdau ir per daug nepanikuodama viską kuo lengviausiai išsprendžiau Įdomu kiek bus teisingai
QUOTE(Turkish @ 2008 09 16, 18:59)
dėkui dėkui, o koks universitetas tavo?
VU
QUOTE(Fatti @ 2008 09 16, 19:03)
Lithium, sveika atvykus!
dėkui už priėmimą
Fatti - arabiškai mokytis visiškai nekasdieniška, šaunu
Tik bandau įsivaizduoti, kaip tai turėtų būti sunku, juk ten koks raštas,o be to rašoma iš dešinės į kairę pusę. bet aš tave palaikau, jei tik nori - mokykis .internete gali susikurti neblogus pagrindus
Interpretacija iš lietuvių liaudies dainos, kuri buvo sausakimša paralelizmo, metaforų ir etc
Lithium - klausimas irgi iš Turkijos sferos - buvo pasirenkamasis dalykas turkų kalba?
Tik bandau įsivaizduoti, kaip tai turėtų būti sunku, juk ten koks raštas,o be to rašoma iš dešinės į kairę pusę. bet aš tave palaikau, jei tik nori - mokykis .internete gali susikurti neblogus pagrindus
Interpretacija iš lietuvių liaudies dainos, kuri buvo sausakimša paralelizmo, metaforų ir etc
Lithium - klausimas irgi iš Turkijos sferos - buvo pasirenkamasis dalykas turkų kalba?
Labas vakaras
Kas galit patart, kokie yra privalumai to, kad baigus mokyklą padaryti metų pertrauką tarp stojimo į univerą?
Ir kokie trūkumai to? Reikia anglų rašinį parašyti ganėtinai ilgą
O aš nelaikysiu istorijos egzamino Bala jo nematė, niekaip neįkertu istorijos, niekas manęs neprivers įsiminti datų
Kas galit patart, kokie yra privalumai to, kad baigus mokyklą padaryti metų pertrauką tarp stojimo į univerą?
Ir kokie trūkumai to? Reikia anglų rašinį parašyti ganėtinai ilgą
QUOTE(Turkish @ 2008 09 16, 15:40)
daug tų istorikų, oj daug
O aš nelaikysiu istorijos egzamino Bala jo nematė, niekaip neįkertu istorijos, niekas manęs neprivers įsiminti datų
Fatti, Lithiun, sveikos prisijungusios
Turkish, labai smagu, kad domiesi turkų kalba. Mane žavi tokie žmonės, kurie užsiima kokia nors nekasdieniška ir neįprasta veikla Mano draugė panašiai užsivedusi su japonų kalba, kultūra. Mokosi jų kringelių ir svajoja ten kada nors nuvykti ar net ten mokytis
Aš irgi nelaikysiu Užteks ir 3 egzų
Ryt lietuvių interpretaciją rašau Jau geriau parašyčiau matematikos kontrą iš kokių išvestinių
Turkish, labai smagu, kad domiesi turkų kalba. Mane žavi tokie žmonės, kurie užsiima kokia nors nekasdieniška ir neįprasta veikla Mano draugė panašiai užsivedusi su japonų kalba, kultūra. Mokosi jų kringelių ir svajoja ten kada nors nuvykti ar net ten mokytis
QUOTE(Makalius @ 2008 09 16, 21:43)
Aš irgi nelaikysiu Užteks ir 3 egzų
Ryt lietuvių interpretaciją rašau Jau geriau parašyčiau matematikos kontrą iš kokių išvestinių
po mokyklos pasidarius happy year gali pailsėt nuo mokslų, apsispręst, ką ištikrųjų nori veikt gyvenime: padirbėti vienoj ar kitoj srity, ar apsilankyt vienoj kitoj paskaitoj ir pasižiūrėt, kaip ten viskas atrodo, ar pabūt laisvu klausytoju kažkufr (na šitas malonumas jau brungokas ), įgyji kažkokios gyvenimiškos patirties.. o trūkumai.. gali prarast norą mokytis, sutingėt..pašvaistai metus, nes reiškia, kad vėliau baigsi mokslus, o kai Lietuvėlė tokia šalis, kad be popierėlio, jog kažką baigei, nelabai dorą darbą gausi..ir šiaip jei kažką pradedi dirbt, greičiausiai ir studijuojant norėsis save išsilaikyt, o dirbant ir mokantis sudėtingiau gyvent, ir mažiau laiko lieka studentavimui (baliai festivaliai )
nežinau ar padėjau
dar vieną bajerį pasakysiu.. šiemet istorijos valstybiniam reikėjo net vienos datos
nežinau ar padėjau
dar vieną bajerį pasakysiu.. šiemet istorijos valstybiniam reikėjo net vienos datos